Super Pufi de ian-feb 2010 (35)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Repede si eu sa ma laud...

De cateva seri incoace ii dau jos pampersul dupa ce venim din parc... nu-l mai suporta, trage de el, se scarpina pe spate pana se inroseste. La fel si azi, doar ca de data asta am scos olita de la naftalina si l-am pus pe ea ... n-a facut dar a fost incantat de idee si-mi spunea intr-una "aka" (adica Mara... ceva de genul "fac ca Mara"... cu toate ca ea face la wc, olita o foloseste doar foarte rar cand e baia ocupata). Dupa putin timp, daca am vazut ca nu mai are stare am renuntat... i-am pus chilotul si l-am lasat sa plece la joaca (cum suna... zici ca l-am trimis in spatele blocului sa bata mingia). Intre timp, intra sotu' la baie si cere si Mara la wc... am pus-o pe olita si dupa ce a facut i-am aratat si lui. Trecuse vreo ora de cand il pusesem si pe el si cum nu facuse nici intre timp l-am pus asa in gluma sa vad daca are ceva de gand. In 10 sec a facut pp. Ce chestie... asta e "norocul incepatorului" ca David n-are nici un fel de antrenament cu olitza . A mai facut o singura data pe la 1 an dar tot asa l-am pus mai mult de curiozitate sa vad daca sta... el o face mai des dar daca nu-l pune ma-sa...

Ruxita mi-a stat inima la faza cu plecatul lui Kay de langa tine. Doamne, si cate pericole sunt... mai ales acolo: apa, aglomeratia...

Ana ce bine ca ai iesit din butoi. Distractie placuta la mare si sa aveti parte de vreme frumoasa.

Dece 450 de km de cumintenie. Bravo Luca

Mamica fericita de Mara si de David

tine-o tot asa!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

... mi-am facut si eu timp 5 min de stat pe forum citit repede repede sa vad ce mai e nou ... impresii de vacante, cumparaturi, pregateli de gradi, griji de bibe...e de bine!

noi am numarat ai banutii si nu credem ca rezistam cat ne-am propus prima data pana sambata nici pana joi macar... cred ca o taiem la gara miercuri... sunat sef dator vandut cu bani si ne-a cantat refrenul vechi saptamana aceasta saptamana viitoare si ne-am dezumflat tare... e clar ca ne asteapta o perioada de austeritate maximala... a primit sotul niste salarii din urma dar am lichidat un credit de vreo 100 mln... si ce greu e sa te desparti de un asa porcoi de bani subit...

toate bune si frumoase aici pe litoral doar ca marea e mai agitata de 3 zile incoace gura nu-i mai tace si e plin de alge... primele 2 zile a fost de vis, apa limpede, linistita, am inotat chiar, m-am balacit la greu, azi am incercat si eu marea cu degetul si m-a trantit de doua ori cu capul de mal de mi-a sunat apa... am iesit in patru labe ca nu ma puteam redresa de la izbitura c-un san scos din sutien... sotul pe mal radea de mine si ma compatimea usor...

culmea l-am si pierdut pe Kay taica-su era in apa si eu ma jucam cu el in nisip si-i faceam diferite modele din nisip si cum eram eu captivata de joc imi ridic ochii si nu-i copilul... am inghetat instant... ma uit in toate cele 4 zari nimic... m-am gandit ca mi-a furat cineva copilul intreb in stanga dreapta nimeni n-a vazut nimic o femeie ma intreaba daca era cu un batic alb pe cap si mi-l arata mai incolo la o barcuta... si eram cu el si ma jucam cu el in nisip... ce cascaciune pot fi!

una peste alta beneficiul major e ca a stat pe-afara 98 la suta din timp (exceptand somnul)... foarte fain sa stai cu copilul la curte pe terasa si sa petreceti in aer liber... voi pleca cu aceasta jale in suflet ca ne intoarcem la betoane si la inchisoare cu iesire in libertate 1-2 ore pe zi...

putem poze abia cand ajungem ca nu ne-am luat descarcatorul de poze...

pup si La MULTI ANI DANYELANA!!!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

ce-am mai ras cu izbaiul tau!

apoi m-ai bagat in suspans cu KAy!

imi pare rau ca trb sa plecati...sunt in asentimentul tau cu intoarcerea la praf, canicula si betoane, mama ei de viata...

