Romania, reclamata la CEDO din cauza cainilor vaga

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramiris spune:

Citat:
citat din mesajul lui soricica

sa nu generalizam...si sa nu intram in discutii gen ce fac in concediu ca nu ma intereseaza.eu nu ti-am adresat nici o intrebare, dar ma bucur de receptivitatea de care ai dat dovada.

in schimb te intreseaza sa subliniezi presupusa mea lipsa de probitate morala, insinuand ca afirmatiile mele si faptele se contrazic, postul meu era o consecinta a insinuarilor tale...

Citat:
banuiesc, ca , in concediu nu stai tot anul, ca nu doar in perioada asta participi la discutii.

promit ca o sa intru pe forum numai in concediu, in sarbatorile legale si in timpul meu liber, neremunerat! altfel o sa specific in mod expres ca sa ma asigur ca e toata lumea la curent

Citat:
cat despre "propria afacere", nu trebuie sa imi imaginez cum sunt angajatii.

despre angajatii cui vorbim? eu am spus doar ca e posibil ca ceea ce-ti imaginezi tu despre jobul meu sa nu corespunda realitatii si ti-am dat o varianta, mai exista zeci...

Citat:
deja subiectul devine mult prea personal si nu are rost...

poate ca nu era o idee rea sa te gandesti la asta inainte sa faci remarcile referitoare la coloana mea vertebrala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soricica spune:

mesajul meu era :

"si mai sus se vorbea de coloana vertebrala....." nu cred ca am facut vreo referire la o anumita persoana sau sa fi numit vreo persoana.

eu nu am vorbit in "variante", ci am spus lucrurile clar, tocmai ca sa nu dau curs interpretarilor si imaginatiei.

un proverb chinezec spune : " cel mai intelept cedeaza primul" .

concediu placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramiris spune:

Citat:

concediu placut!

multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramiris
Pai de exemplu unii dintre noi muncesc 14-16 ore pe zi, declara cinsit tot ce castiga si platesc in consecinta taxe.

Citat:
faza cu "unii dintre noi muncesc 14-16 ore pe zi"" m-a emotionat profund.
sincer, nu as vrea sa te deranjez din programul tau de lucru , cu toate ca de la ora 14.00 scrii la acest subiect.
Banuiesc, ca ai un job obositor si stresant...

Citat:
citat din mesajul lui ramiris
Sunt in concediu, fac bagaje si mai fac cate o pauza din cand in cand. Plecam la mare. Vrei sa-ti spun cand plec, unde, cat stam?

Citat:
sa nu generalizam...si sa nu intram in discutii gen ce fac in concediu ca nu ma intereseaza.
eu nu ti-am adresat nici o intrebare, dar ma bucur de receptivitatea de care ai dat dovada.
banuiesc, ca , in concediu nu stai tot anul, ca nu doar in perioada asta participi la discutii.
deja subiectul devine mult prea personal si nu are rost...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natalia_nica spune:

Mai fetelor, eu sunt la origini o maaare iubitoare de caini. DAR, de cand mergeam linistita intr-o dimineata, la ora 05.30, la lucru si m-au atacat 5 caini mari (talie mare, aprox. 20 kg bucata) am o maaaare frica de ei si nu ii mai apar ca inainte. Din fericire, am reusit sa-mi pastrez calmul, am inceput cu cutu-cutu si alte cele si am scapat cu bine, dar cand am ajuns intr-un loc sigur am inceput sa plang (eu plang ff rar, de numarat pe degete in viata de adult). Acum mi-e frica de orice caine (mai mare decat o pisica) care se apropie de mine.
Am mai patit-o in urma cu o luna. Eram la o cabana la munte, iar copilul meu (maaare iubitor de animale si el, ca doar a invatat de la mine), fara sa am timp sa reactionez, s-a apucat sa mangaie un caine ciobanesc (genul urias, lanos ca o oaie) si a inceput ala sa maraie f urat la el. Norocul nostru (zic eu) e ca fugit cand am urlat un "Mars!!!".
Ca o concluzie: in urma cu vreo 2 ani (nu mai mult) eram si eu exact ca Xio, i-as fi aparat pana in panzele albe. Acum... nu zic, ii iubesc, am si eu unul acasa si 3 la sat, dar mi-e frica de ei si as vrea sa vad situatia rezolvata. Nu in orice mod (imi face fizic greata sa aud de dat cu lopata in cap, spanzurare, otravire etc.), dar solutia Selenei_Bunny mi se pare buna...

