Prietene la bine si la greu - 129

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lili_a spune:

hello hello,
am intrat sa va cu drag, miine dimi plecam si noi in concediu, departe departe.... tocmai pina in Bulgaria
Incerc sa mai intru de acolo si sa prind noutatile in direct, dar "preventil", scot si pt Smara
Va pupa fata, ma intorc bronzata si vesela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

DYmo azi am vazut pampersi Huggies swimming la Dona. Si parca erau si la promotie.

Lumi te invidiez de cum te descurci cu potty training. Eu? Nici o sansa, Ramane pe bona, ca tot ii zice mama, mami.

Simina nici a mea nu vrea sa manance. M-a facut cu nervii, rau de tot. Toate au kkt. Ma scuzati, dar nu mai pot. Orice ii dau nu e bun. Am inteles. e cald afara si nu mai vor sa manance chiar orice. Lapte, nu, lapte cu cereale nu, supa cu galusti cateva lingurite de pofta, ciorba de vita nu, etc. Mi se strica mancarea in frigider ca ea nu vrea sa manance.
Azi am bagat-o cu ochii in calculator cu gummy bear si a papat un dovlecel umplut cu carne de pui de tara+vita si iaurt. A mai rams doar fundul dovlelului, in rest a papat tot. Asta dupa zile, saptamani chiar de nemancare. Ma gandesc ca poate a fost racoros cu iaurtul ala in el.
Mersi de PM. Te anunt eu ce si cum.
Pate de ficat nu i-am dat niciodata. I-am dat lebar facut de mama in casa asta iarna si i-a placut. Poate o sa fac niste pate in casa. Parca pe siteul bebster era o reteta destul de simpla. Poate Tina pune din nou reteta ei.
Cremvursti si parizer sunt pe primul loc la mezelurile cele mai nenorocite. Astea contin, cam 10-20% carne, restul e
M-am uitat si eu pe continut de la barnaza topita. Gasisem una pt copii. Am innebunit. O tona de e-uri pe langa alte denumiri pe care nu le intelegeam.
Sunca de pui i-am dat in Turcia ca sa stiu ca papa ceva. Era fara eticheta si nu stiam ingredientele. Manca si ea o feliuta stravezie si cateva masline si cica termina masa.
MA gandesc ca poate celebrele mezeluri de la Baciul, ala din Floresca, poate ar fi mai bune pt ei. Dra si 70-80 lei kg de sunca sau ce naibii o fii.... nu-ti prea vine.
Eu i-am mai dat somon afumat. LA mega este cel mai ieftin, cel marca proprie. O bucata de 200g, costa cam 12 lei. Cam asta ii dau eu, sa zic, din categoria mezeluri, desi nu e mezel sigur.

Magda felicitari pt cantitatea industriala de lapte pe care o bea micutul invingator. Te intelg perfect! Am avut momente cand ma bucuram si la 20ml. Trist dar adevarat!

Mergi la inceput

Mesaj de lauda!!!

In seara asta am salvat vieti si am intrat in cartea recordurilor!
Am fost pe stadionul Dinamo. Am invatat sa fac resuscitare. Cand o sa vina laptopul acasa o sa va arat si poze cu manechinul. Am fost 7402 de persoane. Noroc cu noi 2 ca altfel erau doar 7400 de persoane. Ne-au fotografiat si ne-au filmat de ne-au zapacit.
Sunt mandra de mine. Poate vreodat lucrurile invatate ma vor ajuta sa salvez un om...

Mergi la inceput

Inca un mesaj de lauda!

AM castigat la concursul Topfer de pe DC.

