Disneyland Paris -5-

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Mic dejun cu personaje mi se pare o pierdere de bani, daca tot ai micul dejun in hotel(si e, in functie de hotel, de la foarte decent la foarte luxos).
Noi am fost de cateva ori la Cafe Mickey, unde au fost de fiecare data personaje cunoscute (Mickey, Minnie, Goofy, Pinocchio, Gepetto, Pluto, Eeyore, Dagobert (nu stiu de ce Donald e mereu greu de gasit, l-am gasit datile trecute doar la meet and greet)Winnie de Pooh si prietenii lui, Sully, Balloo). Acolo se poate lua micul dejun si pranzul, mancarea nu e grozava, dar ai timp cu personajele.
Preferatul nostru ultimele dati a fost The Lucky Nugget Saloon, si ca mancare (bufet, cam din toate pe alese si gustoase) si ca timp cu personajele(e si muzica, fetele mele au dansat cu Mickey Mouse, a fost minunat). Nu e ieftin.
Cina cu printesele e nemaipomenita, a fost o mare incantare, mancarea e delicioasa si toate printesele si printii au venit pe rand la masa, au dansat, cantat, povestit, semnat carnetele. E scump.Am inteles ca de curind este un meet and greet cu printesele, pe colt la It` s a small world, deci daca se poate si asa, cina nu e necesara.

De data aceasta vom merge la Inventions, restaurantul din hotelul Disneyland, tot in prezenta personajelor. Am citit/auzit multe lucruri bune despre el, nu stiu daca vom mai alege si altceva, ne orientam noi acolo. A fost cineva acolo, ne poate povesti si noua?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

dianap1
Trimis la - 29/08/2011 : 12:14:16
Cand intri in parc sunt foarte multe pliante cu programul si harta parcurilor.Toata lumea isi lua de acolo.
Uite aici ce harti am gasit eu pe net si sunt asemanatoare cu cele de acolo(pe mine m-au ajutat sa-mi fac o idee dinainte):

http://travelwithasmile.net/wp-content/uploads/2010/05/disneyland_paris_park_map.gif

http://www.mickey-mouse.com/dlpmap.htm

http://travelwithasmile.net/tag/paris/page/3

Si pozitia hotelurilor fata de parc:

http://www.disneylandparisshuttle.com/map.html

Uite aici cineva a postat o harta exact ca cele de acolo:
http://www.flickr.com/photos/houseofsecrets/952644020/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dixie spune:

Referitor la hotelul din Paris, ca m-ai intrebat, eu am facut o selectie pe booking.com in f. de pretul la camera tripla, pentru ca ma intereseaza ca fiecare sa aiba patul lui, si am gasit un hotel cu 100 eur pe noapte (din lantul Timhotel), relativ aproape de metrou (f. important, pt ca daca ai metrou ajungi oriunde).

In trecut am fost intr-un weekend 'romantic' la Paris si am stat la Duminy-Vandome si a fost foarte ok. Pot sa-ti spun de ex. ca am fost in martie, si fix incepand cu 28-29 martie pretul camerei se schimba (era cu 40 de euro mai scump), pt. ca probabil ca incepea high-season in Paris... Preturile si perioadele erau afisate pe spatele usii.

Cu booking nu poti sa dai gres insa, l-am folosit de nenumarate ori si a fost mereu f. avantajos.

Mergi la inceput

La Cafe Mickey e nevoie de rezervare sau se intra direct?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Dixie, ai nevoie de rezervare la Cafe Mickey. Cel putin cu o zi dinainte sa iti rezervi, altfel poti sa ai surpriza ca nu mai sunt locuri. Intri pe hol si au un fel de receptie, inainte de a intra in restaurant, acolo iti faci rezervarea.
Si de la receptia hotelului iti pot rezerva, la orice restaurant sau spectacol in Disneyland, sunt foarte amabili si prietenosi receptionerii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Invat, invat! Am citit ieri cu nesat primele doua capitole. Am mai intrat pe site sa simulez rezervari si in loc sa ma lamuresc mai rau m-am incurcat.
Pe site-ul romanesc nu-mi ia in considerare nici una din cele doua oferte: o noapte in plus gratis sau 25% (care btw pana aseara erau 30%) pentru rezervare pana la sfarsitul lui octombrie. Pur si simplu nu stiu de unde sa aleg. Imi baga automat pachetul cu copiii sub 7 ani si gata, aia e. Ca sa nu mai zic ca m-am umplut de nervi ca m-au "dibuit" ca sunt din tara noastra de bastani si mi-au saltat pretul cu vreo suta de euro doar asa sa se distreze.
Iar pe site-ul co.uk tara e UK by default, preturile sunt in lire si nu pot modifica nicicum. Am sters si cookiurile dar tot n-am reusit.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Androix, nu poti sa fentezi tara, cel putin daca rezervi pe site-ul oficial. Asta pentru ca trebuie ca in final sa-ti dai adresa. Iar tara, bineinteles, trebuie sa corespunda cu cea din pasaport cu care te vei prezenta la sosire.

Eu m-am impacat cu ideea ca asta e politica lor, preturi diferite pt clienti din tari diferite. Nu poti sa "te dai englezoaica" daca n-ai pasaport englezesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

o sa incerc si eu sa vad daca merge de pe adresa de UK, ca am un card AMEX emis in UK.
Ca mi s-a intamplat de ex sa vreau sa cumpar ceva din UK, am dat adresa de UK dar am vrut sa platesc cu un VISA emis in RO ; si nu s-a putut; ca imi cerea ca adresa unde este emis cardul sa fie de UK, deci am putut sa platesc doar cu card emis in UK.

Mergi la inceput

Mai am o intrebare.

Dupa rezervarea online, vine un e-mail de confirmare, sau de unde se iau biletele ?!

E o receptie le intrare ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianap1 spune:

Dupa rezervarea online vei primi un e-mail de la ei.Listezi tot ce e in e-mail si la hotel cand faceti check-inul prezinti foile listate.Acolo vei primi biletele de intrare in parcuri, cele pentru micul-dejun, tot.

Mergi la inceput