FIV 290
Raspunsuri - Pagina 11
many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui brunadria z7 de la transfer , beta :21,9! cum vi se pare? prea mic? "Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir." |
Eu zic ca este ok ptr. Z7. Felicitari.
CYC31 spune:
Bruni scumpa mea FELICITARI, AI REUSIT!!!! Ma bucur foarte mult pentru tine, astept sa scrii o valoare mare la beta, asa cum ai spus ca vei avea acum rezultatul la 12.00, mai stau ca sa citesc confirmarea la ceea ce eu simtisem deja ca se va intampla acum cu tine, sa de Domnul sa ai o sarcina frumoasa, usoara, cu bebe/bebelusi sanatosi si nascuti la termen. Doamne ajuta in continuare!
Bafta multa si tie donna scumpo, sa o urmezi pe Bruni sa vii cu vestea mare, la fel castelana mamico, sper sa fie inseminarea asta norocoasa si tu amy ...of toate care sunteti acum in focuri
Eu ce sa spun, many iti multumesc ca te gandesti la mine tu, si toate fetele mele dragi de aici: Daniela (ai grija multa de tine, eu zic sa iei niste ovule canesten si scapi de infectie, fara griji ca va fi bine), uratica burtica draga, pe toate prietenele mele va pup mult
Alina felicitari pentru fetita ta draga, La multi ANi si tie refacere rapida si laptic iti doresc. Eu incerc iar sa comand progesteren injectabil, esti un suflet amre ca doresti sa donezi, te felicit si pentru asta (ironia sortii este ca m-a ajutat in sarcina la acest FIV 6 insa sarcina a incetat in evolutie) Fapt pentru care luni la ec pe 25.07 d-rita avea lacrimi in ochi iar eu incercam sa fiu tare pentru ca eram cu nepoata cea mare si nu vroiam sa o sperii deci nu am plans sau reactionat in vreun fel. Normal ca iluzii mi-am facut marti dimineata a 2-a zi eram cu sanii tensionati si ma gandeam daca nu cumva gresesc sa fac chiuretaj. Insa telefonul de la d-rita m-a trezit din vis, asa ca miercuri pe 27.07 am facut chiuretaj cu anestezie generala, a 11-a . Bebe deci a vrut sa stea doar fix o luna de la ET.
Eu ma rog mult pentru voi sa reusiti toate. Am sa reincep si eu lupta cu FIV 7 prin septembrie, sper sa ne dea Bunul Dumnezeu o sarcina cu bebelusi sanatosi, caci problema dupa 40 ani este ca embrionii rezultati au 77% defecte, deci pe o parte ma bucur macar pentru faptul ca nu l-a lasat sa se dezvolte si sa creasca vreun embrion cu probleme.
Va pup si va doresc week-end placut
castelanaC spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui many_bani
Eu zic ca este ok ptr. Z7. Felicitari. mami de Vlad (29.10.2009) Multumesc Doamne! |
subscriu, si eu cred ca este foarte bine!!!!
important e sa creasca!
am citit aici pe forul valori asa mici la ziua 13 de la transfer care si a fost sarcina in toata regula!
Esti gravidutaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!
Felicitari si Doamne Ajuta sa creasca beta!
CYC31 spune:
Bruni felicitari iubita esti graviduta!!!!!! Hai ca am scris in acelasi timp! Important este ca valorile sa se dubleze la 48 de ore, la mine au inceput oarecum bine si apoi nu s-a mai dublat, deci se oprise in evolutie, gata o sterg va pup ca am muuuulta treaba, sarcina usoara Bruni !!!!
castelanaC spune:
CYC sunt fara cuvinte....
eram aici cu refresh=ul pe buton sa vad ce a facut brunica, cand ce sa citesc... Doamne ajuta in continuare si fii tare, trebuie sa reusesti! Toamna asta e a ta! trebuie sa reusesti!
si ai grija de tine
uratica spune:
brunica nu te stresa!e bun beta!e o fata la fiv sibiu careia in z9 ii iesise beta 69 si are gemeni!
si ti-am mai zis ca mai era o fata cu mine care a facut beta si ii iesise 23 beta si e gravi!
ai grija de tine si de burtica fetita draga!si ai grija in invingatorul tau!
cyc-ule-offf..ce rau imi pare!ai grija de tine fetita draga si neaparat sa ne vii si tu cu test pozitiv si bebe sa stea 9 luni acolo in burtica!te si te imbratisez cu drag!
Doamne ajuta pana la capat!
+25 fetita
many_bani spune:
Cyc-ul drag, m-ai lasat fara cuvinte . Eu am o ruga ptr. care va rog sa nu aruncati cu rosii, ma rog Domnului sa nu-mi mai dea bebei ca apoi sa-i ia. Durerea este mult mai mare si greu de suportat decat un test negativ, cel putin ptr. mine. Doctorii la care am fost eu, dupa ultima sarcina, au zis ca DD a decis in locul meu, poate asa a fost sa fie. Eu iti doresc multa putere si stiu ca esti o luptatoare.
Bruni mai vin si eu cu un exemplu de incurajare, in feb. cand am facut ultimul FIV era o fata care din p.v. a lui Tutunaru era fara sperante. Dupa doua FIV-uri nereusite la el, ia zis ca nu va reusi niciodata cu ovocitele ei. S-a hotarat sa incerce la alta clinica, in z13 a avut beta 110 si acum are o mandrete de burtica cu doua fetite.
Castelana
donna3 spune:
cyc-draga m-am tot gandit la tine si am tot sperat sa fie bine
Imi pare tare rau,in urma cu 3 luni am trecut si eu prin asta.
O sa ajute Bunul Dumnezeu si pana la urma o sa reusim si noi
castelana-bafta si sanatate la cel mic
nina-nu ai de ce sa fii suparata ,fa-ti beta si sigur esti insarcinata.
BRUNI-FELICITARI inca o data - te asteptam cu beta dublu.
amy-vii si tu cu un beta mare
ce frumos ,3 gravidute
many,daniela
moshulik spune:
Citat: |
citat din mesajul lui brunadria z7 de la transfer , beta :21,9! cum vi se pare? prea mic? "Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir." |
in opinia mea este foarte bine!
Felicitari inca o data: Esti gravidutaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Moshulik , mami fericita de Maria Alexandra( 23.09.2010)
Poze Mare Iulie
moshulik spune:
Bruni, nu te mai stresa. Este foarte bine!
la mine, cu maria am avut asa: punctie 7 februarie, ET 10 februarie, beta 23 februarie 109,16!
uite, ca sa te convingi
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?whichpage=-1&TOPIC_ID=148986&REPLY_ID=5671786
deci 12 zile de la et ( fara ziua et, embrion de z3)
tu esti abia in z7. 48 de ore inseamna z9 - 21.9x2 =43 ( aproximativ)
alte 48 inseamna z 11 43x2= 86
alte 48 inseamna z13 86x2 =172
pai, Bruni, in ac conditii:pot fi chiat 4 ochisori!!!
Moshulik , mami fericita de Maria Alexandra( 23.09.2010)
Poze Mare Iulie