Gravidutze si mamici de Cluj - 175

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

Super locul de joaca ELENA ,daca n ar ploua am face o vizita astazi ...nu e acoperit nu?
GABITZULE si tu ai o gramada de stelute ,bravo

o zi frumoasa ,astazi ii facem pasaport la mamarutza ...sper sa nu dureze mai mult de 2 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

salutare,
o rugaminte la cele care ati fost in Ungaria la bai, Hajdu sau Gyula, imi puteti da ceva detalii de cazare si unde ar fi mai ok? Vrem sa mergem fara copii pentru 3 nopti.
Mersic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Bine ai revenit, Alex draga! Ce frumoasa revedere...Pasaportul dureaza maxim 2 sapt, la noi asa a fost. A ramas Turcia? Oriunde ati merge, sunt sigura ca va fi perfect!

Elena, ce dulce e si Adelina, o comoara

Ioana, ce faceti voi?

Mihaela, toate bune, fetelor?

Lore, cred ca Meli te poate ajuta. Meli, voi cum sunteti?

Noi toata ziua ne jucam, Sara are atata imaginatie, organizeaza pt Sofi jocuri super. Eu nu pot onora mereu, dar ma straduiesc. Azi am primit comada de fursecuri de agenti secreti

V-am pupat. Paaaaaaaa

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Gabi, te-ai scos cu Sofie! Pe mine ma freaca P toata ziua.. ba aia sa ne jucam, ba aialalta! Bun era un frate!
Livreaza te rog niste fursecuri de agenti secreti si catre str Padurii
Noi bine, in rest de o teperatura de 37-37,5 de 2 zile, non stop, careia azi i-am determinat sursa si imediat a si trecut Are rosu in git, pe baza virala cica. Eu ii dadem 5 ml de nurfen, dar la virsta si kg lui P trebe 7,5 ml, asa ca pina miine suntem bine, sper.
Rosu in git "datorat" inghetatei

Ma striga... ca sta ascuns sup plapuma de 5 minute
Paaa

Mergi la inceput

sal
GABI pasaportul este gata numai in 23 august asa ca trebuie reorganizat totul ...ramane saptamana asta sa mergem la Manastiri ,prin 25 aug o sa mergem in Italia iar Turcia sau alta destinatie ...prin sept.
eu am facut ieri prajitura cu mere sau tort (dar nu e tort)dar asa ii place lui T sa spuna
ce curaj imi dai cand vad ca scrii ca se joaca mamarutele
acum sunt ca si Ioana cu jucatul

aseara a venit si C mai repede asa ca am avut o seara f reusita si mai presus de orice Tiadris a fost minunata :i am pus un pahar cu suc de piersici si dupa ce a baut zice:hai mami bea si tu putin si am refuzat o si insista d soara :dar mami tu chiar nu te gandesti ca si la bebe ii trebuie ?deci fetelor nu va zic cat am pupacit o si eu si C

Mergi la inceput

IOANA cum e Patrik ?
LORE ai vb cu Meli?

poze:https://picasaweb.google.com/117177643159303883547/3AniSi10Luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

salutare gasca vesela,

Nu am mai intrat pe forum de un secol, nus de ce dar dupa 8 ore de butonat calculatorul la servici, acasa nici macar nu-l mai deschid. e tare aiurea la serv,o gramada de treaba pe bani de "rahat" , imi vine sa . am mai citit ce ati scris dar nu am reusit sa ma mobilizez sa scriu , nici macar sa o felicit pe Alex pt cele doua liniute, sarcina usoara si sa fii o graviduta la fel de frumoasa si eleganta, asa cum erai cand ne-am cunoscut.

in rest suntem bine , asteptam cu nerabdare plecarea la mare( Bulgaria - Nisipurile de aur 10 zile) Duminica plecam.

Am o mare rugaminte , cine are adresa si numarul de telefon de la Dr Miu, am o cunostinta la Zalau care vrea musai la el sa vina cu fetita. mersi anticipat.

pusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Anca-ai PM cu numarul.

nu prea sunt in mood sa scriu, dar va citesc, ma voi mobiliza sa mai scriu si eu promit.pup fetele!

Mergi la inceput

neata
ANCA multumesc mult
cate zile stati in Bulgaria ,la ce pret ati luat biletul si de la ce agentie ...tare ma tenteaza si pe mine dar pana vom putea noi sa mergem cu siguranta se va raci vremea
Ce ti mai face mogaldeatza?
MELI

sa aveti o zi super

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Buna dimineata!!

In sfirsit mi-am schimbat poza, ca tanti aia pusa din oficiu era cam babeta NU ma reprezenta pe adolescenta de mine

Alex, foarte faine pozele. Te-ai ingrasat ceva kg? Burtica deja e mare. Ce simti ca e acolo?
Patrick e bine, i-a trecut repede de data asta.

Anca, fain ca mergeti 10 zile la mare. Distractie palcuta!

Meli, ai fost la control?

Mergi la inceput