Disneyland Paris -5-

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianap1 spune:

Incearca si : http://www.disneylandparisdirect.com/ Si aici gasisem niste oferte foarte bune in perioada cand cautam noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirciulix spune:

Multumesc mult, preturile sunt OK, insa poti rezerva doar daca esti din UK, Ireland sau Scotland . Probabil ca "nu nimeni nu ne vrea..."
Merci oricum, vom vedea noi pana in mai.

Mergi la inceput

Nu stiu de ce nu iti merge tie insa noi pe ambele site-uri pe care ti le-am dat am selectat Romania fara nici o problema...

Mergi la inceput

Cred ca stiu de ce nu iti merge.Ai intrat prima data pe site-ul lor din Franta iar calculatorul tau a salvat automat cookies-urile acelui site, de aceea acum nu te mai intreaba tara de origine.Trebuie sa stergi toate cookies-urile si arhiva site-urilor din calculatorul tau si apoi cred ca va merge...sper ca am explicat bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunnyday07 spune:

Mirciulix, incearca disneylandparis.ro ( nu .com), iti alegi de aoclo ce oferta vrei si la un moment dat vei fi redirectionata spre modulul de rezervare in engleza.

Daca de la inceput esti redictionata spre site-ul .com (chiar daca tu ai scris .ro) vezi ca exista pe undeva "change country" sau "change language" si alegi de acolo Romania (chiar din pagina principala, inainte de a incepe rezervarea).

Succes!

Mergi la inceput

Eu nu vorbesc de momentul in care intru pe site... Eu vorbesc de finalizarea rezervarii, acolo unde introduci datele persoanelor etc. Explicatia cu cookies-urile (ce-or mai fi si alea) pare plauzibila. Sper sa ma descurc. Multumesc tuturor.

Mergi la inceput

Incearca asa :
Deschide pagina de Internet Explorer->cauta Tools->Internet Options
->la Delete le bifezi pe toate si dai Ok sau Apply depinde cum iti apare tie.Dupa asta ar trebui sa-ti mearga.

Mergi la inceput

Victorie, am reusit! Multumesc tuturor de sprijin. Partea proasta e ca pretul e aproape dublu decat daca as fi stat in Franta!!! Adica 616 euro pt 3 nopti fata de 376 euro... Ma enerveaza foarte tare chestia asta! Acum astept sa intre ofertele pt sezonul estival si vom vedea... Inca o data multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Da, asa e, pretul difera in functie de tara de origine, si pe mine m-a enervat asta atunci dar m-am calmat. Difera intre Franta, GB, Germania, Romania... cam pe astea le-am incercat eu. Pt Franta intotdeauna e cel mai ieftin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Am intrat si eu pe site, ce sa inteleg ca deja nu se mai pot face rezervari pentru aprilie 2012 sau e prea devreme?

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput