Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(64)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Eu am fentat de cateva ori autodiversificarea,pentru ca am tot mancat prin locuri publice si am zis sa nu facem haos pe acolo...asa ca i-am luat la mine legumele fierte, dar i le-am taiat bucati si i le-am dat eu. Consecinta - acum ii e lene sa mai tina in mana si sta cu gura deschisa ca un pui de vrabie sa ii dau eu sa pape Bun si asa, ii tai bucati de legume / carne / fructe, i le dau eu si ea mesteca de zor. Ba chiar am reusit sa mancam si cu lingurita pana la urma - banana sfaramata cu furculita, ca sa ii pot amesteca cereale.
Ce sa mai, ne diversificam in toate felurile posibile...

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Maimutzakis eu nu am facut branza ci am cumparat-o (cred ca sunt singura de aici). Am luat de la Mega Image marca lor -365- si sunt 6 paharele de cate 60g - cantitatea ideala pt dat la bebei. Ii mai pun cam 150 g de piure de fructe si papa tot.
A fost dr la vaccin. Mi-a zis sa ii mai scot o masa de lapte, sa ramanem doar cu 2. In rest suntem bine, sanatosi si grasi. Are 9,1 kg si 70 cm. Mi-a zis ca nu zburda inca pt ca e de categorie grea. Asta e, vine si vremea lui.

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluKara spune:

missmj off, fir-ar de medicamente sa fie...si nexiumul asta e cam controversat...sper sa ii fie mai binne dupa ce incepeti tratamentul..cred ca ai tras o sperietura zdravana cu cazatura! sunt ca argintul viu la momentul asta ...eu o tin pe maia direct pe jos peste o paatura de frica sa nu ia la vale daca o las pe vreo canapea,fotoliu.

tunde sa u-l lasi pe dl B sa iti strice dispozitia...meriti zeci de complimente...esti o femeie frumoasa, inteligenta, o mamica devotata...ce altceva ar putea sa mai ceara cineva de la tine?

mirelapentru afte o dau cu glicerina cu nistatin si tantul verde...e jale ce e in gura ei...stiu ca o doare si ii e greu sa manance, dar ma omoara cu zile cand vad cat de putin mananca...in ultimele 24 de ore a vrut doar 350 ml de lapte ...si 200 de apa...
ma bucur ca o sa va puteti misca iar in voie!

missexy eu nu le-am luat nimic cadou nasilor...suntem prieteni extrem de aproapiati, ca niste frati as putea zice...ba uite ca mint...i-am luat ei o carte care si-o dorea de mult dar nu drept cadou pentru botez, i-as fi luat-o oricum.
si bine ai revenit!

fluturas de cand cu diversificarea si maia face cam de 3 ori kk, difera ca consisteta in functie de ce a mancat...si a capatat si un miros...parfum!!!!

fragrant ce mai face sophiotul mic? iarta-ma daca ai mai scris, dar am vazul impupazat rau in ultimele 24 de ore...a inceput sa accepte lapticul nou? tot la lingurita sau la bibe, canita? apropo, parca am citit ca inca iti cauta sanul...ati incercat metoda cu furtunelul legat de san...bine, asta cred ca merge doar dupa ce ti se itrerupe tie lactatia...dar ar putea face trecerea mai usoara si poate asa ar manca mai mult...

gabi frectia facuta dupa indicatiile tale a facut minuni azi noapte cand avea febra 39,6...saru'mana mult...asa a reusit si maia sa doarma 3 ore legate!

maimutica eu zic ca e bine domnisorica mica...bine ,vorbesc din experienta mea de mamica pe care o bombardeaza mereu dr ca are copilul prea slabut...nu toti copii sunt la fel, nu cred in incadrarea in bareme...

piscotel voi ce diagnostic aveti? ca eu am innebunit rascolind netul...de viroza fara niciun fel de muci, tuse, straut, urechi afectate sau plamanai haraitori inca nu am auzit...si parca faptul ca nu i se diminueaaza i niciun fel rashul ala ma face sa cred ca de fapt e rujeola in toata regula...sau in orice caz o forma de pojar atipica sau nu.

Maia e tot cu febra... nu scade si pace sub 38,5 cu toate antitermicele...si e maraita, plangacioasa, nu vrea sa manance...doarme cate o juma de ora si apoi plange si suspina 2 ore...nici in brate nu tace...orice i-as face nu reusesc aproape deloc sa o potolesc...azi de dimineata m-am pus pe un plans cot la cot cu ea...mi se pune pe suflet cand vad ca nu pot sa fac nimic sa ii fie mai bine...sunt cheauna, beau la ness in prostie ca sa pot sa ma tin in picioare si am niste migrene infernala....in ultimele 36 de ore am dormit vreo 4 ore...casa e dezastru...si ca sa fie circul complet s-a internat si tata in spital, are o infectie urata la rinichi si calculi renali...mama e la tara si are grija de bunica care face crize neinumarate de ast pe zi si mai are si ditamai problemele cu inima...(noi stam cu ai mei)...iar sotul, de bine ce a venit si el dimineata de la serviciu asta seara e chemat la iterventii(lucreaza in armata) si nu cred ca il mai vad la fata pana maine dupaamiza...

Mergi la inceput

Roxx stai tu linistita. Important e sa manance.

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

Eu nu am indraznit inca sa ii dau vreo masa non-lapte in public. Cine a vazut pozele mele de pt FB stie de ce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui madalina_m

Eu nu am indraznit inca sa ii dau vreo masa non-lapte in public. Cine a vazut pozele mele de pt FB stie de ce.

hahaha
Pana la urma va trebui, cu morfoleala cu deranj, asta e...n-o sa dureze la nesfarsit, lasa ca se face el mre!

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Mersi fetelor
Gabivalceanu;te iubesc..imi esti draga tare si foarte directa ceea ce imi place la nebunie

Asta Dl BULA al meu nu are reprosuri fata de cum arat ci se comporta ca un prost!E foarte intepator..ca ma-sa..nu face tot timpul din rautate..ci asa e el ..mai prostanac
Eu insa ar trebui sa ma calesc odata si odata!le pun la suflet..ata ete.
M-oi maturiza intr-o zi

Mayane;care mesaj?cel de dupa nascare?

Pup puiutii !
fug la aragaz..revin

Mergi la inceput

Zice lumea ca apare nr meu de telefon pe 2ianfeb
Eu nu!deci nu si nu si nu!n-am schimbat parola.Pe cuvantul meu!
ACUM AM INCERCAT SA-L PUN PE CEL VECHI SI NU SE ACCEPTA..CE SA FAC?

Mergi la inceput

Nu stiu nici macar pe unde scrie numarul acela de telefon

Mayane;poti s-o stergi de acolo..Eu nu am pricep..nici macar capitol nou n-am facut nicidata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

TUNDE, te pupi!

RALUKARA, dar asa a avut Ioana acum o luna!!! Mai tineti minte? Eram la mare si asta facea febra ca nebuna fara alt simptom. Apoi a inceput sa faca bube, c-ar fi pojar, ca n-are totusi alte simptome... CIca asa e o viroza. 7 zile a tinut-o.
Daca Maia are pojar / rujeola etc, petele/ bubele se EXTIND de la ora la alta su maximum de la zi la alta. Daca nu apar noi, e viroza Ioanei, na, ca v-am dat-o!
Trece, trece, trece! Curaj!

G

Mergi la inceput