FIV 290
Raspunsuri - Pagina 9
amy25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui brunadria fetelor, sunt buimaca, nu mi vine sa cred ca e adevarat , dupa 10 ani de lupta cu infertilitatea! fug imediat la beta! practic azi sunt 7 zile de la FET! l am facut vinerea trecuta! amy hai si tu cu beta mare , sigur esti gravi , ai 3 teste pozitive! "Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir." |
ami
castelanaC spune:
citat din mesajul lui brunadria fetelor, sunt buimaca, nu mi vine sa cred ca e adevarat , dupa 10 ani de lupta cu infertilitatea! fug imediat la beta! practic azi sunt 7 zile de la FET! l am facut vinerea trecuta! amy hai si tu cu beta mare , sigur esti gravi , ai 3 teste pozitive! "Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir." |
bravooooooooooooooooo!!!!!!
e cu ochiiiiiiiiiiiii!!!!!!
te pup si bafta, asteptam aici beta superb!!!!!
moshulik spune:
Vai, Bruni, ce fericire!
Am ajuns la serviciu si primul lucru a fost sa deschid calculatorul sa vad ce faci ( te-am urmarit discret din umbra si ti-am tinut pumnii).
Bravo, ma bucur mult pentru tine!
Doamne ajuta sa fie bine pana la capat!
Moshulik , mami fericita de Maria Alexandra( 23.09.2010)
Poze Mare Iulie
brunadria spune:
mamaaa, ce rapide ati fost
ve pup pe toate si va multumesc!
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
castelanaC spune:
va pup dragelor, n-am avut cu sa scriu ieri, am facu o inseminare pe ovulatie naturata, doar injectia de declansare mi-a facut-o cu 24 de ore inainte.
Numai ca dupa ce mi-a facut injectia, nu mai zic ce dureri de burtica si cat eram de umflata, baietelul meu a facut febra 39-40 C, toata noapte a plans si s-a zbatut. Asa ca ieri cu mic cu mare la clinica, copilul la pediatru, sotul cu borcanelul, eu la gineco, la ora 15 eram epuizata, ne intorceam acasa. Abia azi copilutul meu sta mai bine, in sensul ca nu mai are febra, incerc si eu sa nu-l tin in brate, sa ne jucam pe jos, sa nu fac efort, sa gatesc, curat, doftoricit baiatul etc...
Scuze fetele, scuze ca m-am plans aici.
Bafta multa si toate cele bune, cat mai multe gravidute sa avem!!!!!
moshulik spune:
Castelana, BB sa treaca febra!
Si......., e luna norocoasa, nu?
Cu ajutorul lui DD peste cateva zile poate ne anunti si tu ca Bruni o veste formidabila!
Moshulik , mami fericita de Maria Alexandra( 23.09.2010)
Poze Mare Iulie
uratica spune:
bruna-felicitari si aici!Doamne ce ma bucur!azi chiar am zis cxa intru mai tarzior ca sa nu te mai stresez..si uite..chiar azi ne dai vestea cea buna!trebuia sa se intample minunea! dulci si aveti grija de voi!
sarcina usoara si bebel sanatos si frumos asa ca mami iti doresc!hihi..hai ca bebelina mea deja da suturi de bucurie!cred ca ea a fost prima care a stiut-ti-am zis ca de fiecare data cand te citeam sau ma gandeam la tine incepea sa dea din picioruse..ce superb!
haideti fetele toate cu beta mare mare!
Doamne ajuta pana la capat!
+24 fetita
loretta76 spune:
Bruni FELICITARIIIIIIIIIIIII!
Am presimtit ca de data asta va fi bine, Doamne ajuta. Asteptam rezultatul la beta.
castelanaC spune:
citat din mesajul lui moshulik Castelana, BB sa treaca febra! Si......., e luna norocoasa, nu? Cu ajutorul lui DD peste cateva zile poate ne anunti si tu ca Bruni o veste formidabila! Moshulik , mami fericita de Maria Alexandra( 23.09.2010) Poze Mare Iulie |
iti multumesc di suflet, Doamne Ajuta!
Am zis sa mai incercam inseminare pana la urmatorul FIV.
Acum fix 2 ani ma intorceam plangand de fericire de la spital, aveam primul beta mare 280 parca, ce bucurie...
fetelor va doresc din tot sufletul sa aveti momente ca asta cu beta mare, cu 40 de saptamani superbe, cu bebelusi sanatosi!!!