Disneyland Paris -5-

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Androix

Am intrat si eu pe site, ce sa inteleg ca deja nu se mai pot face rezervari pentru aprilie 2012 sau e prea devreme?

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Cred ca e prea devreme, Androix. Succes la rezervare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Androix,

te-am prins

daca gasesti hotel ok, spune-mi si mie; noi plecam in aprilie, de ziua lui .
voi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Buna, Ella!

Noi tot asa am vrea sa mergem pana cel mai tarziu in prima saptamana a lui mai pentru ca Filip face 7 ani la anul si intra la pret intreg.
Noi vrem sa stam la hotelurile lor ca sa fim aproape si sa beneficiem de intrarile gratuite, respectiv cele de doua stele. Dar cum am zis am intrat pe site si mai tarziu de martie nu m-a lasat sa rezerv.

Apropo de ce vorbeati ca se practica tarife preferentiale in functie de tara din care vii tocmai mi-a povestit o prietena despre o colega de-a ei care merge de ani de zile in concedii si isi rezerva biletele din germania la jumatate de pret, numai cazarea, transportul isi ia bilete din romania. O s-o pun sa se intereseze exact ca mi-a promis ca vine cu adresa unui site. Chiar sunt curioasa daca e pe bune.

Androix Bijoux

Mergi la inceput

Androix,

Noi plecam pe 22 aprilie si pe 24 e ziua lui ; ne intoarcem pe 27 aprilie, deci avem 4 zile pline.
Si noi vrem tot in parc sa stam din acelasi motiv, ca mergem pentru si n-are rost sa ne cazam aiurea.
Am citit ce au scris fetele pe aici si cred ca orice hotel din parc e ok pana la urma, chiar si cele de 2 stele.
Pai sa-mi spui si mie daca gasesti sa rezervi mai ieftin de afara; ca sa-mi rezerve sor-mea din UK.

Noi am fost anul asta de ziua lui la Legoland dar sincer nu m-a dat pe spate; englezii vin acolo cu copiii weekend de weekend, nu inteleg ce-or avea atata de vazut, isi fac abonament anual.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYADA spune:

Eu recomand hotelul la care am stat Elysee Val D'Europe http://www.hotelelysee.com/, sunt pe booking multe reviews. Este un hotel de 3 stele inclus in programul de 2 ore extra dimineata (apare in lista de partner hotels, mai jos pe pag Disney la rezervari) si foarte avantajos ca pret cand rezervarea include cazare+bilete parc. Camera mare, paturi imense, mic dejun bun de la care ne-am facut si cate un sandvis, statie de shuttle Disney fix vizavi de hotel, tot vizavi intrarea la Val D'Europe. Am fost foarte multumita de alegere si m-am gandit sa il recomad, este mai "ascuns" in lista de hoteluri pe siteul Disney.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapopescu spune:

Androix..nu stiu dc nu te lasa sa rezervi, noi am facut rezervari in februarie pt acum in 5 septembrie la hotel Santa Fe..vom merge cu masina..stam 3 nopti( 4 zile) tot asa pt ca Andrei la anul facea 7 ani..si am platit 525 euro parca...apropo, nu ma cunosti dar eu da sunt sora lui Ruxel de la voi din odisee si mai citesc p-acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Ce-a mai ramas din ea.

Nu ca nu ma lasa, apar toate datele taiate de parca ar fi deja toate ocupate. Chiar asa de bine vandute sa fie? O sa mai investighez si treaba cu rezervatul din alta tara si am in plan sa cer o oferta si de la o agentie ca sa pot face o comparatie.

Androix Bijoux

Mergi la inceput

inapopescu,

te rog, dupa ce te intorci, sa-mi spui cum e cu masina; adica unde poti parca ; de ex daca stai la Santa fe si inteleg ca pe jos pana in parc e de mers cam 10 minute, poti face drumul asta cu masina personala si sa parchezi chiar la intrarea in parc sau te parchezi la hotel si de acolo poti lua doar bus-ul pana in parc.
Luam in calcul sa inchiriem masina din aeroport fiindca suntem 2 familii si in cazul asta cred ca e convenabil, nu stiu daca la bani, dar sigur ne va da o libertate de miscare mai mare, mai ales ca vrem o zi in Paris din cele 4; iar cu copii dupa noi cred ca e mai comod asa.

Androix,
intr-adevar nu se poate rezerva pentru aprilie, cred ca e prea devreme.

Lyada,
multumesc pentru link, cred ca e de luat in calcul propunerea ta, mai ales daca avem si masina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapopescu spune:

Ella, sigur o sa va spun cand ma intorc..noi mergem cu masina pt ca facem un traseu mai lung..ne oprim si prin Germania cateva zile..evident si la Legoland, apoi stam 3 zile in Paris si la final la Disneyland..plecam in seara asta spre Austria..cat despre parcare sincer nu ne-am gandit insa cred ca vom lasa masina in parcare la hotel si vom merge cu bus-ul in parcuri..ca e mai simplu zic eu decat sa cauti p-acolo locuri de parcare..acum vom vedea
Va pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Ela, noi mergem mereu cu masina. Poti sa parchezi gratis la hotelul la care esti cazata si evident ca poti sa mergi cu masina la parcuri si acolo parchezi tot gratis, aratandu-le ca esti cazat la un hotel de-al lor.(nu stiu daca e mai comod, nu am incercat, dar noi mai ieseam oricum la cumparaturi cu masina). Daca nu ma insel parcarea se deschide doar de la ora 09.00 (verifica din timp) si astfel ai pierde una din cele doua ore magice, si ar fi pacat.

Mergi la inceput