FIV 290
Raspunsuri - Pagina 14
castelanaC spune:
Citat: |
citat din mesajul lui brunadria ieri prea mic , azi prea mare? ce parere aveti? ieri - z7-21,9ui azi - z8-39 ui luni refac beta! "Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir." |
pup mamica brunica!
hot hot mamma!
esti norocoasa ca ti-au facut beta mai devreme, aici la mine nu am putut face decat in ziua 14 de la transfer ( ziua 16 de la punctie) tocmai ca sa nu afecteze fatul datorita stresului.
Asa ca acum te rog nu te mai strasa, medicatia corect, activitati canapeloase, papa bun si multa armonie in jur.
te pup si sa ai grija de burtica!
camrynna spune:
estradiolul meu azi e 410 , un pic micutz , am reluat Gonalul la doza mare ,375 mg , pentru ca am multi foliculi , insa dr. vrea sa le dea sansa si celor de 11, 14, 12,5 ...
Ce se intampla , de ce nu cresc mai repede?? Mi-a amanat punctia pt miercuri !!!!!!!!!!!!!
Inca o data , felicitari pt. dublarea beta , Brunico
Camrynna ,
monaramona spune:
brunadria FELICITARI , vei fi o mamica super si abea astept sa ne povestesti cum se misca bebele in burtica..
eu am avut beta in ziua 9 ...48 asa ca stai linistita totul e bine
AI REUSITT...BRAVOO
ma bucur mult ptr tine ..o meriti din plin ca si celelalte fete de aici
cyc cum te mai simti?
27+
daniela74 spune:
Bruni,frumos beta,te pup si la mai mare
Camryna,nu te mai stresa,stie el dr.ce stie si bafta
Va pup fetelor,noapte buna,eu plec la......pescuit.
daniela
camrynna spune:
am uitat sa va spun ca endometrul e de 9 mm doar ..nu a zis medicul ca e rau sau bine ...
Camrynna ,
amy25 spune:
Daca e de 9 mm inainte de punctie cred ca nu-i rau ca ar trebui la ET sa aiba peste 7-8. Cand faci transferul? Ca nici un endometru prea mare nu-i bun, ca trece de faza aia de mijloc, si imbatraneste pana se implanteaza embrionul. Dar asta se masoara la nu stiu ce analiza ca eu asa am patit la primul FIV si n-am reusit.
La mine asta a fost explicatia ca in rest probleme mari nu erau.
Iti urez bafta multa si intreaba medicul ca-ti va explica mai bine.Si ...fara stres!!!
ami
castelanaC spune:
citat din mesajul lui camrynna am uitat sa va spun ca endometrul e de 9 mm doar ..nu a zis medicul ca e rau sau bine ... Camrynna , |
stai linistita, ai incredere in dr!
bafta si Doamne ajuta!
brunadria spune:
monaramona merci ca vi cu incurajari
daniela sper ca luni sa fie mai mare beta , adica dublu!
hai ca in toamna vreau sa se gravideasca toate veteranele, in frunte cu tine
castelana draguta ,mai fac una alta prin casa insa dar nu ma obosesc si in rest activitati canapeloase! sa ti ajute DD sa vi si tu cu un beta mare !
cyc ule imi pare tare rau!sa ti ajute DD sa o iei de la capat si sa fie cu noroc !
camrynna dr tau ce zice? bafta!
dandanutz merci , sa vina ziua sa citesc ca esti gravi si tu!
uratica pup balerina micuta! abia astept sa vad poze cu ea! sigur va fi o mandrete de fetita ca mama ei!
sa l vezi pe bruni meu dimineata cum ma pupa pe burtica, e asa de schimbat ,nu l mai recunosc! e f fericit! imi aduc aminte cum scriai tu de grasu'!
amy esti gravida cu acte in regula! e f pozitiv testul tau! hai nu te mai stresa!
many pe unde te ai ascuns? esti in vacanta iar?
mosulika manica frumoasa!
incet incet realizez ca sunt gravi , insa pana nu vad la echo nu sunt linistita!
ninahsn cum e testul azi?
o duminica frumoasa tuturor
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
many_bani spune:
citat din mesajul lui camrynna am uitat sa va spun ca endometrul e de 9 mm doar ..nu a zis medicul ca e rau sau bine ... Camrynna , |
Eu zic ca este endomedru bun, mai ales ca inca mai faci tratament
many_bani spune:
Buna dimineata
Bruni draga mea, sunt pe aici haituita de un mic terorist. Eu zic ca beta ta s-a comportat bine si de luni gata, nu te mai stresa cu ea. Treci la activitati "canapeloase" cum zice Castelana si incepi sa dospesti 9 luni
Amy, gata esti se vede clar. Felicitari . Pacat ca nu ai unde sa faci un Beta in Ramnic-Buzau, cu rezultat in aceeasi zi. Oricum pana mergi la beta ai confirmarea
Noi azi avem zi de plimbat, asa ca hranesc copilul si plecam la Buzau sau poate Focsani inca nu ne-am hotarat . Parca inclin spre Buzau, sa mergem in Crang unde nu am mai fost din copilarie. Asa ca va urez duminica placuta, ne citim pe seara.
mami de Vlad (29.10.2009)
Multumesc Doamne!