Disneyland Paris -5-

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Ina, vacanta frumoasa, te asteptam cu detalii proaspete!

Ce sunt alea orele magice? Sunt de la 7 dimineata? Copiii mei sunt matinali da nici chiar asa, pana la 9 nu ne putem urni nicaieri oricat de organizata as fi.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Androix

Ina, vacanta frumoasa, te asteptam cu detalii proaspete!

Ce sunt alea orele magice? Sunt de la 7 dimineata? Copiii mei sunt matinali da nici chiar asa, pana la 9 nu ne putem urni nicaieri oricat de organizata as fi.

Androix Bijoux

Orele magice sunt cele doua ore in plus (de la 8 la 10 dimineata) de care beneficiaza doar oaspetii hotelurilor Disneyland (si inca 1-2 exceptii parca). Asta inseamna ca poti sa parcurgi in mai mare liniste si fara inghesuiala un traseu, sa faci cateva atractii, fara sa astepti la coada. Nu sunt toate atractiile deschise intre 8 si 10 dimineata, dar o gramada (cum ar fi Buzz Lightyear, cescutele, Pinocchio sau Peter Pan (una dintre ele, nu mai tin minte exact care), Space Mountain, caruselul, elefantul Dumbo, mi s-a intamplat de cateva ori ca si It` s a small world s-a deschis la 9.30.)

Noi ne inscriem la micul dejun la ora 07.00 si la ora 8 fara 5 suntem la usa parcului... e interesant cum Disneyland ofera energie magica, pentru ca ale mele fete rezista de dimineata pana seara la 7-8 fara proteste (din cand in cand un pui de somn in carucior cea mica, rareori cea mare ii ia locul).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Iris,

Multumesc pentru info; asta vroiam sa aflu.

Asa ne-am gandit, ca daca inchiriem masina, ne plimbam si pana la Paris mai usor; si vom putea merge si la centrul comercial, care am inteles ca e aproape de DL, sa mai luam una alta pentru copii, pentru noi.

Cat despre orele magice, nu ne facem griji, al nostru se trezeste tarziu si pana mancam, asta a fost; noi in vacanta, avem program de voie, nimic nu conteaza decat sa ne simtim bine; daca l-am trezi la 7 , cred ca n-ar fi ok.
Vor fi 3 zile full la DL, cat apucam sa vedem, bine, cat nu, la anul, daca chiar i-o placea.

intrebare: noi ajungem duninica la DL dar seara, asa ca vom intra in parc de luni; si vom dormi ultima noapte marti, dar miercuri vrem sa stam pana seara in parc; deci cate pass-uri vom primi, presupunand ca suntem cazati in DL?; adica problema mea e daca miercuri va trebui sa cumparm pass-uri pentru DL .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Ella, daca aveti 3 nopti de cazare veti primi pass-uri pentru 4 zile, pe care le puteti folosi cand vreti voi. Am observat ca nu era inscrisa nicio data pe ele.

Am impresia ca parcarea la hotel e gratis dar la parc se plateste.

In ceea ce priveste orele magice, si noi ne-am folosit cat am putut de ele, la 6:30 dadeam desteptarea, la 7:15 eram la masa si la 8:15 eram in parc. Fetele n-au protestat desi nu sunt niste matinale, le-am motivat ca asa vor apuca sa se dea mai mult. Scopul scuza mijloacele Dupa ora 10 cozile cresteau foarte mult, iar noi pana la ora 10 ne daduseram din plin la atractiile care se deschideau la 8 si ne puneam la cozi la atractiile care se deschideau la 10, unele cateva minute mai devreme si atunci iar reuseam sa ne dam fara coada. Intre 11 si 17 era aglomeratia maxima, mai ales in week-end cand era minim 45 de minute coada la orice atractie. Noi intre orele alea vedeam spectacole, mancam, ne plimbam sau mai faceam atractii la care aveam fast pass. In timpul saptamanii nu e chiar asa criminal.

Nu stiu daca masina va da o libertate mai mare in Paris, trebuie sa-i gasiti mereu loc de parcare, mie intotdeauna in orasele mari mi se pare mai comod cu mijloacele de transport in comun. De la DLP ai RER si pana la mall-ul de la statia alaturata si pana in Paris.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Aha, deci fast pass nu e la toate atractiile. Ca eu asa intelesesem. Lavi, dupa cum povestesti cred ca macr o ora magica o sa incerc si eu sa prind cu ei. Doamne, ce-mi place subiectul asta! Azi iau si citesc din urma sa ma pun la punct cu toate informatiile.