Premiul consta intr-o cutie de cereale si un balsam de corp pt Pinky.
Multumesc

Am incheiat mesajele si ma duc langa co-autor... ca intru la ovulatie in curand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Salutareeeeeeeeeee
ne-am intors de la spital si acum facem nani la noi acasa. Pana la urma si-a revenit soricelul si asta e tot ce conteaza din experienta asta de la spital. Acum papa non stop, ca urmare a celor 5 zile de perfuzii, care pe langa hidratare contineau si ceva pt pofta de mancare.
va multumesc din suflet pentru ca v-ati gandit la noi< Acum si eu ma gandesc la Dana, astept si ma rog alaturi de ea si de voi sa fie rezultatul bun la amnio, iar ce s-a vazut la eco sa fi fost o iluzie, o greseala.
Smara, merci si tie inca o data, ca te-ai interesat de noi si pentru mesaje. La multi ani pt sot! Oare nu ai nici o cunostiinta pe acolo, de incredere, in caz ca te apuca noaptea sa o chemi sa stea cu Timi 2-3 ore, cand el oricum doarme, sa nu il duceti cu voi la spital (ca nici eu nu as accepta varianta asta).
ma bag si eu la nani, ca am ramas cu programul de spital cu trezirea la 6 si mai e asa putin pana atunci...
Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Monica,felicitari pt reusita....de fapt reusite- de a o intarca si de a o vedea dormind toata noaptea!
Cred ca s-a bucurat mult Mariuta la curte cu atatea animalute in jur(imi amintesc de a mea la Roman)

Licu,cat stam in casa,o tin fara scutece(de fapt sta mai mult in pielea goala,ca si tricoul ma pune sa i-l dau jos). Cand mergem afara,ii pun pampers,nu vreau sa o stresez absolut deloc,vreau ca procesul sa decurga cat mai natural,deci cand va fi pregatita,imi va da semne,cum a facut si pana acum. Deja se cam trage de pampers cateodata, cand suntem pe afara, si cred ca o face cand vrea sa faca pisu(kk a scapat in scutel cand dormea la amiaza-astazi pt prima oara)

Laura_Andreea,asa a inceput si la noi: la inceput raspundea cu da sau nu cand facea....cand am obs ca da raspunsurile corect,m-am gandit sa o las fara pampers prin casa(chiar daca in prima zi a trebuit sa spal pisulica in urma ei). Culmea, cand vroiam sa-i dau pantalonasii/pampersul jos sa faca,nu vroia sa stea pe olita. Cand am inceput sa o las fara pampers,doar i-am spus/amintit ca poate folosi olita,si vad ca ii place foarte mult,e atat de mandra de ea!!! Daca nu suntem de fata cand face,vine cu olita in bucatarie/dormitor sa ne arate si,mai ales,sa ducem olita la baie.

Na_bo,nu stiu de ce mi-a ramas mie in minte ca Amalia e slabuta,trestioara(poate pt ca asa era demult),dar am vazut in poze ce bulanase si bolfite are E o dulceata!

Magda uite ca uitasem faza cu frigiderul! Mare dreptate mai ai,cred ca a vrut sa ma faca sa rad,stiind cat de mult mi-a placut faza cu Rares!

Gabitza,sper sa termine cu greva frumosii tai,stiu ca e de stresant sa pregatesti tot felul de mancaruri si ei sa nu fie interesati....
Cum mai e Dragos? Este Eva afectata cumva? Sper sa fie totul bine

Lylyana,initial nu observasem mesajul Monicai despre intarcatul Mariutei,dar vazusem ca a scris despre quinoa gatita ca si orezul cu lapte....apoi mesajul tau cerand "reteta"
De vreo trei ori m-am uitat,am citit si tot nu intelegeam de ce ceri reteta pt un orez cu lapte
Ce mai faceti? Cum mai e Alex cu alergiile?

Pup Liloasele,drum bun si vacanta placuta!
Si te asteptam cu drag cu noi relatari despre Mariuta-cea-isteata!

Dankutza,multumesc,doar ca eu nu simt ca as avea vreo contributie...ea face totul!
Imi pare rau ca iar te chinui cu "nemancatul" lui Pinky,sper sa-si revina cat mai curand!
Felicitari pt castigarea concursului si succes cu co-autorul

RamoC ,ma bucur ca ati scapat de spital si Domi e bine
Ce a avut,totusi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Neata!
Lumi , dar ce activa esti
Monica, ma bucur ca ai reusit intarcarea si ca va odihniti bine amandoua noaptea, sa o tina tot asa Mariuca!! Stiu cum e cand treci de la program enspe alaptari pe noapte, nopti ciopartite, la program de somn, pfii, trai neneaca!!
Acum ma pregatesc sufleteste de alt an cu nopti nedormite din acelasi motiv...
Magda, chiar am uitat sa zic ca ma bucur tare ca Rares a inceput sa iubeasca lapticul, Amalia tot nu vrea..Cand aud ca alti copii incep ziua cu bibe/cana de laptic si termina tot cu lapte, si a mea incepe cu iaurt, si termina cu te miri ce, ma apuca nervii. Ar fi muult mai simplu si pt noi sa stim ca bea lapte. Pe motivul asta, cina e mereu mai consistenta la noi, pt ca seara la culcare nu vrea sa mai ciuguleasca nimic.
Smara, pai cu dpn 8 august inseamna sa nasti la 41-42 sapt??Hai sa vina fititza mai repejor, macar sa stii una si buna