Mergi la inceput

Simply

Ana,
pt asta suntem aici ca sa ne sprijinim una pe alta. daca nu ai iesit inca din butoi, intinde mana la noi sa te ajutam sa iesi afara!
Sa ai concediu placut la mare! Vreau si io s-o duc pe bobi!

Dece,
sper sa petreci clipe placute in moldova. daca vii mai aproape de noi just let me know! bobi wants to meet jiji

Mergi la inceput

Si acum un mic cra-cra:

Bobi doarme in camera ei de doua nopti!
dimineatza vine la noi in pat si mai motzaie si noi suntem topiti!

ca new entry, spune "goi" la gunoi si numara cand are obiecte de acelasi fel: "doi, tei".
canta cu intonatie "miau-miau-miau si miau-miau-miau",
"o-la-la bebe", "pu-pu-pu" "itzi bitzi" (adica itsy bitsy spider - aici da si dinmaini incercand sa imite dansul/gesturile din video).

e o veselie continua pe capul ei.
O ador!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Si acum un mic cra-cra:

Bobi doarme in camera ei de doua nopti!
dimineatza vine la noi in pat si mai motzaie si noi suntem topiti!

ca new entry, spune "goi" la gunoi si numara cand are obiecte de acelasi fel: "doi, tei".
canta cu intonatie "miau-miau-miau si miau-miau-miau",
"o-la-la bebe", "pu-pu-pu" "itzi bitzi" (adica itsy bitsy spider - aici da si dinmaini incercand sa imite dansul/gesturile din video).

e o veselie continua pe capul ei.
O ador!

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Ce frumos!!!
Cum ati invatat-o sa doarma singura? Si noi ne gandim la aspectul asta, dar nu ne dam seama cum sa facem, in cazul in care se mai trezeste noaptea si il cauta pe tata prin pat....nu il gaseste, incepe sa planga, etc, etc.
Voi cum ati procedat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Lorex ai PM

Va pup pe toate, sa aveti o zi frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Hello!

Dece de cafea, spor la shopping sa ai!

Lorex super cu bobitza cu dormitul. Si Mara imita gestuk cu degetele de la itzy bitzy spider dar nu stie sa pronunte cuvintele. Super tare bobitza, cred ca sunteti printre cei mai vorbareti pufi.

Ana vacanta placuta la mare sa aveti, tare scump Stefanel tuns.

Dana mai alaptezi? Cati dinti mai aveti? Noi avem 7 , va prindem din urma.

Cuscra ce burtoiiiii, are palat frumos Adam. Si Ivan e tare dragalas.

Eu am o pb....de cateva zile Mara ma zgarie pe fata cand e nervoasa, in plus azi a inceput sa agreseze copiii in parc. Nu prea stiu sa gestionez situatia, aveti vreun pont?

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

eu astazi sunt cu capsa pusa si am intrat sa imi vars amarul...puteti sari peste mesaj

duminica ma trezesc cu degetul mare de la picior umflat rau de tot...se pare ca mi s-a infectat unghia ceva...nici sa ma ating nu puteam...daca apasam iesea puroi...asa ca am stat eu in dureri pana luni dimineatza...cand ma duc la dr de familie sa imi dea trimitere sa ma duc sa curat dejetu...zic sa nu il mai chem pe sot din partea cealalta a orasului..ma sui in autobuz...drept rasplata ma calca o tanti fix pe degetu dureros...efectiv mi-au dat lacrimile...tanti nici nu a simtit..la intoarcere ma sui tot in autobuz..sa ma duc la spital...autobuzu se umple de tiganci...eu incep a face spume...pana vad ca o inconjoara pe o saraca batranica..pana aici mi-a fost...ma indrept fix catre ele...ii zic "mamaie hai langa mine" se strecoara saraca femeie si o pun pe alt scaun departe de tiganci...alea incep sa comenteze...ma uit urat la ele...cred ca era suficient sa imi fi zis in fata ceva ca toata durerea de la deget s-ar fi canalizat pe ele
ajung la spital..zic sa ma duc la chirurgie plastica...na...poate nu ma cioparteste prea rau...si astept si astept pe la usi...vreo ora jumate asa...iese asistenta si zice..pai da..va programam pentru miercuri..fac cale intoarsa si sa ma duc vizavi la chirurgie..intru frumos si in 10 minute eram anesteziata, curatata si bandajata....frate de ce nu poate fi peste tot lumea ok nu stiu...
ajung eu acasa si pana seara ma vait de durere..ca de..a trecut anestezia ma culc in sfarsit la 12, la 12:30 ma trezeste sotul ca se duce la spital cu fratele lui ca ii e rau...a plecat..s-a trezit Dragos...m-am chinuit o ora sa il adorm...apoi a inceput sa vomite pisoiul..stai si curata dupa el...si uite asa s-a dus somnul meu...sotul a venit la 4:30...ne-am culcat...la 7 eram in picioare sa ma duc eu la spital sa schimb bandajul la deget...
in conculzie sunt turmentata...ma-m chinuit o ora sa il adorm pe Dragos ca nu mai puteam tine ochii deschisi...pana m-am lasat pagubasa, l-am lasat singur si am plecat sa mananc ceva...in 5 minute era adormit..sa mor de ciuda...acum mi-a trecut mie somnul...