Androix Bijoux

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dixie spune:

Noi vom pleca acum in septembrie.
Am luat deja bilete la avion, trebuie sa mai hotarasc daca stam acolo 3 sau 4 nopti (deci 4 sau 5 zile). Voi ce ziceti? 5 zile nu sunt un pic cam multe?

Prima si ultima zi le petrecem in Paris si as putea sa iau inca o zi la inceput sau la sfarsit sa ne mai plimbam pe acolo...

Copilul are 6 ani.

In rest, as vrea sa va intreb daca exista vreo harta ceva sau daca primim vreun ghid cu parcul... as vrea sa vad atractiile in detaliu inainte sa ajungem acolo, exista pe net asa ceva?

Ce parere aveti despre cina la Buffalo Bill si dejun cu Disney Characters, merita rezervat de acasa ?

Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Dixie,

La ce hotel stati in Paris? caut si eu un hotel, dar m-ar ajuta o recomandare.
Din cate spuneau fetele, la intrarea in parc primesti programul si parca si o harta.

Pentru fetele care au mai fost, cum e lantul Etap? adica stiu ca e ceva ieftin dar macar e decent?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianap1 spune:

Cand intri in parc sunt foarte multe pliante cu programul si harta parcurilor.Toata lumea isi lua de acolo.
Uite aici ce harti am gasit eu pe net si sunt asemanatoare cu cele de acolo(pe mine m-au ajutat sa-mi fac o idee dinainte):

http://travelwithasmile.net/wp-content/uploads/2010/05/disneyland_paris_park_map.gif

http://www.mickey-mouse.com/dlpmap.htm

http://travelwithasmile.net/tag/paris/page/3

Si pozitia hotelurilor fata de parc:
http://www.disneylandparisshuttle.com/map.html

Uite aici cineva a postat o harta exact ca cele de acolo:
http://www.flickr.com/photos/houseofsecrets/952644020/

Noi am stat 5 zile/4 nopti din care doar 3 zile pline, in prima am ajuns pe la ora 14 la hotel iar in ultima zi a trebuit sa plecam de foarte devreme, aveam avion la 11.Au fost de ajuns zic eu, dar daca se putea am mai fi stat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Androix,

http://www.dlrpmagic.com/guidebook/

aici gasesti atractii, hart, tips&tricks, tot ce vrei.
Da, doar putine atractii au fast pass si trebuie sa te duci repede sa iei, sa te gandesti din timp la care atractie vrei. Cand am fost noi pe la 12 se cam terminau fast-pass-urile.

Daca te cazezi la un hotel Disney primesti harta parcurilor chiar la cazare. Poti sa o iei si de la intrarea in parc, sunt peste tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fomalhauti spune:

Buffalo Bill - eu zic ca merita. Costa o mica avere dar eu am incercat sa ajung de fiecare data la spectacol (adica de cate ori am fost la Disneyland). Nu cred ca merita sa platesti locurile acelea mai scumpe, se vede foarte bine de peste tot. Pe langa spectacol e vorba si de o cina (care insa nu este neaparat pe gustul oricui) si primesti si o palarie

Mic dejun cu personaje Disney nu am luat niciodata. Am luat in schimb "Tea Party" cu figuri Disney. Am fost foarte incantata ca vom manca dulciuri "cat incape". In primul rand nu incape prea mult, adica nu cred ca am consumat dulciuri de 15 (sau 19) euro cat costa "distractia" (de persoana). In ceea ce priveste personajele Disney, intr-adevar, ai acces la ele fara inghesuiala, te poti poza in liniste cu ele, de cate ori vrei (in parc, atunci cand vin personaje, e cu inghesuiala si nu e simplu sa faci poza pe care o doresti, nu poti face numeroase incercari). Aici personajele stau pe rand cu fiecare copil. Totusi nu sunt neaparat personajele pe care le doreste copilul sau poate asa am prins noi din intamplare - erau mai ales personaje mai putin cunoscute.

Pana la urma as incerca mai degraba dejunul cu personaje, prindem si mancarea.

Mai exista dejun (sau cina) cu printese (adica stii ce personaje "prinzi") dar costa enorm (din punctul meu de vedere).

Mergi la inceput