LMA Raul -Delfinasi in sarbatoare(162)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Cris2010, Rody, ainotna, Tina multumim pentru aprecierile la pozele noastre! Cred ca ma repet, scuze

Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

Cris, Iuliana (baby), Rodi, Aelita, Anca (Aiotna), Andreea (eladea) , Georgia multumesc de urari!!!

Nela la multi ani!!!! multa sanatate si fericire si munca mai putina, sa poti sa mai stai la povesti

va invit la o cu mult lapte, o felie de tort si un pahar bun de vin rose ! party mai pe seara

nu facem nimic special azi, doar eu ma vad diseara (mai bine zis la noapte) cu prietenele mele, ca avem mai multe de sarbatorit

am inceput deja sa primesc cadouri frumoase frumoase

LA MULTI ANI RAUL!!!! SA FII SANATOS SI SA SCAPI DE VARICELA !! FUG SA SCRIU LA SUBIECTUL DEDICAT!!

Sanatate multa copilasi bolnaviori

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

Multumim de tratatie!
La multi ani Alina!!!!!! Sa fi sanatoasa si fericita!
Distractie placuta!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Putine poze de azi si cateva de la nunta de acum 2 sapt aici - eu is cea cu parul cret. nu de alta, dar is atat de machiata, ca poate nu ma recunoasteti -asa m-a facut tipa de la machiaj, ca eu nu ma stiu...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Ce frumos merge Vladut! e tare voinic......si ce fel dansa

Iar tu, mami, arati minunat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Fetelor intru pe fuga ca de obicei. Nu pot decat sa va spun ca va pup si va iubesc pe toate neconditionat si imi cer mii de scuze ca nu intru mai des sa va povestesc de noi. Va rog sa ma credeti ca, efectiv n-am timp, cand intru doar citesc ce scrieti voi.Va multumesc din suflet pentru urari, nu vreau sa nominalizez ca mi-e frica sa nu scap pe cineva, mai ales ca am servit si 2 pahare de sampanie cu nasii nostri. Am vazut si pe nazdravanul de Paul scump de-ti vine sa-l mananci cu totul., am vazut si pozele cu Cristina, nanasa noastra frumoasa ca pictata.
Asa spre final va invit la un pahar de sampanie si o feliuta de tort cu ciocolata si visine.
Au fost si serbarile Hunedoarei, de joi pana acu la 12 au puscat artificiile, deci am avut activitate nu gluma. De maine again la treaba
Va pup, noapte buna.

Mergi la inceput

LA MULTI ANI CATALINA! Sa fi sanatoasa si fericita pana la adanci batranete!

RUBIA, cand am inceput sa citesc m-am ingrozit...pai eu daca mananc ciocolata dupa-amiaza eu nu mai dorm toata noaptea...si cu porumbul.......offf! ma scuzi dar ti-am injurat-o in gand

Fetelor, in sfarsit am citit tot...sunt si eu la zi!ca pe vremea odiseeiei!......ma culc ca-s franta, de f mult timp nu m-a mai apucat ora asta.

Noapte buna!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainotna spune:

Noi am fost dupa-amiaza in parc, l-am dat si pe Sasha in tobogan, leagane si alte cele, foarte fericit, nu ma mai intelegeam cu el la plecare.

Racusor, Crissy, Alice
Racusor, da, despre sangerari e vorba, probabil ca o sa-i facem si noi cauterizare, deocamdata il indopam cu tarosin si vitamina c.
Crissy, poate sa fie si de la oboseala. Primele dati i-a curs cand avea febra. Dar a continuat. Din fericire nu se sperie. Ma trezeste (i-a curs aproape intotdeauna in somn) si-mi spune ca-i curge sange din nas. Si daca nu e ora lui de trezire, se culca la loc imediat ce oprim sangele. Mai mult ne speriem noi.

Of Alice, ce balamuc e la tine. Sa stii ca esti mai relaxata la al doilea, dar nu stiu daca neaparat atat de relaxata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainotna spune:

Nu mai e nimeni pe aici, ma duc si eu la culcare, noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Hop si eu la ceas tarziu in noapte...

La multi ani, Racusor!

La multi ani, Nela!

La multi ani, Catalina!

Va doresc o viata minunata alaturi de cei dragi!

de Solnushka Natali - 13.07.2010

Mergi la inceput

Ainotna, sper sa-i treca cat mai repede problema cu nasucul.

Rubia, ma ingrozesc la ce 'aud'. Cred ca faceam un scandal monstru.

Mergi la inceput

Deci puiutii sunt pe drumul cel bun, Bea, Antonia, Elise.

Bamboletaa, David cum mai este? Mai este cineva bolnavior?

Mergi la inceput