FIV 290
Raspunsuri - Pagina 8
aristica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui many_bani Amy, acum am vazut de unde esti, locurile mele natale, unde de altfel suntem si acum , nu stiu daca exista laborator care sa faca beta cu rezultatul in aceeasi zi. Unde ai facut FIV? Eu zic ca daca in Z8 ai pipitest pozitiv este cu ochisori, poate mai multi. Bafta |
4 ochi in burta si cu 2 ai tai, 6 ochi
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
daniela74 spune:
Amy ce mai stai?Fugi si fa beta,sigur e pozitiv.Baftaaa
Bruni tu urmezi
Many mercic
daniela
amy25 spune:
sunt programata la beta pe 3 aug
Fiv si ET le-am facut la PROMED SYSTEM Bucuresti
in oras aici nu am unde sa-l fac
ami
camrynna spune:
Buna seara , fetelor , ce mai faceti ?
Eu am terminat cu Gonalul in aceasta seara . Maine mai am un Cetrotide de facut si sambata vad medicul .
In drum spre spital am facut un usor atac de panica , pur si simplu m-am trezit cu o frica teribila fara sa stiu care e motivul , cam de un an nu am mai patit asa ...
Cred ca la mine tratamentele hormonale au un cuvant de spus , au efecte adverse la acest nivel ( psihosomatic ).
Am si eu o intrebare , cat timp le ia celor de la desprecopii.com sa publice poze de la nunta , la sectiunea '' miresele DC '' ?
Va pup si va doresc o seara placuta si mult succes in tot ceea ce va propuneti .
Ami , multa bafta la beta , eu zic ca testele + sunt un semn extrem de bun
Camrynna ,
donna3 spune:
Buna fetelor,
Eu desi am doar 2 zile de la ET caut cand ar treb.sa apara primele semne si am gasit pe un site ce e mai jos;
Ziua 3-Transfer
ziua1 Embrionul continua sa creasca si sa dezvolte, īntoarcerea de la un embrion 6-8 celul īntr-o morula
ziua 2- Celulele de morula continua sa se īmparta īn curs de dezvoltare īntr-un blastocist
ziua 3 -Blastocist īncepe sa hatch din cochilie sale
ziua 4- Blastocist continua sa hatch din cochilie sale si īncepe sa se ataseze la uter
ziua 5-Cinci Blastocist se fix. mai adanc in mucoasa uterina, implantarea a īnceput
Six - Implantarea continua;
Seven -Implantarea este completa;, celule care va deveni īn cele din urma placenta si fatul au īnceput sa se dezvolte
Eight- Gonadotropina corionica umana (hCG), īncepe sa intre īn fluxul de sānge
Nine - Dezvoltarii fetale si hCG continua sa fie secretat
Ten -Dezvoltarii fetale si continua; hCG continu sa fie secretat
Eleven- Nivelurile de hCG sunt acum suficient de mare pentru a detecta o sarcina
5-Day Transfer Ziua 5-Transfer
Days Past Zilele trecute
pima zi Blastocist īncepe sa hatch din cochilie sale
a doau zi-Blastocist continua; sa hatch din cochilie sale si īncepe sa se atasa la uter
a treia zi- Blastocist se fix. mai adanc in mucoasa uterina, implantarea īnceputul
a patra zi- Implantarea continua
a cincea zi-Implantarea este completa, celule care va deveni īn cele din urma placenta si fatul a īnceput sa se dezvolte
a sasea zi- Gonadotropina corionica umana (hCG), īncepe sa intre īn fluxul de sānge
a saptea zi-Dezvoltarea fetale si hCG continua sa fie secretat
a opta zi- Dezvoltarea fetala si hCG continua sa fie secretat
a noua zi-Nivelurile de hCG sunt acum suficient de mare pentru a detecta o sarcina
AMY--cred ca esti graviduta-in ziua 8 deja se secreta hcg-care pozitiveaza testul
bruni-la tine la ET cu blasto- in ziua 9 ar trebui sa fie relevant-bafta multa
nina -bafta si tie!
sa veniti toate trei cu rezultate pozitive
brunadria spune:
despeptareaaaa!!!!
am trait sa o vad si pe asta! sunt f fericita!
nu am crezut in viata mea ca mi se va intampla si mie!
va multumesc pt sprijun si va iubesc pe toate
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
brunadria spune:
aaa si am uitat...
va rog admirati testul de la profil!
brunadria spune:
fetelor, sunt buimaca, nu mi vine sa cred ca e adevarat , dupa 10 ani de lupta cu infertilitatea!
fug imediat la beta!
practic azi sunt 7 zile de la FET! l am facut vinerea trecuta!
amy hai si tu cu beta mare , sigur esti gravi , ai 3 teste pozitive!
amy25 spune:
suuuuuuuuuper
suuuuuuuuuuuuuuuuper
ti-am zis ca trebuie sa fie cu noroc
felicitari!!!!!
ami