Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(34)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

amelia, la noi calma baby a fost apa de ploaie, dar la o prietena a mers.
soldat sugubina,bine ca ai executat ordinul, altfel iti radeam mustatile. gina gogean, ai? si noi il avem pe bart connor!
bebelule, da retete la skimb!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Sugubina, noi mai mergem uneori prin parcul florilor sau prin parcul morarilor. Cand suntem singure (si rar cu tati). Eu in ultima vreme o scot pe printesa mai mult seara, ca ea dimineata are program de papa/somn/jucat (nu neaparat in ordinea asta) si e destul de ancorata in program, plus ca daca iesim seara il mai scot si pe tati la aer .

Bebelu, ce zici tu de nopti dormite? Eu n-am nici macar o singura noapte in care sa dorm 3 (trei) ore legate!!! Ce noapte intreaga? Vise frate, vise... cine stie peste cate milenii o sa dorm si eu o noapte intreaga?

Mami de printesa Cristiana (29.12.2010)

Mergi la inceput

Multumim pentru aprecieri. Doctora ieri a cantarit-o si zicea ca are cam 6.900 dupa cantarul ei, ca eu am cantarit-o seara si ea in cursul zilei mai face kk...

P.S. Sunt ametita, scrisesem mesajul asta inaintea celuilalt, dar am postat aiurea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Adi as da dc as avea.pana acu i-am facut banalele piureuri d legume in diverse combinatii, fructe si cereale.
dar nu mai vrea.a gustat de la noi ciorbita, i0a placut, am facut pt ea din curcan,a bagat prima oara ca sparta, a doua zi abia abia a luat niste lingurite. am salvat retetele,

Amelia o sa se regleze si cu somnicu

Sugu felicitari pt dintisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

Buna ziua si de la noi dupa o absenta msi lunga .
La multi ani Adipapazi ! Sa ai parte numai de sanatate si fericire !
Nu am apucat sa citesc din urma,dar ma bag la recuperat.
Noi am avut cateva zile de concediu si am bananait pe munti. In prima parte l-am luat si pe Toma cu noi si trebuie sa va anunt ca feciorul meu a urcat pana in saua Capra la vreo 2000 si ceva de metri si i-a placut atat de mult ca la coborare a adormit in ham. A bagat si piciorusele in lacul Vidraru, ce mai , s-a distrat la maxim !
In a doua parte am fost in Retezat numai cu Anastasia pentru ca am facut mai multe trasee.
Despre Toma: la 8 1/2 luni , habar nu am cate kg are pentru ca nu am mai ajuns la dr de vreo 2 luni dar e grasut, este extrem de puturos, are 2 dintisori jos ( amandoi au aparut deodata ) si este ffff vesel.
Va si ma apuc de citit paginile din urma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Da-mi pm cu nr tau ca eu nu iti pot da si poate ne gasim pe acolo. De ex cre ca maine o sa bag peacolo..Nu stu ora da stau pana la vreo 21.

Citat:
citat din mesajul lui amelia_ilie

Sugubina, noi mai mergem uneori prin parcul florilor sau prin parcul morarilor. Cand suntem singure (si rar cu tati). Eu in ultima vreme o scot pe printesa mai mult seara, ca ea dimineata are program de papa/somn/jucat (nu neaparat in ordinea asta) si e destul de ancorata in program, plus ca daca iesim seara il mai scot si pe tati la aer .

Bebelu, ce zici tu de nopti dormite? Eu n-am nici macar o singura noapte in care sa dorm 3 (trei) ore legate!!! Ce noapte intreaga? Vise frate, vise... cine stie peste cate milenii o sa dorm si eu o noapte intreaga?

Sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna 6.11.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

neatza,
trezirea la 5.30. pus suzete pana la 6. de la 6 la 6.10, program de urlete. 6.15 skimbat si dat lp.
facut legume, branza, fiert apa, dezghetat carnea.
mai am de smotruit covoarele si de fiert carnea de tzara.
ascultam cutiuta muz si e mare discoteca la noi, se danseaza duo, ioakim nu numai ca ser lasa pe vine, dar si topaie de pe un picior pe altul.
siuta, si noi am urcat bebeii pe munte pe piciorusele lor, cam vreo suta de metri, la moeciu, am fost tare mandri!
bravo pt experiente! imi place ce citesc!

Mergi la inceput

'Neata si de la noi!

S-a trezit printesa azi ceva mai odihnita, plus ca s-a jucat mai mult ca ieri. Incerc sa-i schimb programul, o pun in pat la 22.00 si pana pe la 22.30 adoarme. Dar nu ma mai ridic noaptea din pat s-o plimb. Am vazut ca mai are episoade de marait mai usurel, mai tare, dar se potoleste cumva, ba cu apa, ba cu suzi, ba cu LM. Sper sa se obisnuiasca si sa nu ne mai tina treji pana la 12-1 noaptea.
La noi vad ca functioneaza baby calma, sau e printesa mai obosita (doarme ultimul somn de peste zi pana la maxim ora 18).

Azi nu-i mai fac papica de pranz, am decongelat papica facuta zilele trecute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adipapazi

neatza,
trezirea la 5.30. pus suzete pana la 6. de la 6 la 6.10, program de urlete. 6.15 skimbat si dat lp.
facut legume, branza, fiert apa, dezghetat carnea.
mai am de smotruit covoarele si de fiert carnea de tzara.
ascultam cutiuta muz si e mare discoteca la noi, se danseaza duo, ioakim nu numai ca ser lasa pe vine, dar si topaie de pe un picior pe altul.
siuta, si noi am urcat bebeii pe munte pe piciorusele lor, cam vreo suta de metri, la moeciu, am fost tare mandri!
bravo pt experiente! imi place ce citesc!

Adi, mami de ana si ioachim

in primul rand sa traiesti sa infloresti

bv tie, si smotruit covoare si facut mancare
mancare le am facut si eu, atat
in rest.....ciuciu banana
m oi baga o femeie sa smotruie ea, ca eu nu s in stare si nici nu mi place
la noi e bataie pe periutele de dinti, au unele luate din DM, pe jucaria care o are altu in mana, pe hartiile lui tacsu.....din astea
discoteca le facu tacsu mai devreme

of, astept sa le pice ochii n gura si sper ca de data asta sa doarma, nu ca dimineata cand dupa juma de ora s au trezit si ia apucat joaca
pupi

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

Fetelor vreau si eu o recomandare pentru un detergent de covor pe care sa-l pt pune pe covorul asezat in casa, nu sa-l spal ca n-am unde. Am tot dat cu spray de la Sano sao nu-stiu-care, dar lasa covorul alunecos si mi-e si teama pentru motan, ca na, el se spala cu limbutza... nu stiu ce sa mai folosesc ca sa spal covorul si mocheta din dormitor...

Mergi la inceput