FIV 290

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui amy25

Donna3 nu fac injectabil, ci intravaginal Utrogestan.

Acum am o intrebare: e posibil in Z11 de ET sa mai am sangerare de nidatie? Dupa testul pozitiv...
Am sesizat ceva, o umbra maronie pe tampon si nu am dureri de CM decat ceva jena in partea de jos, slab. Nu stiu ce sa fac ca sigur nu-mi aratau 5 teste "pozitiv".
Mentionez ca ieri a fost ziua 28 de CM si chiar ma bucuram ca am trecut de ea, eu inca mai sper ca e

ami

Eu cred cu tarie ca este vorba de bebe. Este posibil sa ai scurgeri/sangerari si nu de la nidare, ci pur si simplu se mai intampla in primul trim. Eu am sangerat din sapt.4 si 6 zile pana spre sapt.8, singurul lucru care mi l-a recomandat proful de FIV a fost suplimentarea utrogestanului de la 6 ovule/zi(100mg) la 8 ovule si am crescut doza de estrofem(am luat ptr. ca am facut FET) si evident repaus la pat. Este adevarat ca dupa fiecare episod puternic de sangerare sunam si imi mai faceau o echo. la inceput s-a vazut sacul si apoi embrionul, activ. cardiaca si tot asa.
Repaus la pat si relax. Bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

Brunadria felicitari! Nu m-am putut abtine sa nu te felicit pt ca stiu cum e ,te tin minte de pe vremea cand activam la subiectul asta,pe urma m-am mutat la Fiv Ungaria.Acum sa stai linistita sa nu te stresezi. Daca tu te simti bine la activitati "canapeloase"(ca sa o citez pe castelana) asta sa faci,sa faci tot ce te face sa te simti cat mai bine in aceste momente.
Deci fetelor sa va zic eu ca la primele 4 FIV-uri+ET de dupa am stat linistita la pat si nu conduceam,nu faceam nimic,mai ales la primul,numai in pat.Ehh, la al 5lea FIV am fost nevoita sa ma urc la volan inainte de a afla beta pt ca trebuia sa ajung de la Cta la Bucuresti(se opera soacra) si de atunci mi-am urmat ritmul obisnuit al vietii(ceva mai alert cei drept) si am avut cea mai usoara sarcina posibila cel putin in ultima luna am fost si am si dantuit rau de tot la 3 nunti si 5 botezuri.deci repet ce te face sa te simti bine aia sa faci,nimic nu e interzis(Ma rog nu te apuci sa cari greutati).Rectific:efortul fizic e interzis.

Va pup pe toate si va doresc sa aveti parte numai de reusite.In noiembrie reintram si noi in hora,avem FET.

EDIT: Buburuza din poza de la avatar e fii-mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

buna fete cucuiete!
bruna treci la apel!sa vii cu beta mare-ne-am inteles?
many-ce mai face teroristul tau?

amy.donna si restul fetelor- si bafta multa!

Doamne ajuta pana la capat!
+25 fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy25 spune:

Fetele, vad ca in dimineata asta vad ca ma simt mai bine, n-au mai aparut punctele maronii si asa erau neobservabile , dar imi era teama de vreo hemoragie.Sper sa fie bine pana la capat.

ami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Buna dimineata,

Uratica ce matinala esti. Pe Vlad il las acum sa faca cam ce vrea, sa stea afara cat vrea, ca in cateva zile plecam la Buc. si se termina fericirea. Uneori am impresia ca lui ii trebuie asa de putin sa fie fericit. La turci, ptr. ca eram noi stresati sa nu-l pierdem, sa nu sara in piscina, etc, cred ca il stresam si pe el. Aici este un zambet toata ziua, mananca bine si doarme bine, se joaca pe strada cu copii(el este cel mai piticot, dar se tine dupa ei), incat ne intrebam daca am facut bine ca am mai contractat o excursie. Mama zice sa-l lasam la ei si sa mergem numai noi, dar nu l-am lasat niciodata si nu cred ca ar sta, dar cu siguranta nici noua nu ne-ar prii. Citeam ce ai scris despre mica printesa si ploaia, la noi era invers cand era vremea a ploaie Vlad dormea si abia daca se misca de ma scotea din minti, ma gandeam eu ca ce copil cuminte am, acum scoate parleala.Pupam mica dansatoare si mamica ei.

Amy ma bucur ca ne dai vesti bune, te admir ca rezisti pana la data recomandata ptr. beta, eu pana acum faceam beta fara discutii. Am o clinica pe str. la mine care da raspunsul in 2 ore, il spun si telefonic, dar intra rezultatul si pe mail, sunt pacienta lor la facut beta si analize de primul trim. (ca de el am trecut o singura data ). Oricum nu mai ai mult si stii ca esti , relax acum ca sa fie bine

Bruni sa vii cu valoare buna si azi. Cati embrioni/blasto ai transferat?

