Super Pufi de ian-feb 2010 (35)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui ale1212xa

eu astazi sunt cu capsa pusa si am intrat sa imi vars amarul...puteti sari peste mesaj

duminica ma trezesc cu degetul mare de la picior umflat rau de tot...se pare ca mi s-a infectat unghia ceva...nici sa ma ating nu puteam...daca apasam iesea puroi...asa ca am stat eu in dureri pana luni dimineatza...cand ma duc la dr de familie sa imi dea trimitere sa ma duc sa curat dejetu...zic sa nu il mai chem pe sot din partea cealalta a orasului..ma sui in autobuz...drept rasplata ma calca o tanti fix pe degetu dureros...efectiv mi-au dat lacrimile...tanti nici nu a simtit..la intoarcere ma sui tot in autobuz..sa ma duc la spital...autobuzu se umple de tiganci...eu incep a face spume...pana vad ca o inconjoara pe o saraca batranica..pana aici mi-a fost...ma indrept fix catre ele...ii zic "mamaie hai langa mine" se strecoara saraca femeie si o pun pe alt scaun departe de tiganci...alea incep sa comenteze...ma uit urat la ele...cred ca era suficient sa imi fi zis in fata ceva ca toata durerea de la deget s-ar fi canalizat pe ele
ajung la spital..zic sa ma duc la chirurgie plastica...na...poate nu ma cioparteste prea rau...si astept si astept pe la usi...vreo ora jumate asa...iese asistenta si zice..pai da..va programam pentru miercuri..fac cale intoarsa si sa ma duc vizavi la chirurgie..intru frumos si in 10 minute eram anesteziata, curatata si bandajata....frate de ce nu poate fi peste tot lumea ok nu stiu...
ajung eu acasa si pana seara ma vait de durere..ca de..a trecut anestezia ma culc in sfarsit la 12, la 12:30 ma trezeste sotul ca se duce la spital cu fratele lui ca ii e rau...a plecat..s-a trezit Dragos...m-am chinuit o ora sa il adorm...apoi a inceput sa vomite pisoiul..stai si curata dupa el...si uite asa s-a dus somnul meu...sotul a venit la 4:30...ne-am culcat...la 7 eram in picioare sa ma duc eu la spital sa schimb bandajul la deget...
in conculzie sunt turmentata...ma-m chinuit o ora sa il adorm pe Dragos ca nu mai puteam tine ochii deschisi...pana m-am lasat pagubasa, l-am lasat singur si am plecat sa mananc ceva...in 5 minute era adormit..sa mor de ciuda...acum mi-a trecut mie somnul...

na gata...asta a fost placinta..sunt incoerenta stiu...dar imi revin

-----------------------------------------
Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

Imi pare rau de suparari, sanatate multa cumnatului!

De ce n-ai incercat cu antibiotic inainte de a ajunge la chirurgie? Eu ma feresc cat pot de chirurgie, imi suna horror.

Eu mi-am luat un vas roman (vas de lut) de la munte si acum il testez. Am pus pui cu cartofi in el, sper sa iasa ceva.

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

mire...cu unghia asta am tot avut probleme..intr-adevar puneam rivanol si antibiotic si trecea..acum a fost altceva..se umflase tot degetu..de jur imprejurul unghiei..nu era doar la un colt...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia
Eu mi-am luat un vas roman (vas de lut) de la munte si acum il testez. Am pus pui cu cartofi in el, sper sa iasa ceva.

_

l-ai pus cu apa inainte?
ca asa am auzit, dar n-am facut niciodata. Am si eu un vas din acela, nefolosit ever, pt ca nu stiu cum sa fac cu apa initial.
Poate stii tu....please!!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Citat:

_

l-ai pus cu apa inainte?
ca asa am auzit, dar n-am facut niciodata. Am si eu un vas din acela, nefolosit ever, pt ca nu stiu cum sa fac cu apa initial.
Poate stii tu....please!!!!

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

Pai eu am citit ca trebuie tinut in apa o ora inainte de folosire. Dupa ce am cautat pe net am vazut ca unele fete il tin o zi si o noapte in apa, eu l-am pus aseara cu apa si azi am bagat mancarea la cuptor. Am gustta cartofii, sunt f fragezi. Si puiul la fel, doar ca e pui de tara si tre' sa mai stea putin.

_

Mergi la inceput

Plateea

7 dinti avem da, au iesit repede. Mai iese unul si urmeaza maselele.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
Pai eu am citit ca trebuie tinut in apa o ora inainte de folosire. Dupa ce am cautat pe net am vazut ca unele fete il tin o zi si o noapte in apa, eu l-am pus aseara cu apa si azi am bagat mancarea la cuptor. Am gustta cartofii, sunt f fragezi. Si puiul la fel, doar ca e pui de tara si tre' sa mai stea putin.

