Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***332***

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

CHATO, astia au "o programa" cu ce tre' sa faca in gradi de la grupa mica in sus. Dar cred ca aveti dreptate, se mai pot "sari" grupe, la o adica.

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

si aici sint programe cu ce tre sa faca fiecare copil la fiecare virsta, dar sint pentru toti copiii la fel, pe cind io ii vad pe ai nostri la avansati :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Hai ca m-am uitat amu pe lege. Cica e "clasa pregatitoare", deci la scoala. Cu invatatoarea.

Pana la urma tot incep ei scoala pana la 7 ani...

CRISTIAN (7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Grupa pregatitoare poate fi indrumata de o invatatoare sau de o educatoare ( asa prevede legea). In practica, tinde sa se mearga pe indrumarea ei de catre invatatoare, pentru ca e o grupa de acomodare si e axata mai mult pe invatare decat pe joaca ( cel putin asa e ideea la mine la scoala).

Noi n-avem haine pe categorii. Are cateva haine mai de ocazie, cele care - cum spunea si Bianca- imi plac mie mai mult si as vrea sa-l tina mai multa vreme. Hainele i le spal cu ale restului familionului de vreun an.

Aris, sa mearga totul bine maine la intalnirea cu bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Grupa pregatitoare poate fi indrumata de o invatatoare sau de o educatoare ( asa prevede legea). In practica, tinde sa se mearga pe indrumarea ei de catre invatatoare, pentru ca e o grupa de acomodare si e axata mai mult pe invatare decat pe joaca ( cel putin asa e ideea la mine la scoala).

Dar unde se desfasoara "ostilitatile"? La gradi sau la scoala? Eu am inteles ca la scoala.

CRISTIAN (7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

Citat:

Hai ca m-am uitat amu pe lege. Cica e "clasa pregatitoare", deci la scoala. Cu invatatoarea.

Pana la urma tot incep ei scoala pana la 7 ani...

asa deci si prin urmare[:]
de la 0 la 3,5 -grupa bebe
de la 3,5 la 4,5 -grupa mica
de la 4,5 la 5,5 -grupa mijlocie
de la 5,5 la 6,5 -grupa mare
si apoi scoala grupa pregatitoare pana la 7,5 ani cand incep clasa 1... asa e corect?

Nu exista decat un singur copil perfect in aceasta lume si fiecare mama il are.

Mergi la inceput

Eu nu o sa-l dau la toamna la gradinita. Mai sta cu tanti, mai fentam din boli, ca tare imi e greu la serviciu si cu el bolnav acasa. De prin primavara, il duc la gradinita care e in curtea scolii la care lucrez, dar fara sa-l inscriu. Il ducem la negru - vorba lui H, si abia din toamna viitoare il dau oficial la gradinita, sa faca trei grupe si sa nu fie nevoit sa repete una din cauza varstei. La gradinita vreau sa il dau la una in germana, si atunci e avantajos sa fie putin mai maricel. De anul asta s-a facut la scoala mea sectie germana pentru ciclul primar, si vreau sa-l dau acolo, asa ca incerc sa gandesc lucrurile putin in perspectiva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

cu aceste discutii am uitat sa plec acasa paaaaaaa

Nu exista decat un singur copil perfect in aceasta lume si fiecare mama il are.

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Dar unde se desfasoara "ostilitatile"? La gradi sau la scoala? Eu am inteles ca la scoala.

CRISTIAN (7.03.2009)

S-a stabilit ca la scoala, fiindca la gradinite e mare problema cu spatiul (la nivel national) si fiindca la scoala e atmosfera mai propice pentru invatat ( mai liniste, dotari mai potrivite etc.).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:

Citat:

Citat:

S-a stabilit ca la scoala, fiindca la gradinite e mare problema cu spatiul (la nivel national) si fiindca la scoala e atmosfera mai propice pentru invatat ( mai liniste, dotari mai potrivite etc.).

Ahaaaa! Asta nu stiam...

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:

Citat:

Citat:

Ahaaaa! Asta nu stiam...

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

No, vezi?! De-aia iegzistio, sa-ti spun

Mergi la inceput