Prietene la bine si la greu - 129

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

salutari

Lyly,posibil noi sa fim in ammaia cam in perioada respectiva..
Dragos e ok,e din ce in ce mai activ,a inceput si el bebeluseasca lui.Astazi am avut certitudinea ca "mama" pe care o tot rostea nu e tocmai fara sens; eu incercam sa o conving pe Eva sa ia un tricou pe ea(numai goala-goala ar sta,una doua isi da jos si pampesul)iar el era cu un sul de la o canapea cu care se tot juca langa noi. A venit cu ruloul in brate si m-a tras de mana,a zis "mama" si mi-a aruncat ruloul ca pe minge. A inceput sa aiba contact vizual mai mereu , sesizeaza cand intra/iese cineva din camera...nu mai e "visator" Face "Pa"la cerere( nu mai facea de o vreme),identifica si imita calul, parti ale corpului ,etc. In continuare cand e nervos ma musca , mai tranteste jucarii cand e frustrat.... dar e mult schimbat fata de acum o luna( si asta aproape in totalitate urmare a suprimarii TV)
Eva nu e afectata...cred. Ea dimineata, cand eu merg cu Dragos la scoala, iese in parc cu mama. Seara iesim cu amandoi,eu cU sotul. Ce nu-mi place la Eva este egoismul pe care incePe sa-l dezvolte,e foarte posesiva,orice jucarie pe care o are Dragos in mana ii trebuie ei in momentul acela...ii trage jucariie din mana, il "bate" daca incearca sa se joace cu ceva "al ei".... il domina 100%
Cu alti copii straini prin parc nu face asa....a simtit veriga slaba...

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

gabitza, ai PM cu nr meu de telefon.

ma bucur ca Dragos este mult mai bine. si Alex este egoist din cale afara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Buna dimineata,
noi suntem deja pe biciclete prin casa, daca ar fi dupa el, de la 6 am fi la plimbare si la uta-uta.
Diagnosticul la el a fost initial de gastroenetrocolita acuta, apoi pe biletul de extrernare am citit asa:
- gastroenterocolita acuta infectioasa
- faringita acuta
- hipomagnezie
- hipocalcemie
- anemie feripiva
A primit 5 zile perfuzii, care din cauza ca trebuiau sa curga fff incet (13 pic pe minut) au durat cate 13 ore pe zi, apoi antibiotic, pe care i-l bagasera de la inceput "preventil" fara sa fiu anuntata si m-am certat de la 6 seara pana la 1 dimineata cu ei refuzandu-l. O nebunie spitaliarile astea...

mesaj inceput la 7:15. Am crezut ca pot continua sa scriu mai multe, dar nu e chip, poate la noapte cand adoarme.

Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:

DOMINIC ANDREI
(26/10/2009) si a lui tati Stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Citat:
citat din mesajul lui dankutza
In seara asta am salvat vieti si am intrat in cartea recordurilor!

rares - clipe in spirala norocului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

salutare,salutare!!! va mai amintiti de noi?!

am disparut cam multa vreme din peisaj din varii motive,mai mult sau mai putin intemeiate...asta e..acum suntem 'back in business'!!

de vreo 2-3 zile tot citesc din urma si incerc sa ma pun la curent cu noutatile,care vad sunt de tot soiul...mi-era dor sa va citesc ,sa vad ce-ati mai facut voi si fulgusorii..si ca sa n-o mai lungesc incep prin a felicita proaspetele noastre gravidute Strumphy si Lavi,sa aveti sarcini usoare si bb-i sanatosi; Raluci,Ionela,Dana felicitari si voua ptr.,ptr.Dana in mod special o imbratisare si un gand bun,sa dea D-zeu ca rezultatele sa va aduca linistea pe care o meritati;Smarandei ii doresc o nastere usoara si ma bucur nespus ca a ajuns pana aici ; soricelului de Ramox ii urez sa se faca bine cat mai repede si sa nu mai aiba parte de spitale; Licu, te rog sa a grija de tine si de juniorul din burtica; celor care pleaca in concediu le urez vacanta placuta si sa aiba parte de vreme buna (ca e tare capricioasa vremea asta)....aaa...nu mai stiu cui si ce am vrut sa zic...sper sa ma mai adun un pic si sa pot fi mai coerenta...

mi-am amintit ceva..voiam sa va multumesc celor care v-ati gandit la mine in ziua "z",va multumesc din suflet de urari si va doresc tot ce imi doresc si mie!!! multi si multe ptr. voi,fete dragi...

