Disneyland Paris -5-

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fomalhauti spune:

Cred ca se poate "fenta" indirect tara. DerTour au sigur preturi foarte bune, mai bune decat site-ul disneylandparis.de (in germana). Nu cred sa aiba alta tara preturi mai bune.

Puteti incerca pe dertour.ro, au link pentru rezervarea la Disneyland chiar pe prima pagina. Au acum niste reduceri, cred ca pana la sfarsitul lui septembrie (rezervarea) pentru anul asta si pana la sfarsitul lui octombrie pentru ianuarie-aprilie 2012.

Pe langa asta au si niste variante interesante - scria cineva ca are avion devreme in ultima zi. Pe langa n nopti cu n+1 zile de intrare in parc au si n nopti cu n zile intrare in parc sau n-1 zile. Va sfatuiesc sa mergeti direct la sediul DerTour sau sa dati telefon la numarul de pe prima pagina a site-ului.

Stiu ca tot eu am scris pe aici, pe la unul din capitole ca puteti lua bilete la Disneyland de la orice agentie care are lipita sigla DerTour pe geam. Intre timp mi-am schimbat parerea, in vara am vrut sa iau cazare prin DerTour la un hotel in Italia (era mai ieftin decat pe booking.com cu toate promisiunile lor; e drept ca era cu reducere early booking). Am fost la agentia Marshall unde nu mi-au putut face rezervarea nici macar dupa ce am aratat hotelul in catalogul DerTour. Asa am ajuns chiar la sediul DerTour (am sunat sa ma lamuresc si m-au invitat la ei). Cred ca e mai bine sa mergeti direct la ei daca va hotarati la una din ofertele lor. S-ar putea sa se poata face si plata pe net, cred ca se poate, eu nu am incercat fiindca nu am avut toti banii (la sediul DerTour se poate face rezervarea cu un avans). Dar tot ar fi bine sa sunati, sa va lamuriti care este fiecare oferta (eu nu am inteles exact). Cred ca la cea cu n-1 nopti scrie "limited entrance" - dar, va rog mult, nu va luati dupa mine ca nu sunt 100% sigura.

Trebuie sa mai scriu ceva, ca sa nu ma injurati. Conditiile de retragere la DerTour sunt extrem de dure, mai dure decat la agentiile romanesti. Orice schimbare se taxeaza dur - noi am vrut sa schimbam un nume, un singur nume din cele patru din rezervare si, de fapt, doar un prenume (adica era evident ca nu incerc sa vand cuiva biletele sau asa ceva). Ni s-a spus ca ne costa 50 euro (parca). (Asa ca am "mers pe burta".)

Mergi la inceput

Comparatie: s-a scris aici de hotel in Paris cu 100 euro pe noapte, trei persoane.

Pe DerTour, in ianuarie, daca incepi cu o zi de duminica (de fapt cu orice alta zi in afara de vineri si sambata), 6 nopti de cazare cu 5 zile intrare in parc, pentru 4 persoane costa 651 euro. Ideea este ca cele 2 zile "excluse" nu trebuie sa fie prima si ultima. Poti intra in prima si ultima si merge doua zile la Paris, de exemplu. 6 nopti cu 6 zile de intrare costa 687 euro.

Revin sa va spun (celor care nu stiu germana) cum sa va uitati in catalogul online cand sunt pachetele mai ieftine.

Mergi la inceput

Pagina cu cataloage:

http://www.dertour.ro/portal/dertourro/app/content/resourceId/cataloage.html

De acolo se alege catalogul special Disneyland Paris (din oferta de iarna 2011-2012).

Daca mergeti la pagina 53 este un tabel pentru hotelul Santa Fe. Sub titlu sunt scrise lunile si zilele si la fiecare zi este o culoare. Daca ajungi intr-o zi "verde" pachetul e cel mai ieftin. Urmeaza mov, apoi albastru. Intre Craciun si Anul Nou sunt zile "portocalii" - pret maxim.

In continuare sunt alte tabele cat costa cazare pentru un adult in cazul in care camera este ocupata de un adult, apoi de doi adulti, apoi de 3 si de 4 in functie de culoare si de numarul de nopti de cazare combinat cu numarul de zile de intrare in parc. Eu una nu m-as arunca sa calculez singura (mai ales ca iti poate calcula site-ul) dar pentru cineva care are pregatire matematica s-ar putea sa fie o adevarata placere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Fomalhauti,

Unde ai vazut oferte si pentru aprilie 2012? m-am uitat pe catalog dar nu vad decat pana in martie 2012.

