FIV 290

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

hello fetite dragi!
brunica-am venit sa te verific sa vad daca esti cuminte!dap..ai dreptate cu barbateii astia!ai sa vezi ce grija o sa aiba brunicu de tine!cel putin grasu meu abia asteapta sa vina acasa sa vb cu bebelina sa o intrebe daca a stat cuminte,daca a ascultat-o pe mami..tine mana pe burtica si ii zice la bebelina sa ii dea suturi....e superb!si plus de asta ai sa vezi ca iti ofera cel mai mare suport moral pe toata perioada sarcinii!cand esti ingrijorata,stresata etc..ai sa vezi ca te minunezi cata tandrete zace in ei barbatii si cum te ajuta!
in schimb bubulina din dotare s-a trezit la ora 4 dimineata si acum face tumbe prin burtica..

mai fetelor-abia astept sa va graviditi toate si sa desfiintam forumul asta!desi trebuie sa recunosc ca mi-a fost de mare folos faptul ca exista forumul..fara el nu as fi reusit!de aici am aflat informatii vitale fara de care nu as fi reusit sa am bebele meu..chiar daca reusita a venit dupa 12 ani!ce sa zic..trebuie rabdare multa..o gandire mereu pozitiva,un psihic bun si fara agitatie!

ahideti fetelor toate cu beta mare!sa ploua cu gravidute!

Doamne ajuta pana la capat!
+25 fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

Bruni: felicitari, iubitaaaaa!!! Perseverenta ta a dat roade. Pupici multi la graviduta!
Cyc: nu stiu ce sa-ti spun, nu am trecut prin asta, asa ca nu vreau sa spun ca stiu cum este.... Nu pot decat sa ma rog pentru tine, sa te intareasca DD. Pup.
Va pupic pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna3 spune:

Buna fete dragi,

bruni,amy-Doamne ajuta pana la capat.Eventual pe luni cand faceti beta nu ar strica si un progesteron.
nina-cum stai cu testul?
camrynna-chiar nu ai de ce sa-ti faci griji,spui ca ai foliculi multi,iar endometrul e bun,oricum mai creste
castelana -bafta
uratica-multumim de incurajari,mare dreptate ai ca e nevoie de un psihic bun,dar cateodata e asa de greu

Eu nu imi mai fac prea mari sperante,am dureri prin burtica ca inainte de ciclu.Sunt suparata pt.ca realist la ce am transferat nu aveam prea mari sanse ,dar totusi am sperat ca DD face o minune.Acum nu mai stiu ce sa cred..

la toate fetele dragute !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy25 spune:

Stai linistita ca si eu am avut dureri de cm. Nu te grabi, ai rabdare ca face Dumnezeu si minuni.Iu progesteron de mult timp.

ami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninahsn77 spune:

Buna fetelor.
Testul inca nu l-am facut pentru ca imi este frica de rezultat.
Probabil maine dimineate inainte sa plec la serv o sa- l fac, ca o avampremiera pentru marti cand ma duc sa fac testul beta.
Apropo oare cat dureaza sa imi de-a rezultatul?
La Tulcea m-au comunicat ca in 15 zile lucratoare pot sa-mi dea rezultatul la un beta.

Mergi la inceput

ami- e tot mai greu cu rabdarea,cred ca intelegi perfect,abia ce-ai trecut prin asta.
Ziceam de analiza de progesteron.Tu faci injectabil?

daniela -unde esti? ai pescuit ceva?

many-cum a fost la plimbarica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camrynna spune:

Multumesc pt incurajari ,,cate o pt. fiecare !
Dr. meu spune ca o sa mai creasca pana miercuri , dar cred ca , asa cum spune Amy , ce-i mult strica ,de aceea nu mi-a dat nici un fel de pastilute ( Progiluton de ex. ) ca sa-l marim.
Da fetele, avem foliculi , insa cresc greu ...adik sunt multi maturi si ready sa fie extrasi , insa mai am inca unii mititei si a zis medicul ca prelungim agonia pt. ca vrea sa le dea si astora o sansa !
fetelor , eu am un mare defect : : FUMEZ !!!!! maximum 3 pe zi , insa ....cunoasteti pe cineva care a reusit , cu tot cu fumatul ? ( sunt atatea femei care raman gravide si fumeaza pana in luna a 9 a ) ....
Nu pot garanta ca ma voi lasa dupa ET mai ales ca in creierul meu tembel s-a format ideea ca tigarile ma tin departe de crizele de panica si anxietate ( aparute in urma tratamentelor FIV ).

Estradiolul este mai aproape de limita inferioara datorita alimentatiei precare ( mi-a zis medicul sa slabesc ca sa fie sansele mai mari ) ...( eu nemaimancand grasimi , nu mai am suficient colesterol din care se sintetizeaza estradiolul ) ..

Donna , sa dea Dumnezeu sa fie sarcina la tine , eu tocmai de aia ma chinui sa ajut foliculii sa creasca , sa am mai multi embrioni ca sa-i transfer pe toti indiferent de grad !!!!!!!!!
S-au vazut si cazuri de sarcina sanatoasa cu embrioni de grad C , asa ca fruntea sus si te asteptam cu beta mare.
Bruni, cum iti este ??
O zi buna , eu ma duc sa fac tocanita de pui

Camrynna ,

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ninahsn77

Buna fetelor.
Testul inca nu l-am facut pentru ca imi este frica de rezultat.
Probabil maine dimineate inainte sa plec la serv o sa- l fac, ca o avampremiera pentru marti cand ma duc sa fac testul beta.
Apropo oare cat dureaza sa imi de-a rezultatul?
La Tulcea m-au comunicat ca in 15 zile lucratoare pot sa-mi dea rezultatul la un beta.

cum 15 zile lucratore??????pt un beta care dureaza cateva ore.E aberant .
Incearca la alt.laborator.BAFTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy25 spune:

Donna3 nu fac injectabil, ci intravaginal Utrogestan.

Acum am o intrebare: e posibil in Z11 de ET sa mai am sangerare de nidatie? Dupa testul pozitiv...
Am sesizat ceva, o umbra maronie pe tampon si nu am dureri de CM decat ceva jena in partea de jos, slab. Nu stiu ce sa fac ca sigur nu-mi aratau 5 teste "pozitiv".
Mentionez ca ieri a fost ziua 28 de CM si chiar ma bucuram ca am trecut de ea, eu inca mai sper ca e

ami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Bruniiiiiii,felicitari mamico

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"

Mergi la inceput