despre noi ..asa pe repede-inainte suntem bine,sanatosi (mutlumim lui D-zeu); in concediu a fost super bine: vreme buna, apa calda ,atmosfera placuta; puiul mic a fost mega-incantat de apa( nu il puteai scoate din apa desi se vedea clar ca ii e frig ),"valuli" ,nisip...pe drum s-a comportat f.bine(desi drumul a fost lung si obositor),a papat f.bine ..deci a fost un concediu reusit ,numai ca tot ce e frumos trece repede....cam atat despre noi momentan ..sper sa revin cu ceva mai multe detalii cand am mai mult timp ...poate dupa ce adoarme puiul...

va cu drag pe toate nominalizate si nenominalizate ( lumi ptr.tine unu extra ,ca vazui ca ai intrebat de noi zilele trecute si felicitari ptr.reusita "operatiunii olita"!!!)

cam atat..for now...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Sper sa va distreze si pe voi

www.youtube.com/watch_popup?v=hhFkFXFr7NM&vq=medium#t=20" target="_blank"> 1

www.youtube.com/watch_popup?v=bkzsoJf-UsA&vq=large" target="_blank"> 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Neataa! Va zice cineva care mananca la ora asta porumb fiertMatza e expediata la plimbare, eu astept sa se dezghete carnea pt ciorba, si tot dau F5, se pare ca toata lumea e in vacante.
Sa ma laud ca in sfarsit m-am apucat de pregatit bagajul de spital(dupa ce am tras sperietura acum doua saptamani cand m-am internat si nici macar nu imi gaseam camasile de noapte, nimic nu aveam pregatit), aseara am 'lucrat' la minunatele tampoane confectionate din vata si tifon, poate va era dor sa auziti de asa ceva Cu toate ca am mai facut o data de astea, aseara tot le masuram, le studiam, oare atat de mari sa fie, oare cate imi trebuie, oare..oare..Memorie scurta mai am. Am luat si cateva salopetele pt pitix in spital, cu ocazia asta am observat si eu ce oferta super limitata e la hainutele de baietei, fata de cele de fetite. Sa nu mai zic ca majoritatea erau urate cu spume, si de doua ori mai scumpe decat stiam eu ca mai costa..
Cam astea de la noi, astept sa vad ce mai scrieti voi..

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 34+

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura - andreea spune:

Buna dimineata! Eu ofer cu drag si azi , poate vrea cineva

Miany, welcome back, chiar ma gandeam ca nu te-am mai vazut deloc

Licu, ia trimite si mie niste porumb fiert ca mi-ai facut o poftaaaaaa. Pana la urma cum e cu accesul la contul comun?

Coque, multumesc pt link, nu prea am inteles mare lucru ca era extrem de multa informatie si plina de terminologie necunoscuta mie.
Pedi nu a insistat prea tare pe aspectul asta si cand i-am zis ca in lunile de vara nu-i dau a zis ca e ok.
In privintza biscuitilor, s-a rezolvatsi sunt super happy....imi astept intre timp instrumentul care ma va ajuta sa fac tot felul de aluaturi si nebunii

Pup toate fetele insa inainte sa uit din nou vroiam sa-i zic lui Lyly de crema/solutia (i-am zis si lui Licu acu cateva zile)despre care am citit ca ajuta dermatita atopica sau de alta natura (ca ziceai de puiul tau ca tot nu a scapat). Ivatherm- Herculane thermal water

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Citat:
citat din mesajul lui laura - andreea

Pup toate fetele insa inainte sa uit din nou vroiam sa-i zic lui Lyly de crema/solutia (i-am zis si lui Licu acu cateva zile)despre care am citit ca ajuta dermatita atopica sau de alta natura (ca ziceai de puiul tau ca tot nu a scapat). Ivatherm- Herculane thermal water

Europe is the best!

multumesc am notat de cand ai zis prima data, insa sunt sceptica in privinta oricarei creme, cel mai bine functioneaza la el una preparata in farmacie. in ultima vreme nu am mai insistat cu niciuna si au trecut de la sine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui laura - andreea

chiar ieri ma uitam dupa astea prin farmacie, ce zici tu e brandul Ivatherm si are o colectie cu titlul asta -apa termala de la Herculane( vazusem un documentar si din ce am inteles toate produsele Ivatherm sunt facute cu apa de la Herculane dar produse in Franta paremise..), iar acolo au o groaza de produse, pt diverse probleme,nu doar pt dermatita atopica. Preturile variau la sensiblu undeva intre 35-70ron parca, depinde de produs/cantitate.
Momentan Amalia nu mai are nici o pata pe nici unde (chiar daca o mai dau ft ft rar-o data pe saptamana sa zic- cu exomega de la Aderma), dar daca din toamna revin(ca am inteles ca asa se manifesta-pe sezoane) caut din gama asta.

ps. am halit porumbu, dar daca vrei si vrei trag o fuga pe faleza ca e plin de tarabe cu porumb fiert/copt.

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 34+

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Mergi la inceput