_

Inainte de fiecare folosire sau inainte doar de prima folosire?
Are altfel de gust mancarea facuta in acest fel de vas?
L-ai pus in apa (adica scufundat in apa) sau l-ai umplut cu apa si exteriorul uscat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:

eu astazi sunt cu capsa pusa si am intrat sa imi vars amarul...puteti sari peste mesaj

duminica ma trezesc cu degetul mare de la picior umflat rau de tot...se pare ca mi s-a infectat unghia ceva...nici sa ma ating nu puteam...daca apasam iesea puroi...asa ca am stat eu in dureri pana luni dimineatza...cand ma duc la dr de familie sa imi dea trimitere sa ma duc sa curat dejetu...zic sa nu il mai chem pe sot din partea cealalta a orasului..ma sui in autobuz...drept rasplata ma calca o tanti fix pe degetu dureros...efectiv mi-au dat lacrimile...tanti nici nu a simtit..la intoarcere ma sui tot in autobuz..sa ma duc la spital...autobuzu se umple de tiganci...eu incep a face spume...pana vad ca o inconjoara pe o saraca batranica..pana aici mi-a fost...ma indrept fix catre ele...ii zic "mamaie hai langa mine" se strecoara saraca femeie si o pun pe alt scaun departe de tiganci...alea incep sa comenteze...ma uit urat la ele...cred ca era suficient sa imi fi zis in fata ceva ca toata durerea de la deget s-ar fi canalizat pe ele
ajung la spital..zic sa ma duc la chirurgie plastica...na...poate nu ma cioparteste prea rau...si astept si astept pe la usi...vreo ora jumate asa...iese asistenta si zice..pai da..va programam pentru miercuri..fac cale intoarsa si sa ma duc vizavi la chirurgie..intru frumos si in 10 minute eram anesteziata, curatata si bandajata....frate de ce nu poate fi peste tot lumea ok nu stiu...
ajung eu acasa si pana seara ma vait de durere..ca de..a trecut anestezia ma culc in sfarsit la 12, la 12:30 ma trezeste sotul ca se duce la spital cu fratele lui ca ii e rau...a plecat..s-a trezit Dragos...m-am chinuit o ora sa il adorm...apoi a inceput sa vomite pisoiul..stai si curata dupa el...si uite asa s-a dus somnul meu...sotul a venit la 4:30...ne-am culcat...la 7 eram in picioare sa ma duc eu la spital sa schimb bandajul la deget...
in conculzie sunt turmentata...ma-m chinuit o ora sa il adorm pe Dragos ca nu mai puteam tine ochii deschisi...pana m-am lasat pagubasa, l-am lasat singur si am plecat sa mananc ceva...in 5 minute era adormit..sa mor de ciuda...acum mi-a trecut mie somnul...

na gata...asta a fost placinta..sunt incoerenta stiu...dar imi revin

ofuuuuuuu Doamne!! I know the feeling, cand vin , vin toate si pe toate partile . Sanatate multa si sper sa reusesti sa te odihnesti. Ti-au dat si ceva antibiotice ptr deget? Oricum betadina trebuie sa pui cred dupa ce-ti scot bandajul zilnic ptr o perioada

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Mire sa stapaniti sanatosi vasul si sa gatiti cu spor si sa mancati cu pofta!
Cat despre Mara, cred ca a comunicat telepatic cu Yannis si a aflat ca plecam si de aia e un pic mai agresiva, deh ...o sa ii fie dor de el
Sau poate nu e de acord ca ai adus-o in Bucuresti dupa aerul curat si iarba verde?

Lorex sunt maxim invidioasa pe voi si pe vorbareata mica is pe shoppingul lui mami Cred ca-ti vine sa o mananci cand o vezi cum canta!

Ruxita pai daca nu va ajung banii, cheltuiti pe mancare cash-ul pe care il aveti si platiti gazda cand plecati, adik la indemnizatie mai e pana pe 15-17 august cand intra banii, nu?

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:

mire...cu unghia asta am tot avut probleme..intr-adevar puneam rivanol si antibiotic si trecea..acum a fost altceva..se umflase tot degetu..de jur imprejurul unghiei..nu era doar la un colt...

Buna,

Am intrat o fuga si am nimerit aici.
Poate gasesti o rezolvare permanenta. Se poate remodela canalul unghiei ca sa nu mai ai probleme. Nepoata mea cea mare a facut interventia asta pe la 11 ani ca avea mereu probleme.

Sanatate si tie si cumnatului.

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:

Plateea

7 dinti avem da, au iesit repede. Mai iese unul si urmeaza maselele.

_

Pai, da. Am zis eu la un moment dat ca cei din urma vor fi cei dintai. Bravo Mara!

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Mergi la inceput