FIV 290

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

scuze,greseala de tipar,era vorba de intepaturi,nu de altceva Doamne fereste

daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

buna seara!
scuze ca nu am mai intrat azi-dar am incercat sa dorm un pic..insa bebelina mea nu m-a lasat nicicum..dar recuperam noi..

brunica ia un no spa ptr intepaturi si nu iti fa probleme ptr ca e normal sa te intepe si sa te doara..nu ff tare..insa e normal ptr ca se mareste uterul.

fata frumoasa si burtica!

Doamne ajuta pana la capat!
+25 fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

daniela
uratica odihneste te ca ai nevoie!
si eu am dormitat azi..
iau spasfon , am voie cate maxim 6 pe zi , insa n am luat decat de ieri si max 3 pe zi!
hai ca maine mai scap de un hop! sper sa iasa beta cum trebuie si luni la fel!

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput

brunica-nu pot dormi-seara asta va fi alba!la bebelusa ii e frica de ploaie..iar in noaptea asta sigur va ploua!da nu-i bai-recuperam altadata!
tu in schimb menajeaza-te si va fi totul bine!se va dubla beta!mie mi-a zis ca nu am voie mai mult de 3 nospa pe zi..dar daca simt ca nu ma lasa intepaturile si durerea am voie sa iau scobutil-relaxeaza mai bine uterul..insa tu stai linistita si totul va fi bine!bafta la beta!sa vii cu dublu!pune-te la nani-si tu si bebe aveti nevoie!

felicitari si de la grasu meu!te imbratisam cu drag!hihi..bebelina deja da si mai tare din picioruse-presimte ca vb cu tine!

fetele gravidute,mamicute,in curs de gravidenie- si noapte buna!

+25 fetita

Mergi la inceput

de cate ori vorbesti de bebelina ma emotionez! tare frumos povestesti de mica printesa!
tu vorbesti serios ca o deranjeaza ploaia?
si ti mine ca ai zis ca vrei sa o simti mereu sa sti ca e bine?!
abia astept sa trec si eu prin toate starile astea!
aaa...si merci la grasu' e tare dragut!
maine nu se va dubla beta insa sper ca cel de maine sa se dubleze luni! si maine sa fie 32,85!
dar vin eu cu noutati maine!
va pup! seara buna!

Mergi la inceput

brunule- si multumim de complimente!
si dap..cand ploua nu doarme deloc bebelusa!da mereu din picioare si nu gasesc nici o pozitie ca sa stau sa se linisteasca,doar daca ma plimb prin casa!insa nu imi pare rau!ai sa vezi-ai vrea sa nu dormi deloc ca sa simti bebelusul mereu!
insa..o sa vezi cum e!de asta ti-am urat sa ai o bebelina sau un bebelas asa activ cum e bebelusa mea!vei fi un pic mai linistita!doar un pic!
tu acum trebuie sa ai mare grija de tine-cel putin pana ii auzi inimioara..de asta iti zic sa te menajezi si sa incerci sa nu stai prea mult in picioare!e ff bine ca dormitezi-va face bine la amandoi!

te pup dulce si noapte buna fetita 2 in 1!

+25 fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy25 spune:

hai Brunico cu beta...mai ai? abia astept sa vad cat este!!!

ami

Mergi la inceput

ieri prea mic , azi prea mare?
ce parere aveti?
ieri - z7-21,9ui
azi - z8-39 ui
luni refac beta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandanutz spune:

cyc imi pare tare rau...
bruni felicitari si sa ai cele mai frumoase 9 luni din viata ta...

Mergi la inceput

brunica mea-bravo!eu ti-am zis ca te astept cu beta dublu!esti pe-aproape!si la mine s-a marit mai mult decat dublu..asa ca nu te preocupa!de acum ai mare grija de tine ptr ca esti graviduta cu acte in regula!
scuze insa ca am intrat asa traziu..insa bebelina mea nu a dormit deloc aseara..mi se intarise si burtica-am luat un nospa..a plouat toata noaptea aici-cred ca o s-o fac pe fiica-mea meteorolog!cum vine ploaia cum zburda prin burtica si e agitata ca ma'sa!
am facut niste sarmalute in foi de vita..si acum ne bagam la nani sa recuperam!

fetelor- si un weekend de vis sa aveti!

+25 fetita

Mergi la inceput