Nina, cum 15 zile lucratoare? Trimit analiza in SUA de dureaza asa mult?Ai zis ca azi mai faci un pipitest, bafta.

Donna in toate incercarile mele, am avut un FIV cu rezultat zero, nu m-au durut sanii, nu burta, in rest la toate m-a durut burta ca la cm si sanii pe lateral(exterior, nu stiu cum sa explic) si eu ca si tine eram speriata ca daca imi vine, ca daca nu se prinde, dar asa cum am mai spus durerile ca la cm sunt de bine. Asa ca sper sa ne aduci vesti bune.

Camrynna mai ai putin si tu pana la punctie, sper sa fie productie buna si de calitate.

Castelana, tu faci beta, sau astepti cotropitorii?

Daniela, Dandanuzt, Cyc multi

Mergi la inceput

Cred ca m ajuns la concluzia ca pana nu treci de pragul de 3-4 sapt de la conceptie , sa zic asa, nu poti zice ca e 100% bine, si poate nici atunci.
Observ ca pana acum am avut atatea stari diferite ca acum , in momentul in care scriu, nu mai simt nimic: nici durere, nici super sani umflati. Chiar , apropo , sanii inainte de cm ma dureau ingrozitor, acum sunt doar umflati si sensibili . Imi aduc aminte de fiecare data cu groaza ca nici macar un test n-a iesit vreodata slab pozitiv , iar acum mi-e teama putin in suflet ca sa nu pierd samburelul (sau sambureii)care s-au prins acolo.
Si, DA, am rabdare cu beta caci nu are sens iar sa bat Bucurestiul mai devreme ca apoi iar sa ma cheme de 3 ori, si oricum miercuri aflu si rezultatul; mai e o zi si jumatate, si cum zice sotul meu (care saracul l-am terminat cu stresul)parca sunt cele mai lungi zile...

ami

Mergi la inceput

Stiti cumva daca faptul ca iti vine sa stranuti poate dauna embrionului? Zilele astea am cam stranutat nitel fara sa am alte probleme si oricat incerc sa ma abtin nu pot.

ami

Mergi la inceput

amy-nu te mai stresa atata ca ii faci rau bebelului sau bebeilor!
deci..referitor la simptome nu mai incerca sa le cauti ptr ca nu vei simti nici o schimbare!iar faza cu sanii umflati e mai mult de la utrogestan decat de la sarcina!abia prin lua a 4 a, a 5a se cunoaste o schimbare in ceea ce priveste sanii!cat despre dureri..te va durea si intepa din cand in cand ptr ca uterul se mareste-nu e cazul sa te impacientezi!
in ceea ce priveste stranutul..cand iti vine sa stranuti apleaca-te un pic si tine mana pe burtica..nu se va resimti asa tare..
insa parerea mea e ca trebuia sa iti faci beta!erai mai linistita-si de asta ai nevoie acum!incearca sa te calmezi iar daca mai ai dubii, intrebari..suntem aici!

many-dap..sunt ff matinala!bebelina mea se trezeste in fiecare zi la ore 6.30-7 si cere de mancare!nu se linisteste pana nu mananc un corn sau pap un fruct ceva..cel mai mult ii plac bananele!hihi..imi place cand vb de piticul tau~!abia astept sa vad cum e asta mica a mea-ptr ca in burtica e ff activa!aseara a plouat asa ca nu am dormit aproape deloc..asa ca acum am papat putin si ne punem la nani-cand adoarme asta mica ca vad ca face valuri acum!

fetele-

+25 fetita

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui uratica

amy-nu te mai stresa atata ca ii faci rau bebelului sau bebeilor!
deci..referitor la simptome nu mai incerca sa le cauti ptr ca nu vei simti nici o schimbare!iar faza cu sanii umflati e mai mult de la utrogestan decat de la sarcina!abia prin lua a 4 a, a 5a se cunoaste o schimbare in ceea ce priveste sanii!cat despre dureri..te va durea si intepa din cand in cand ptr ca uterul se mareste-nu e cazul sa te impacientezi!
in ceea ce priveste stranutul..cand iti vine sa stranuti apleaca-te un pic si tine mana pe burtica..nu se va resimti asa tare..
insa parerea mea e ca trebuia sa iti faci beta!erai mai linistita-si de asta ai nevoie acum!incearca sa te calmezi iar daca mai ai dubii, intrebari..suntem aici!

fetele-

+25 fetita

ami

Mergi la inceput

ami-la tine in oras nu ai unde sa faci beta?

+25 fetita

Mergi la inceput