FIV 290
Raspunsuri - Pagina 10
uratica spune:
bruna mea- i am happy..i'm so happy..abia astept sa vad beta!insa cu siguranta va fi un super beta!
azi cand implinim si noi 25 de saptamani vine bruna mea cu vestea cea buna!sa fie intr-un ceas bun!
hai fetelor-pozitivati-va toate!e timpul!
Doamne ajuta pana la capat!
+24 fetita
ninahsn77 spune:
Bruno ai vazut cand ti-am zis ca o sa fie bine.
Felicitari!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nici eu nu am mai avut rabdare si mi-am facut test azi dimineata si mi-a iesit slab pozitiv . Sunt destul de trista ma asteptam la altceva avand in vedere ca sunt in a 10 zi de la Et.
Ma mai gindesc ca poate testul nu o fi fffff performant si nu e capabil sa detecteze HCg-ul.
aristica spune:
bruni FELICITARI!!! Ma gandeam c-ar cam fi si timpul vostru. Bravo! Sa vi si cu beta mare, sa inramezi rezultatul
daniela eu am histeroscopia la urmatorul ciclu (adica in jur de 20 august), apoi anticonceptionalele, apoi protocolul lung. Deci mai am cam 3 saptamani de respiro si demaram FIV3. Acum strang toate medicamentele, ca in perioada de injectare si eco sa nu mai alerg prin farmacii. Tu cum esti?
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
amy25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ninahsn77 Bruno ai vazut cand ti-am zis ca o sa fie bine. Felicitari!!!!!!!!!!!!!!!!! Nici eu nu am mai avut rabdare si mi-am facut test azi dimineata si mi-a iesit slab pozitiv . Sunt destul de trista ma asteptam la altceva avand in vedere ca sunt in a 10 zi de la Et. Ma mai gindesc ca poate testul nu o fi fffff performant si nu e capabil sa detecteze HCg-ul. |
e concentratia prea mica de hormon, ai rabdare
si mie mi-a iesit la fel
ami
many_bani spune:
Bruni draga mea, eu am fost sigura ca este sarcina, sa mai asculti si de batranii care stiu sa "citeasca" in semne . Felicitari si ma rog Domnului sa aiba grija de tine si burtica ta 9 luni apoi sa va ocroteasca si sa va indrume pasii
Sunt sigura ca si Amy si Nina sunt .
Nina nu fi trista ca este slab pozitiv testul, ai transferat embrioni de z3 si asa se intampla. Eu la sarcina cu Vlad am avut slab pozitiv, de credeam ca numai eu vad, in z13, dar apoi m-am dus increzatoare la beta. Poti sa faci un beta, eu in feb. in z10 am avut beta 95,35.
Castelana pupam micul Castelan si pe mamaica lui .
Tare mult imi place ca au aparut multe burtici,
brunadria spune:
nina esti gravi ! clar!
mai fetelor va multumesc!
imi vine sa plang ! nu realizez ca poate fi adevarat!
stau cu testul in fata si ma tot uit!
imi trece pric cap ca poate e fals!
oricum am facut beta , la 12h00 ora frantei e gata rezultatul, am niste emotii
chiar asa , nu se vede imaginea la profil "enceinte 1-2"
este test digital si detecteaza saptamanile de la data conceptiei!
nu stiu cum sa l pun aici!
va multumesc din suflet ca sunteti alaturi de mine si ati fost mereu! va doresc tuturor va vi se indeplineasca dorinta!
tot scriu ca o moara stricata dar tot nu mi vine sa cred...
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
lelu spune:
Buna,
Am si eu o intrebare. Cu cat timp inainte de punctie se face ovitrelle?
multumesc mult
many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lelu Buna, Am si eu o intrebare. Cu cat timp inainte de punctie se face ovitrelle? multumesc mult |
LA clinica unde am facut eu FIV-urile cu 36 de ore, dar de obicei te anunta cineva din echipa cu care faci FIV, ei fac programarile. Sa inteleg ca te apropii de punctie. BAfta.
Cyc scoate nasucul
brunadria spune:
z7 de la transfer , beta :21,9!
cum vi se pare? prea mic?
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."