Imi pare rau, Xio, dar pana nu te lovesti de situatii care te afecteaza direct, nu ai cum sa stii ce poti simti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

In Tulcea problema cainilor vagabonzi e sub control. Ei acolo nu au probleme cu caiinii vagabonzi. Ba mai mult, lumea isi supravegheaza atent cainii, pt ca hingherii ii ridica imediat, si ii recupereaza castrati si cu o taxa de la ei. De la o sesizare pana la ridicarea/verificare dureaza 1-2 zile.
Problema a fost crunta acum 3-4 ani, cand au gasit pisici/caini cu turbare si s-au inmultit cazurile venite la spital. Fiind in pragul crizei si reduceri de buget, primarul a facut raportul intre cat costa tratamentul pt oamenii muscati versus cat costa ridicarea, sterilizarea si eutanasierea celor care sunt suspecti si/sau nu pot fi dati spre adoptie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

Citat:
citat din mesajul lui cleo78

In Tulcea problema cainilor vagabonzi e sub control. Ei acolo nu au probleme cu caiinii vagabonzi. Ba mai mult, lumea isi supravegheaza atent cainii, pt ca hingherii ii ridica imediat, si ii recupereaza castrati si cu o taxa de la ei. De la o sesizare pana la ridicarea/verificare dureaza 1-2 zile.
Problema a fost crunta acum 3-4 ani, cand au gasit pisici/caini cu turbare si s-au inmultit cazurile venite la spital. Fiind in pragul crizei si reduceri de buget, primarul a facut raportul intre cat costa tratamentul pt oamenii muscati versus cat costa ridicarea, sterilizarea si eutanasierea celor care sunt suspecti si/sau nu pot fi dati spre adoptie.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

deci, se poate! primarului din Tulcea

michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex_andra

o prietena buna de-a mea, mare iubitoare de animale, mi-a zis intr-o seara ca daca are de ales intre a salva un om si a salva un caine, alege sa salveze cainele.

Ea mi-e tare draga, dar atunci am ramas cu gura cascata si fara replica :(

da, din pacate, exista oameni care considera ca-s mai importanti cainii decat oamenii.

BAZAR UMANITAR

Dar daca ar fi nevoita sa aleaga intre ea si un caine?Ar salva cainele?

Voi... ceilalti...ce ati face?!

*Blackmoon Lady 12+si lipistocul meu iubit
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Citat:

faza cu "unii dintre noi muncesc 14-16 ore pe zi"" m-a emotionat profund.

sincer, nu as vrea sa te deranjez din programul tau de lucru , cu toate ca de la ora 14.00 scrii la acest subiect.

Banuiesc, ca ai un job obositor si stresant...

si mai sus se vorbea de coloana vertebrala.....

uka

Scuza-ma,dar tu ce ai facut concret,de te iei de altii?

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Daca ar fi sa aleg intre mine si un caine,clar as fi eu!

Cum zicea cineva:pana nu esti in fata unei situatii de gen..."pupi patrupedu' in poponet" dar cand te-a muscat de-al tau,clar ii aplici picioare,posete...etc.Sa-l vad io pe ala care sta asa ca rama, sa-l muste cainele de peste tot!Sau dupa ce l-a muscat,daca nu se gandeste de doua ori inainte de a mai lua un patruped in brate si a se lasa lins!

Da..protejam animalele,insa cand ai de ales intre a-ti proteja viatza ta si a oamenilor,in general, alegi oamenii!Viatza e o jungla,oricat am umaniza-o noi..asta este!Si daca nu-ti protejezi si nu doresti binele semenilor tai,atunci din punctul meu de vedere esti egal cu zero!

Adevarat-multi caini sunt aruncati de oameni in strada, insa cei mai multi se nasc in strada..si chiar daca sunt castrati-tot te musca,mutileaza,omoara..caci odata cu castrarea nu le rapesti si instinctul de a ucide-toti il au,lucru care nu poate fi contestat!

Creeati voi cate adaposturi vreti...ca tot nu veti putea rezolva problema tuturor.Fapte veridice:nu sunt fonduri sa ingrijesti/hranesti/platesti personal/asiguri medicamentatie pentru toate patrupedele!Deci o triere gen:castrare/izolare/eutanasiere seimpune!

Si apoi mentinuta situatia sub control...toti proprietarii de patrupede sa le declare/cine nu declara-amenzi usturatoare(inchisoare chiar),cine arunca in strada-inchisoare direct!Fiecare animal sa aiba un cip implantat cu date despre propietar!Si sa vad eu atunci,care mai e asa viteaz sa se descotoroseasca de ei prin locuri abandonate-paduri-parcuri.

Daca suntem realisti-acceptam sitatia,desi e cruda, daca inca mai visam la stele verzi...ne meritam soarta!

Eu personal,ma voi implica in masura puterilor mele, in orice proiect viabil...ce asigura binele erga omnes!

Citat:

Mergi la inceput