Gravidutze si mamici de Cluj - 175
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_woman.png)
Gabriela77 spune:
La Multi Ani, Adriana!Sa fii sanatoasa si mereu vesela si fericita! Te imbratisam!
Elena, ce sa mai zic...copiii tai sunt de revista! Ai grija de tine si mai trimite copiii la bunici, trebuie sa iti fiwe f greu!
Miha, cand am citit de dinti...Sara si acum bea din sticluta, si ii face atata placere ca mi-e si mila ...am mai incercat noi operatiunea...e drept, dinti albi fara probleme, totusi...Sper ca sunteti bine, fetelor!
Alex, turul manastirilor zici? Excelent! Si eu am in plan, peste 1 an, cred. Si peste doi, neaparat Disneyland. Cred ca nu mai ai rabdare sa vezi printesa dulce! Sara tot imi zice ca ea vrea sa faci fetita
Ioana, am revenit, dar e asa plina ziua, acum am zugravit camera Sarei, si mai mesterim pe la mobila, in rest toata ziua joaca si plimbari prin mall si parcuri daca tot ne-a luat tati masina
Fetele mele asa frumos se joaca impreuna...Si se iubesc nespus. Si le iubesc nespus
Desigur ca intra si tati in ecuatie
Paaaaaaaaaaaaaa, am fost la ferma de animale, iar. Un succes!
Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si
Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Gabriela77 spune:
Am revenit cu un PS. Sa o felicit pe Ioana pt stelele albastre!
Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si
Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ioana13/Ioana13.jpg)
Ioana13 spune:
Gabi, nersi de felciitari. mi le-am vazut si nu le-am bagat in seama. Acum, ca mi le-ai constientizat sint mindra de mine! N-am 5 ca altii, dar voi avea
anca.b spune:
ADRIANA
Alex, ce fain ca mergeti in excursie!
Elenutza, profit si eu cit mai pot! Cu asta s-a cam terminat pe anul asta cu iesirile. eu as veni la intilnire...e vineri, nu? pupam famila-model!
Gaby, am fost si noi la animale azi...nu v-am vazut, am plecat de acolo pe la 12...l-am dat pe stefan pe ponei pt prima data si a fost in extaz...vreau sa pun poze pe fb si nu-mi merge...
Maine vrem sa mergem la salina la Turda....abia astept...iar de luni, inapoi la munca, ca ne invatam cu binele
Anca si Stefan (13.01.2008)
Povestea Nasterii
OanaAlina spune:
si noi suntem inca cu bibe si sincer de multe ori am vrut sa renuntam insa cand vad cu cat drag il bea renunt de fiecare data...
ADRIANA - multi ani fericiti alaturi de cei dragi tie!
ELENA - felicitari inca o data pentru copilasii minunati din familia voastra!
GABRIELA - ma bucur ca au inceput fetele sa se joace impreuna si mai ales ca au decis ca a venit timpul sa si doarma ele singurele.
ALEX - sarcina usoara in continuare! ma bucur din suflet pentru tine ca ai luat decizia cu bb 2 si mai presus de toate ca te simti fericita si implinita!
IOANA - felicitari pentru stelute!
Oana si printesa inimilor noastre Maria-Teodora (30.10.2007)
OanaAlina spune:
despre noi? suntem in concediu la bunici iar luni plecam la mare. Maria este in culmea fericirii, copilasi multi, pofte satisfacute la maximum, cu alte cuvinte rasfat pe deplin!
o seara placuta tuturor!
Oana si printesa inimilor noastre Maria-Teodora (30.10.2007)
anca.b spune:
Legat de biberon, noi nu mai folosim de cind avea Stefan un an si doua luni...a folosit o perioada canutza cu cioc moale, de silicon, apoi a trecut la cana normala...trecerea a fost cumva naturala, nu i-am impus nimic...asa s-a potrivit.
Povestea Nasterii
anca.b spune:
Ioana, felicitari si de la mine pt stelutele bleu!
Povestea Nasterii
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ALEX29/ALEX29.jpg)
ALEX29 spune:
salutare
Am ajuns si noi pe acasa ,tare bine a fost la mami ...mi am revazut fetitza dupa o saptamana si atat de schimbata mi s a parut ,ne am pupat toata ziua ,am povestit o gramada ,ce mai... iubire maxima
pe buni am lasat o trista dar i am promis ca vom mai merge asa ca s a mai "imbunat"putzin
Aaa si sa nu uit ce credeti ???cand m a vazut Tiadris m a pupat pe burtica
ANCA foarte repede ati scapat de biberon ,bravo voua ...o sa incepem si noi ...curand operatiunea
GABI spor la treaba ,ce bine ca dorm mamarutele singure
OANA ms
IOANA felicitari
fug la somn ,pe maine ,
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/elenuta23/elenuta23.jpg)
elenuta23 spune:
https://picasaweb.google.com/elenus82/August2011
va invit sa vedeti un loc de joaca minunat, la polus, pt cine nu stie de el
10 ron e pt o ora si 20 pt toata ziua
nopate buna