FIV 290
Raspunsuri - Pagina 8
aristica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui many_bani Amy, acum am vazut de unde esti, locurile mele natale, unde de altfel suntem si acum ![]() |
4 ochi in burta si cu 2 ai tai, 6 ochi

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
daniela74 spune:
Amy ce mai stai?Fugi si fa beta,sigur e pozitiv.Baftaaa 
Bruni tu urmezi 

Many mercic 
daniela
amy25 spune:
sunt programata la beta pe 3 aug
Fiv si ET le-am facut la PROMED SYSTEM Bucuresti
in oras aici nu am unde sa-l fac
ami
camrynna spune:
Buna seara , fetelor
, ce mai faceti ?
Eu am terminat cu Gonalul in aceasta seara . Maine mai am un Cetrotide de facut si sambata vad medicul .
In drum spre spital am facut un usor atac de panica , pur si simplu m-am trezit cu o frica teribila fara sa stiu care e motivul , cam de un an nu am mai patit asa ...
Cred ca la mine tratamentele hormonale au un cuvant de spus , au efecte adverse la acest nivel ( psihosomatic ).
Am si eu o intrebare , cat timp le ia celor de la desprecopii.com sa publice poze de la nunta , la sectiunea '' miresele DC '' ? 

Va pup si va doresc o seara placuta si mult succes in tot ceea ce va propuneti .
Ami , multa bafta la beta , eu zic ca testele + sunt un semn extrem de bun
Camrynna ,
donna3 spune:
Buna fetelor,
Eu desi am doar 2 zile de la ET caut cand ar treb.sa apara primele semne si am gasit pe un site ce e mai jos;
Ziua 3-Transfer
ziua1 Embrionul continua sa creasca si sa dezvolte, īntoarcerea de la un embrion 6-8 celul īntr-o morula
ziua 2- Celulele de morula continua sa se īmparta īn curs de dezvoltare īntr-un blastocist
ziua 3 -Blastocist īncepe sa hatch din cochilie sale
ziua 4- Blastocist continua sa hatch din cochilie sale si īncepe sa se ataseze la uter
ziua 5-Cinci Blastocist se fix. mai adanc in mucoasa uterina, implantarea a īnceput
Six - Implantarea continua;
Seven -Implantarea este completa;, celule care va deveni īn cele din urma placenta si fatul au īnceput sa se dezvolte
Eight- Gonadotropina corionica umana (hCG), īncepe sa intre īn fluxul de sānge
Nine - Dezvoltarii fetale si hCG continua sa fie secretat
Ten -Dezvoltarii fetale si continua; hCG continu sa fie secretat
Eleven- Nivelurile de hCG sunt acum suficient de mare pentru a detecta o sarcina
5-Day Transfer Ziua 5-Transfer
Days Past Zilele trecute
pima zi Blastocist īncepe sa hatch din cochilie sale
a doau zi-Blastocist continua; sa hatch din cochilie sale si īncepe sa se atasa la uter
a treia zi- Blastocist se fix. mai adanc in mucoasa uterina, implantarea īnceputul
a patra zi- Implantarea continua
a cincea zi-Implantarea este completa, celule care va deveni īn cele din urma placenta si fatul a īnceput sa se dezvolte
a sasea zi- Gonadotropina corionica umana (hCG), īncepe sa intre īn fluxul de sānge
a saptea zi-Dezvoltarea fetale si hCG continua sa fie secretat
a opta zi- Dezvoltarea fetala si hCG continua sa fie secretat
a noua zi-Nivelurile de hCG sunt acum suficient de mare pentru a detecta o sarcina
AMY--cred ca esti graviduta-in ziua 8 deja se secreta hcg-care pozitiveaza testul
bruni-la tine la ET cu blasto- in ziua 9 ar trebui sa fie relevant-bafta multa
nina -bafta si tie!
sa veniti toate trei cu rezultate pozitive
brunadria spune:
despeptareaaaa!!!!
am trait sa o vad si pe asta! sunt f fericita!
nu am crezut in viata mea ca mi se va intampla si mie!
va multumesc pt sprijun si va iubesc pe toate
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
brunadria spune:
aaa si am uitat...
va rog admirati testul de la profil!

brunadria spune:
fetelor, sunt buimaca, nu mi vine sa cred ca e adevarat , dupa 10 ani de lupta cu infertilitatea!
fug imediat la beta!
practic azi sunt 7 zile de la FET! l am facut vinerea trecuta!
amy hai si tu cu beta mare , sigur esti gravi , ai 3 teste pozitive!
amy25 spune:
suuuuuuuuuper
suuuuuuuuuuuuuuuuper
ti-am zis ca trebuie sa fie cu noroc
felicitari!!!!!
ami