Mergi la inceput

Scuze, sunt pana candva la inceputul lui aprilie. (Poate pana la sfarsitul lui martie). La Disneyland anul incepe la inceputul lui aprilie, in sensul ca atunci se schimba "tema".

Ceea ce vreau sa va spun este ca sunt RE-VOL-TA-TA. Acelasi pachet turistic costa la DerTour 733 euro, pe site-ul disneylandparis.de 790 euro si pe site-ul disneylandparis.ro 988 euro. Este vorba despre 6 nopti cazare la Santa Fe in ianuarie 2012.

Chiar as vrea sa reclam undeva, nu stiu unde, dar mi se pare de-a dreptul discriminare. Nu stiu cine face asta, chiar Disneyland sau altcineva. Dar mi se pare ceva ce ar trebui analizat.

Am remarcat ceva: la DerTour exact 988 euro costa pachetul cu camera "Rio Grande". Ma intreb daca este doar o coincidenta sau romanilor li se baga pe gat o camera "de lux".

Mergi la inceput

Imi cer scuze din nou, am verificat, catalogul este numai pana pe 28 martie.

Oricum, Ella, stai cu ochii pe DerTour, au inceput deja sa scoata cataloagele de vara 2012, nu cred ca mai dureaza mult pana il scot si pe cel de Disneyland.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Fomalhauti,

nu stiu daca trebuie sa ne revolte faptul ca la hotel sunt preturi mai mari decat in agentii; cred ca asa trebuie sa fie, altfel agentiile nu ar avea vreun avantaj.

Mi-aduc aminte ca in 2006 eram la Barut Hotel si cand sa ne cazam, la receptie, mi-au cazut ochii pe tarifele lor; initial am crezut ca nu vad bine dar camera era 360 eur/noapte iar noi platisem in agentie aproape 200/noapte; intr-un fel e logic, agentia aduce volum deci trebuie sa primeasca deal mai bun.

mai vroiam sa intreb fetele care au rezervat anul asta prin blueair daca li s-a perceput taxa de emitere; am observat saptamana trecuta ca la finalizarea rezervarii imi cer o taxa de emitere ; am vorbit la ei si au spus ca acest comision a fost introdus recent, adica de vreo 2 luni.
Stiu sigur ca si wizzair are taxa asta , dar la ei se numeste taxa procesare card.
Mie nu mi se pare normal sa advertizezi pretul biletului ca fiind cu taxe incluse si in realitate acest pret de fapt sa nu includa toate taxele; de fapt din cate stiu companiile aeriene sunt obligate prin lege sa afiseze pretul cu taxe pentru bilete.
Ieri am rezervat 6 bilete pentru Malaga pentru vara 2012 si taxa asta de emitere a fost asproape 80 eur ceea ce m-a enervat.
Ca astia de la blueair se lauda cu tarifele lor de 19,9 eur/segment dar in realitate daca mai pui si bagajul de cala si taxa de emitere,ajungi la mai mult decat dublu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Fomalhauti, am incercat si eu, de curiozitate, 6 nopti in Santa Fe in ianuarie 2012 de pe site-ul olandez, pentru 1 adult si trei copii(din care doi peste 11 ani) si s-a calculat pretul de euro 740,40. Camera Rio Grande pentru acelasi pret. Pentru euro 87,-- o noapte si o zi in plus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Chiar si mai ieftin am gasit, acelasi aranjament la euro 697,20:

https://book.disneylandparis.com/HotelResultsState.aspx

Doar ca fapt divers.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dixie spune:

buna
mai am niste intrebari

am luat deja 3 nopti / 4 zile in parc, si mai am o zi disponibila in Paris cu care nu stiu ce sa fac ;). nu radeti, suntem cu copilul de 6 ani si nu cred ca il vom putea plimba prin oras prea mult... si as dori sa stiu ce se poate face in parc asterix de care am tot auzit.

orasul val d europe merita vizitat ? la ce distanta este de disneyland ? mai exista ceva in zona ce pot vizita ?

Mergi la inceput