Prietene la bine si la greu - 129

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Fetele incerc si eu sa ma loghez pe contul comun sa vad si eu pozici si imi zice ca datorita faptului ca ma loghez din alta locatie, pt a preveni sa nu intre altcineva strain in cont, imi cere adresa de email pt nu stiu ce, sau sa raspund la intrebarea de siguranta parca..Voi ati patit vreo una asa????

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 34+

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura - andreea spune:

Licu, eu am patit asta si nu ma mai pot loga din pacate.....este absolut aiurea....burtica.
In alta ordine de idei, vroiam sa-ti zic ca am citit pe un blog despre un produs recomandat pt dermatita atopica si cea de scutec. Mamica respectiva spune ca este fff buna. Ii zice Ivatherm - Herculane Thermal water. Cauta tu preturi etc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

Nici eu nu mai pot intra pe adresa comuna. Tocmai vroiam sa mai iau niste nr de telef. de-ale fetelor sa putem tine legatura, pt ca am doar doua nr salvate (unul e al RamoX si altul al Ancutzei - care tocmai se pregateste de plecat in concediu ).
Si mie imi apare aceeasi chestie ca la Licu si Laura, deci...nu mai am acces deloc.

Ione, te rog sa ai grija de tine, si in caz de ceva, fuga la medic.

Simina, branza topita si cremvursti nu mancam nici noi, daramite sa-i dau la copil. Eu zic ca daca nu mananca chestiile sanatoase (fructe, iaurt, branzica, cereale, rosii, castraveti, unt), mai bine o lasi in legea ei vreo cateva zile, poate isi revine...decat sa manance prostii, doar ca sa aiba ceva in stomacel.

Sotul a iesit la plimbare cu Timi; ma duc sa strang de prin casa un pic, ca arata ca dupa razbel.

Mami de Timi nazdravan si 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Smara, ti-am lasat si eu pe pm nr de telefon, in caz de agitateCat mai ai pana intri in 39+?? La Timi la cate saptamani ai facut ceza?

edit:am vazut ca esti in 39 deja, uauuuuu!!

Nu pot sa nu scot , imi dai voie??
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 34+

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_80 spune:

Buna seara,

In seara asta dau de baut, sa curga sampania!!!!!!!!!! Am fetita mare! Programul de intarcat a luat sfarsit(daca intereseaza pe cineva dau mai multe detalii)si...copilul meu adorme singura seara, pur si simplu se pune in pat langa mine si adoarme si se trezeste dimineata !!! Nu credeam ca mai ajung sa o vad si pe asta, ea care acum 3 saptamani nu adormea fara titi niciodata si se trezea din jum in jum de ora toata noaptea.
In afara de beutura va servesc cu porumb fiert si tarta cu zmeura.

Mami fericita de Mariuta

Mergi la inceput

Si pentru ca tot se vorbea de ce mai mananca copiii, in seara asta noi am papat quinoa cu lapte, am preparat-o exact ca pe orezul cu lapte si a iesit delicioasa.

Smara fac si eu incalzirea cu agitatele

Licu, mai ai putin si scoatem si pt tine agitatele
Deja ma ia cu emotii numai cand ma gandesc

Mami fericita de Mariuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_80

Buna seara,

In seara asta dau de baut, sa curga sampania!!!!!!!!!! Am fetita mare! Programul de intarcat a luat sfarsit(daca intereseaza pe cineva dau mai multe detalii)si...copilul meu adorme singura seara, pur si simplu se pune in pat langa mine si adoarme si se trezeste dimineata !!! Nu credeam ca mai ajung sa o vad si pe asta, ea care acum 3 saptamani nu adormea fara titi niciodata si se trezea din jum in jum de ora toata noaptea.

Mami fericita de Mariuta

da-mi te rog si mie "reteta", asa..."preventil"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

Licu, mersi de PM.
La Timi am avut DPN pe 18 Noiembrie si el a venit pe 16. Acum am DPN pe 8 August...so...

Sper sa nu ma apuce nascutul noaptea, ca sotul nu concepe sa nu ma duca el la spital cu masina (nici nu vrea sa auda de varianta "gentuta in spinare/pardon, in mana si chemat taxiul" ) iar eu nu concep sa-l trezim pe Timi tam-nesam in miez de noapte, dezbracat-imbracat, trambalat in masina-spital-masina, galagie, nebunie....si pt ce?
Iote ce ma roade pe mine acum , dar fix mai inainte am vorbit cu sotul despre asta...si inca nu am ajuns la o concluzie...(dorita de mine ).

In rest, cum bine ziceai, abia astept sa scap de burtoi, ca oricum nu ma pot odihni deloc noaptea, iar ziua ma tarai tot in reluare, ca o lesinata dupa curucelul lui Timi.

monica, felicitari pt DOMNISOARA care a renuntat la tzitzi.

Noapte buna si linistita!

PS: Multzu' de agitate. Mai prind si eu curaj....

Mami de Timi nazdravan si 39+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lylyana.ion

Citat:
citat din mesajul lui monica_80

Buna seara,

Mami fericita de Mariuta

da-mi te rog si mie "reteta", asa..."preventil"

Lili, mami de Alexandru (18nov'09)
poz(n)e

lyly o reteta nu este, dar eu iti spun cum am procedat noi. Timp de o saptamana i-am dat titi doar seara la culcare si noaptea, ziua a stat mai mult pe la bunici, asa am crezut eu ca e mai soft, avand in vedere ca Mariuta era disperata cu titi si ca sa nu nfie pra brusc am avut perioada de acomodare de o saptamana. A doua saptamana a stat mai mult pe la bunici, ziua fiind si eu cu ea, dar avand in permanenta si pe cineva care sa-i distraga atentia cand imi cerea, dar imi cerea din ce in ce mai putin, avand in vedere ca saptamana de dinainte nu mancase deloc ziua. A treia sapt nu-mi mai cerea cand ma vedea asa ca dupa 2 zile am luat-o acasa sa dorm cu ea, a adormit-o mama si la 4 s-a trezit si da-i plans pana la 8 nu voia decat titi si titi. eram si eu si mama si nu reuseam sa o linistim. pana nu am iesit din camera sa o las cu mama sa o adoarma, nu s-a linistit, asa ca am mai lasat-o la bunici inca 5 zile, pana sa se faca fix 3 saptamani. Tin sa precizez ca la bunici ea se simte foarte bine, sta mai mult in curte, cu pisici, catei, gaini si alte alea. De cand am adus-o de la ei si mananca ff bine, cum nu mi-a mancat niciodata.
Au trecut deja 2 nopti, asta ar fi a treia de cand am adus-o acasa si inca nu-mi vine sa cred cat de bine doarme
Cam asta a fost experienta noastra, dar stii cum e ...fiecare se adapteaza in functie de copil, de posibilitati (bunici)

Mami fericita de Mariuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Monica, felicitari pentru domnisoara ta !!

rares - clipe in spirala norocului

Mergi la inceput