Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(64)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Loutzy am vazut pui mic si frumos Stefanel. E tare-tare dragalas.
Copiii vostri stau deja in picioare si merg de-a busilea de colo colo iar al meu abia a inceput sa se miste si doar cu spatele ... Nici nu se intoarce de pe burta pe spate.

Lucia am mai auzit de branza din LP. Fina-mea asa i-a facut fiica-sii pana la 1 an. Acu din ce lapte, tu alegi. Toate marcile au HA.

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

Carmen am raspuns la PM

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fragrant8 spune:

neata mamici;
noi am avut o noapte zbuciumata rau; vaccinul asta de la 6 luni a fost cel mai urat de pana acum; desi nu a plans deloc, nici macar un scancet la intepatura, a compensat dupa aia; ieri de la 3 la 10 nu a vrut sa manance nimic, numai in brate plimbata, si a plans intr-una. si azi noapte a plans prin somn, am facut noaptea cu ea pe pieptul meu;
astept acum sa se trezeasca sa pape, ca nici in tp noptii nu a mancat nimic...

ralu- cum mai e maia?

loutzy - nu i-am dat deloc mult; cand introduci un alim nou la copii alergici tre sa il dai 3 zile din 4 consecutive, la 2 mese pe zi; doar ca in cantitati f mici; eu dimineata ii dadusem 10 g -2 lg mici de ale ei; si la pranz 20g. ideea e sa expui copilul in mod repetat la aliment, ca reactiile, cum ziceam, nu apar mereu din prima, dar cantitatile sa fie f mici, ca sa nu ai reactii severe.

stiu ca ati vb de magazine bio, dar nu am bagat la cap; mai imi ziceti si mie ce magazine bio sunt prin bucuresti?
iar la capitolul mancare la borcanele voi ce marci ati incercat?
o sa trebuiasca sa-mi iau rezerve de borcanele pt cand ne deplasam de colo colo si nu prea stiu ce marci se gasesc in tara.

gabi-deja e muuult mai usor decat in primele zile;
ilincuta cum mai e? tu tot la regim?

misssexy-cadouri pt nasi: el o racheta de tenis mai bengoasa, ea un lantisor cu un medalion;

doloress- gata cu pregatirile de romania? mie mi-au mai ramas de luat cadouri la nasii de cununie si la tati. a inceput amr-ul
caruciorul maclaren de unde l-ai luat?
i-am luat o gentuta isotermica; o sa incerc pe cat posibil sa ii iau mancare facuta de mine pe unde merg, ca sa mai limitez din borcanele; inca nu i-am facut proba, sa vad daca pastreaza temp 8 ore, cum se lauda ei;

Mergi la inceput

Am uitat sa va zic. La mare, la chioscurile alea cu de toate era plin de Relax&Tone cu 50-55 lei!!! Nu stiu cat de mult difera de cel de 200 lei dar arata la fel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

FRAGRANT, pup Sophiotul sa-i treaca repede nefoamea si supararea cauzate de vaccin!

Magazine bio in Bucuresti (ce stiu eu, fetele vor completa): Biogood (Mall Baneasa si Dorobanti - gasesti legume si fructe), organicbaby (au si mincare dar mai mult pt detergenti, scutece de-astea) - e prin Romana, vind si online f rapid, www. organicbaby. ro (fara pauze), Casuta bio (pe Mosilor, dar n-au legume, mai mult cereale, ulei, otet asa). Borcanele si biscuiti bio de la organix, ziceau fetele, eu n-am incercat, dar suna bine, uite: http://www. organixbaby .ro/ (fara pauze).
Eu, pt deplasari, aveam reerve din acelea de pus la congelator, si puneam mincarea in geanta speciala dar si intre rezervele congelate. Si tinea f bine.

Ilincutza e bine (multumesc lui Dumnezeu, mi-e si frica sa zic), de cind cu regimul meu doarme noaptea binisor (e, cu vreo 3-4 treziri de la 8-9 seara pina la 7-8 dimineata) si face doar 3-4 kk pe zi. Inca f lichizi. Eu am reintrodus destule, dar ma opresc aici, restul mai tirziu, dupa ce o diversific pe ea suficient, deci fara: gluten, lapte si derivate, vita, miel, peste, nuci si verisoare. Ea face inca bubite pe fatza si git, dar parca mai putine, mai fine, mai duse asa. Sa vedem ce-o mai fi.

Eu, in schimb, in ciuda regimului (sau poate tocmai datorita lui!) am inca cele 5 kile in plus, toate pe burta si vecinatati. Ba deunazi m-a intrebat un vecin al mamei daca mai fac un bebe!