na gata...asta a fost placinta..sunt incoerenta stiu...dar imi revin

-----------------------------------------
Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui ale1212xa

eu astazi sunt cu capsa pusa si am intrat sa imi vars amarul...puteti sari peste mesaj

duminica ma trezesc cu degetul mare de la picior umflat rau de tot...se pare ca mi s-a infectat unghia ceva...nici sa ma ating nu puteam...daca apasam iesea puroi...asa ca am stat eu in dureri pana luni dimineatza...cand ma duc la dr de familie sa imi dea trimitere sa ma duc sa curat dejetu...zic sa nu il mai chem pe sot din partea cealalta a orasului..ma sui in autobuz...drept rasplata ma calca o tanti fix pe degetu dureros...efectiv mi-au dat lacrimile...tanti nici nu a simtit..la intoarcere ma sui tot in autobuz..sa ma duc la spital...autobuzu se umple de tiganci...eu incep a face spume...pana vad ca o inconjoara pe o saraca batranica..pana aici mi-a fost...ma indrept fix catre ele...ii zic "mamaie hai langa mine" se strecoara saraca femeie si o pun pe alt scaun departe de tiganci...alea incep sa comenteze...ma uit urat la ele...cred ca era suficient sa imi fi zis in fata ceva ca toata durerea de la deget s-ar fi canalizat pe ele
ajung la spital..zic sa ma duc la chirurgie plastica...na...poate nu ma cioparteste prea rau...si astept si astept pe la usi...vreo ora jumate asa...iese asistenta si zice..pai da..va programam pentru miercuri..fac cale intoarsa si sa ma duc vizavi la chirurgie..intru frumos si in 10 minute eram anesteziata, curatata si bandajata....frate de ce nu poate fi peste tot lumea ok nu stiu...
ajung eu acasa si pana seara ma vait de durere..ca de..a trecut anestezia ma culc in sfarsit la 12, la 12:30 ma trezeste sotul ca se duce la spital cu fratele lui ca ii e rau...a plecat..s-a trezit Dragos...m-am chinuit o ora sa il adorm...apoi a inceput sa vomite pisoiul..stai si curata dupa el...si uite asa s-a dus somnul meu...sotul a venit la 4:30...ne-am culcat...la 7 eram in picioare sa ma duc eu la spital sa schimb bandajul la deget...
in conculzie sunt turmentata...ma-m chinuit o ora sa il adorm pe Dragos ca nu mai puteam tine ochii deschisi...pana m-am lasat pagubasa, l-am lasat singur si am plecat sa mananc ceva...in 5 minute era adormit..sa mor de ciuda...acum mi-a trecut mie somnul...

na gata...asta a fost placinta..sunt incoerenta stiu...dar imi revin

-----------------------------------------
Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

Eu nu am sarit peste mesaj. L-am citit si imi pare rau pt tine.
Un buchet mare de si o imbratisare virtuala. Sa treaca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

neata, fetele...

mire.... 7 dinti???
frateee... ies dintii ca la concurs!

ale... naspa zile! las' ca vine si soarele pe strada ta!

lorex,dar ai o bobita suuuuper vorbareata!
vreau si eeeeeeeuuuu!!!

dece, sorry, te sun cat de repede pot!

fetele din vacanta, sa va tihneasca si sa veniti cu bateriile incarcate!

BF... te invidiez la maxim!

Mergi la inceput