Gravidutze si mamici de Cluj - 175
Raspunsuri - Pagina 5
Ioana13 spune:
Anaan, ti-am trimis pm.
GAbi, bine ai revenit!!! M-am gindit eu ca sunteti pe la bunici. Mult ati stat!
Frumoasa scrisorica!
ALEX29 spune:
Saluti
GABI foarte frumoasa scrisoarea si cata dreptate exista acolo 
felicitari pt camera d soarelor ...cand imi vine si mie timpul sa zic ca am facut camera fetelor
?
ANAAN nu stiu ce tarife sunt :(
sa aveti o seara frumoasa ,noi vom avea o
desi nu stiu daca voi face fatza ....la starile care le am ....dar incercam ![]()
elenuta23 spune:
salutare gagici!!!
va citesc insa de scris mai greut, suntem bine acum, am trecut printr-o perioada mai dificila dpdv al sanatatii mele , dar acum sunt ok....putin obosita
.
gabyfrumoasa scrisorica ....pe mine m-a emotionat pana la 
dupa ce am nascut-o pe Adelina, am auzit o fetita de 3 ani intrebandu-si mama : Pe mine cine ma iubeste??? ,,,,,,,,,este serioasa problema deoarece e fetita nimanui, pt ca mama ei e o alcolista....trist 
alex sper ca ati petrecut o seara frumoasa 
ti-e rau zici???hmmmm.....pt mine perioada sarcinii e ce-a mai urata
si grea....sper sa treci peste aceste stari , cad va misca prichindelul 
meli tu ce mai spui???cumesti??/cand iti vin rezutatele??/

anca c-am multe escapade pt o sefa???nu crezi???![]()
bv voua, ca profitati la maxim de fiecare clipa

abia astept sa evadez si eu ...mai am un pik 
week placut cu mult , mult soare 

elenuta23 spune:
La multi ani,Adriana!!! mult noroc in aceasta zi speciala, iti doresc sa ti se indeplineasca toate dorintele. Sanatate si numai bucurii!!!cu mult drag

elenuta23 spune:
am uitat sa va intreb....pe fb, am fost invitata la un eveniment de catre Imaginaria Art, pe data de 12 si 13 august de la 17-20, v-am invitat si pe voi....ati vrea sa facem o intalnire acolo....avand in vedere ca de copii se voi ocupa organizatorii.
am sunat si este gratis pt aceste 2 evenimete.
ce spuneti???
ALEX29 spune:
Neata
ELENA sunt absolut minunati piticii tai ,ce mi plac pozele in care stau toti 3 in pat
Legat de invitatie ...nu cred ca putem venii ,saptam viitoare avem in plan un tur la Manastirilor din Moldova ,de abea astept
aseara a fost destul de ok legat de mancare ,au mai venit si niste prieteni de ai nostri si ne am distrat f bine
Nu mai am rabdare fetelor astazi ma duc la piticuta ,imi este asa de dor de ea 

mami_alexia spune:
Salutare!
Poftiti la
!
Va multumesc mult pentru urari
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)
Informatiile mi-au fost cu adevarat utile.