Fug,
va pup,
G

Mergi la inceput

Lavi euam luat borcanele Babylove de la magazinele DM. Scrie pe ele ca sunt bio.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

salutare, am citit in diagonala in ultimele zile

mirela, nu mai am celestone, le-am dat de mult; poate gaseste amica ta pe okazii

fragrant, eu am luat 4 borcanele de la hipp, nu le-am testat inca, dar cred ca o sa le incerc in weekend ca vrea tati sa evadam
nervi de otel pt o mamica rabdatoare si sanatate la fragrantzica mica!

gabiv, ziceai candva ca nu merge site-ul celor de la organix, asa e, eu am gasit la kaufland produsele lor (si inca la kaufland in piatra neamt, sigur au si in bucuresti, poate si in pitesti)

ralukara, sanatate multa!!!

noi am facut vaccinul de 6 luni sapt trecuta si am avut 3 zile febra, cu panadol luat doar cand crestea febra
in rest, cu diversificarea, greu nene, mai mult ne bagam mainile si picioarele in castron, intindem peste tot, punem lingurita in par, chestii misto; mami face smotru (cica sa dormi cu copilu, aiurea, ca bucataria arata ca dupa asediu cand terminam). in cele 2 sapt de cand am inceput, am ars de 4 ori cratitele (fac la abur legumele cu oale suprapuse, v-am povestit) si imi venea sa-mi dau demisia.

de maine bagam branzica, eu vreau sa o fac in casa, dar sa vad cat ma tine (al meu zice: stii ca si laptele poate da in foc.. - iarasi oale de frecat); voi cum procedati? faceti branzica sau o cumparati? daca da, de care?

ne luptam si cu dintii, mai ales seara cd e obosita, face urat; ieri seara era ca la balamuc, a mea e cuminte, dar cand o apuca... a urlat juma de ora pana s-a invinetit, ramasese fara aer.. am epuizat toate cele metode, cred ca o sa-i dau nurofen preventiv in fiecare seara (sunt contra indopat copilu preventiv, dar cred ca o iau eu pe ulei in curand) si cu toate astea a naibii dinte nu se vede inca..

va pup, ma duc sa dorm si io o juma de ora dc mai apuc, poate diseara e show din nou..

Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011)
think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

madalina, stai linistita, a mea doar se rostogoleste, si merge ca rama, nici gand de mers in 4 labe, daramite de ridicat, fund lenes ca tati...

am uitat sa va zic cum am iesit la cantarul oficial la 6 luni: 6,4 kile si 64 cm, cica ar fi tb sa aiba 7 kile si vreo 67 cm; ma rog, e bine proportionata, si o fi din familia maimutzicilor pitice..
ma bucur ca bea apa mai nou (banuia ca-i pelin la inceput, o manca ea mai mult cand ajungem cu diversificarea la KFC, ca legumele-s bleah..

Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011)
think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piscotel2011 spune:

Buna fetele!

Noi inca nu am scapat de febra...chiar si dupa antitermic nu scade sub 38.5...ieri pe la amiaza avea 39.5, era toropita toata si maraia intr-una...azi noapte s-a trezit foarte des...a baut peste 200 ml de apa toata noaptea...dimineata ce a dormit si ea mai bine...sun chiauna...astept pediatrul sa vedem ce ne zice.

Raluk - te inteleg perfect. Noi suntem la fel dar fara afte si varsaturi. De papat papa dar febra e tot acolo cu maraielile de rigoare. Astept sa vedem ce tratament ne asteapta si pe noi.

Fragrant - pup sophic miorlaicios. Sper sa treaca rapid si sa revina pofta de papa

Missessy - noi am cumparat nasilor o rama foto digitala.

Tunde - sexoaso ce esti...daca eram barbat ma dadeam la tine un pic, da's femeie serioasa cu copil:)))) asa zic unii...cica pana acu eram doar femeie:)))))

In rest toate bune si frumoase:))

Va pupez!

Dana, Mami de Piscotel, Ioana-Alessia (11.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui madalina_m

Lavi euam luat borcanele Babylove de la magazinele DM. Scrie pe ele ca sunt bio.

bune tare astea
si ca pret si la gust
eu am testat cam tot de pe piata
hipp de 8 luni nu le a placut ca e cu mult cartof si e pasat mare
organix de 7 luni la fel, l am mai dat o data prin blender si i am mai pus morcov
nestle nu prea le am dat decat de vreo 2-3 ori
in rest restul au halit la greu
au avut o perioada cand n au vrut decat borcanele
acum am revenit la legume facute de mine
alnatura nu gasesc

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput