Super Pufi de ian-feb 2010 (35)
Raspunsuri - Pagina 4
tomaca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorex Si acum un mic cra-cra: Bobi doarme in camera ei de doua nopti! dimineatza vine la noi in pat si mai motzaie si noi suntem topiti! ca new entry, spune "goi" la gunoi si numara cand are obiecte de acelasi fel: "doi, tei". canta cu intonatie "miau-miau-miau si miau-miau-miau", "o-la-la bebe", "pu-pu-pu" "itzi bitzi" (adica itsy bitsy spider - aici da si dinmaini incercand sa imite dansul/gesturile din video). e o veselie continua pe capul ei. O ador! _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
S-a pregatit pentru venirea mamei acasa si sa-i arate cat de multe poate face ea.
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
tomaca spune:
Gata pauza. Am plecat. Multa treaba.
Zile cta mai racoroase sa aveti (adica nu caniculare, dar numai bune de vacanta).
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
ale1212xa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alexutzzza
ofuuuuuuu Doamne!! I know the feeling, cand vin , vin toate si pe toate partile . Sanatate multa si sper sa reusesti sa te odihnesti. Ti-au dat si ceva antibiotice ptr deget? Oricum betadina trebuie sa pui cred dupa ce-ti scot bandajul zilnic ptr o perioada de Yannis |
antibiotic nu mi-a dat...betadina da..curatat zilnic si dat cu betadina timp de 2 saptamani
-----------------------------------------
Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem
ale1212xa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui tomaca
Buna, Am intrat o fuga si am nimerit aici. Poate gasesti o rezolvare permanenta. Se poate remodela canalul unghiei ca sa nu mai ai probleme. Nepoata mea cea mare a facut interventia asta pe la 11 ani ca avea mereu probleme. Sanatate si tie si cumnatului. Povestea unui Dor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un |
da tomaca am auzit de remodelarea unghiei..trebuie sa ma interesez daca se face in Pitesti, cat costa...ramane sa ma documentez
-----------------------------------------
Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem
Ruxita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexutzzza Ruxita pai daca nu va ajung banii, cheltuiti pe mancare cash-ul pe care il aveti si platiti gazda cand plecati, adik la indemnizatie mai e pana pe 15-17 august cand intra banii, nu? de Yannis |
asta e buna! mai ramane sa inventam bani pentru chiria din Buc care e scadenta in 13...
adevarul e ca si ne-am plictisit de mare... nu se mai poate intra valuri mari alge pana in brau... gata ne-am facut plinul... si inca n-am reusit sa-l bag integral pe Kay in apa marii ca imi urla de fiecare data ziceai ca-l tai apoi a inceput sa planga numai cand il luam spre apa sa ne uitam la valuri...
deci vacanta noastra s-a incheiat...
si eu sunt invidioasa maxim pe Lore la ce stie ca spuna-cante Bobi... noi nu stim sa articulam mai nimic cred ca o sa ma oftic pe chestia asta pana o sa inceapa si el sa zica ceva... macar ceva-ceva... e pasionat mai nou de masini fel de fel de masini si de filmuletul Cars si zice un fel de bram-bram... asta oare se pune la limbaj si dezvoltare verbala?
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
decenuela spune:
salutari dragelor...
am fost la shopping..singura...si evident iar am aj sa-i iau kk lu jiji...printre altele i-am luat un scaunel din ala de plastic....de care e f incantat..
a fost f cuminte...pana m-a vazut..aoleuuuuu ziceai ca a fost schingiut.ca e mort de foame si somn...si....nici pana la ora asta n-a adormit...
alexa...wowww..n-am sarit mesajul...doamne ce patzanie....di vis...doamneajuta sa treaca degetul...
mire..sper sa iasa bune bucatele...am si eu 2...am fost ff incantata cand le-am luat....de vreo 3-4 ori si ...gata...
lorex...wow da ce moldoveank dezghetzata ai tu acolo!!!!!...pai ce sa caut mami....cu jiji la voi? ne da fi-ta ceatza si papucii totodata cu mentiunea...sa ne intoarcem...cand o fi jiji la facultate =)))
am uitat...in rest..
ma duc sa mai fac o incercare de adormire..
a adormit pe la 4...
acu e ora de culcare...nu stiu de ce imi dadea eroare cand TRIMITEAM
SA AVETI O SEARA PLACUTA
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
Beatrice1982 spune:
dece noapte buna sa aveti!
ale......nashpa zi............sa treaca durerea.......
cuscra vin dintii....ai???????????????e bine!
nu te musca de tzitzi?
si noi cu probelem de agresivitate.insa solutieeeee nu stiuuuuuuuuuu
ruxita sper ca v-ati mai relaxat!
noapte buna tuturor!!!!!!!!!
_
Bea, mami de doi baieti :
Ivan Matei (14.01.2010) si 21+ cu Adam Stefan
Doamne ajuta sa fim sanatosi!
simplicity spune:
Alexa ....offf prin ce ai trecut,sa scapi cat mai repede de problema, sanatate cumnatului .
Bobitza super tare
Dece shopping numai pt jiji, pai se poate ?!
Mirela nu stiu ce sa zic....a mea pretioasa comoara a inceput sa ne loveasca si incercam cu vorba buna sa ii spunem ca nu ii voie si sa faca draga draga in loc, cateodata merge cateodata nu....
O seara linistita sa aveti
Mami de Ariana
Motto-ul meu:
"Eu sunt cate putin din tot ce am intalnit."
miremia spune:
Seara buna fetelor!
Tomaca nu chiar cei dintai, ne-a luat-o Ivan inainte.
Bea nu ma musca, din fericire! Cateodata cand doarme suge cumva de imi raman amprentele lopatelelor, dar nu ma deranjeaza prea tare.
BF eu l-am umplut doar cu apa, mancarea a iesit buna, f frageda. Asa as incerca reteta aia de sarmale, cred ca ies tare bune. Cam greu de manevrat vasul, pana il scoti, pana ii scoti capacul, el e greu, frige totul. Oricum, cred ca merita, chiar daca gatesti o data pe luna in el.
Simply da, si eu ii spun ca nu e frumos si sa nu mai zgarie dar cand e in crizele alea mari nici nu ma asculta. Cateodata ma intreb daca e normal sa faca asa crize de nervi, desi tin putin. De unde stiu ei sa fie nervosi?
Ieri nu i-a convenit ca am luat-o in brate sa o scot dintr-un parc si ca sa-i distrag atentia ii aratam o frunza in copac, iar ea vrand sa dea cu palma peste frunza ca avea draci m-a nimerit peste ochi de imi pulsa ochiul.
Acum cateva zile am suparat-o cu ceva, i-am trantit (voit) un obiect si ea mititica s-a intins pe jos si jelea, mi s-a rupt sufletul de mila ei. Am promis sa nu o mai supar. Totusi parca inteleg prea multe la varsta lor, ori eu nu ma pregatisem pt perioada asta. Mi-am imaginat doar perioada de inceput, cu bebe mic, asa ca acum ma uimeste zilnic....oare cum o fi cand or sa si vorbeasca?
Gata, ma bag la un HOuse ca mi-a mai lasat Mara putina energie pe ziua de azi. Nu stiu ai vostri cum sunt dar eu alerg ca la maraton prin parc.
Pupici!
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
Ruxita spune:
Neatza!
noi iarasi foarte matinali... ne da desteptarea pe la 6 si dua aia nu mai pot sa-l adorm la loc si tre sa-i facem entertainment...
suntem muciosi! a luat raceala de la copiii gazdei cu care s-a jucat foarte bine cu toate jucariile lor nu ma pot plange ca pe de o parte a fost fun, iar pe de alta expunere la virusei... eh, asta a fost pretul... si nu stiu ce as fi putut sa-i dau preventiv ca era clar ca buna ziua ca o inhatam si noi... am trimis-o pe Ela dupa un oscilo dar n-a gasit in farmacia din sat... dar ne intoarcem noi acasa...
si Kay adevenit usor agresiv... n-o placea pe fetita gazdei (1 an si 4 luni) si o impingea a incercat sa-i dea chiar cu piciorul... bine ca aveau clenciuri si de la jucarii... dar i-a placut de copilul mai mare de 5 ani, il cuprindea si stateau ca doi gugushtiuci la desene... e probabil o etapa cand isi manifesta antipatiile sau dezaprobarile prin lovituri, cum altfel sa-si manifeste sentimentele de furie, nemultumire &co...?
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)