Eu cred ca as apela la varianta soacra sa vina peste noapte daca as naste, sa nu trambalim si copila cu noi. Oricum eu tot sper sa fie ceza programata ziua frumos si comod si sa nu vina bebele inainte de programare.
Dankutza, chiar ma uitam si eu cand era reportaj cu instruirea pt salvarea de vieti, si tare invidiam pe cei care sunt din Bucuresti si au posibilitatea sa mearga sa invete ceva asa util. Dar stiam ca inscrierile se fac dinainte pe net, v-au primit si asa? Si v-ati facut cu un manechin cadou?
Familia Liloasa, concediu insorit si fain la vecinii nostri!!Astept poze bronzate!
Floricik, ce mai faceti? Stai acasa cu Ema si profitati din plin? Plecati si voi pe undeva?

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 34+

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura - andreea spune:

'Neata dragelor. Vrea cineva ?

Monica, felicitari pt noptile intregi si pt apetit
Giulia pt moment are probleme cu adormitul, efectiv ne scoate din minti in fiecare seara. Nu o intereseaza decat sa se joace si in perioada asta este innebunita dupa carti. In fiecare seara tb sa le rasfoaiasca pe toate, eu sau ta-su sa-i citim si sa-i aratam toate animalele si personajele de nu stiu cate ori Deja stiu Cenusareasa, Alba ca Zapada si Cartea Junglei de pe rost

Dankutza, super initiativa cu primul ajutor. Mi-ar fi placut si mie sa merg....Pup Pinky delicata si cuminte. Lasa ca se apuca ea sa pape.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Mneatza fete dragi

Eu sunt ok. Nu am mai avut probleme. Ceva contractii nedureroase am mai simtit dar nici cuminte nu am stat . Am iesit olecuta in parc aseara cu Mihnea si tati. Am cumparat si niste papucei copilului cu picior mare ( ca nu-i mai veneau sandalutele bine)
Am vazut cizmulite de cauciuc cu captuseala detasabila blanita la 24 lei (in alexandru. ) Cred ca am sa-i iau si eu lu fiu-meu

Lili, sa aveti concediu placut

Dankutza, fain mod de a petrece timpul

RamoC, ma bucur ca sunteti bine. Sper sa auzim doar vesti bune de la voi de acum. Tare rau imi pare ca s-a chinuit soricelul.... macar e bine acum

Monica, fain ca s-a incheiat cu succes operatiunea si toata lumea e multumita

scuze dar nu ma mai lasa pitix sa scriu... vrea alintat

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 26+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Neata!

RamoX, bun revenit acasa. sper ca ati depasit episodul asta definitiv! refacere grabnica va doresc!

Smara, pregatesc si eu agitatele pentru tine, uite chiar acum le pun la incalzit si totusi, de ce nu pui picioru-n prag si programati cezariana?

Monica, pai Alex oricum sta toata ziua pe la bunici cat sunt eu la sv, doar ca stau tot la bloc, de supt se intampla cateodata la "revedere" dar alteori numai seara la culcare si noaptea de 3-4 ori...
posibil la noi sa functioneze doar prin lipsa mea o saptamana. am lipsit o noapte cat am fost la o nunta si nu a rezistat fara tztz, a plans si a stat numai pe perna leganat, intr-un final am lasat-o balta...sambata am alta nunta

Lumi, cu alergia e bine, in sensul ca n-am mai avut pb cu respiratia, n-a mai racit din martie, mai avem doar dermatita aia, care isi mai face aparitia din cand in cand, prin diverse locuri, acum are o pata pe fund
mult spor la amenajari, o sa fie grozav dupa

Licu' tu mai ai mult pana la agitate?

Lili, concediu placut!

teoretic plecam si noi pe 7 la mamaia, mai e cineva prin zona?

Dankutza, felicitari pt ambele reusite! o si pentru tine, sa iasa treaba bine!

cica tre sa ma intorc la munci, revin...candva...

Mergi la inceput