Disneyland Paris -5-
Raspunsuri - Pagina 4
dianap1 spune:
Si mie mi-a lasat o impresie foarte buna hotelul Santa Fe avand in vedere ca e cel mai ieftin de acolo si e cotat cu 2 stele.Noi am fost anul acesta la inceputul lui martie, ne-au cazat in blocul exact de langa sarpele de care povestea si Fomalhauti.In camera era foarte cald, de fapt ne reglam noi caldura de la calorifer cat vroiam, deci n-am avut nici un fel de problema cu asta.Am stat 5 zile si chiar in fiecare zi se facea curat in camera, se dadea cu aspiratorul, se arunca gunoiul si ni se schimbau prosoapele.Chiar intr-o dimineata mi-a scapat ceva pe dupa mobilierul pe care se afla TV-ul si am avut placuta surpriza sa-l gasesc seara pe masuta.(chiar am ramas surprinsa...se dadea cu aspiratorul si dupa mobila?! )
Cat despre vreme, ne asteptam sa fie frig la inceputul lui martie dar am prins o vreme asa frumoasa, cu soare si nici un strop de ploaie.E adevarat insa ca depinde de noroc, poti foarte bine sa mergi in august si sa prinzi numai zile ploaioase sau in februarie-martie si sa prinzi cum am avut noi numai zile primavaratice.
toanca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dixie Tot eu... revin... nu am luat cazarea in Disneyland inca, trebuie sa ma hotarasc in aceste zile.. inteleg ca Santa Fe e destul de murdar, asa e? Am citit pe net review-uri si unii au fost nemultumiti. Voi ce hotel recomandati? New York pare sa fie cel mai tare, dar si pretul.... Eu voi sta 4 nopti si as vrea un hotel din parc... Multumesc |
Buna.
Noi am fost anul trecut in iunie si am stat la Dreamcastle. http://www.dreamcastle-hotel.com/en/home/
Este un hotel de 4 stele super ok. Ti-l recomand cu incredere.
Nu este in parc; este foarte aproape de parc si au autobuze gratuite care te duc din fata hotelului in fata parcului.
Daca vrei iti pot da mai multe detalii
Iris2002 spune:
Nu stiu daca sa fii cazat la Dreamcastle inseamna ca beneficiezi si de cele doua magic hours pe care le ai la hotelurile din Disneyland.(de la 8 la 10 dimineata e intrarea libera in parcuri pentru cei care sunt cazati la hotelurile Disneyland).
Depinde de programul fiecarei familii, in familia mea de matinali cele doua ore in plus in parcuri au contat foarte mult, in scurt timp poti sa parcurgi relaxat mai multe atractii.(nu sunt toate deschise, dar sunt destule)
toanca spune:
Iris2002 nu stiu daca beneficiezi sau nu de cele doua ore.
Noi oricum mai devreme de 10 dimineata nu ajungeam niciodata in parc pentru ca niciunul din noi nu suntem foarte matinali.
Iris2002 spune:
Toanca, sunteti norocosi, la noi trezirea e zilnic la 5.30 (fara exceptie) si la ora 8 facem prima tura de Buzz Lightyear....
cge spune:
De asta am recomandat si eu Adagio Apart Hotel, ca nici noi nu suntem atat de matinali.
Ce mi se pare super e ca poti ramane seara pana tarziu, noi am stat si pana la 9 seara.
De la 7 la 9 seara, ni s-a parut cel mai frumos in parc.
Oricum, autobuzul face 5 minute pana la hotel.
Si nu ramaneam la hotel, ci la o terasa din piateta Val D'Europe.
Era tare frumos, mi-e dor deja de vacanta.
mirciulix spune:
Buna! Am tot citit ce s-a scris despre Disneyland si nu am reusit sa imi lamuresc o chestiune... Am vrea sa mergem si noi la anul in mai, am rezervat deja biletele de avion. Am vrea sa stam la Santa Fe. Stiu ca inca nu sunt oferte pentru perioada respectiva, insa la o simulare pentru sfarsitul lui martie, nu am reusit sa "finalizez" rezervarea pe site-ul oficial, din cauza ca oferta era valabila doar pt tara de rezidenta Franta. Cum se procedeaza ca sa poti rezerva pe site-ul lor, din Romania fiind noi? Voi cum ati procedat (am vazut ca au fost persoane care au rezervat asa)? Adica pretul mi s-a parut foarte OK, mai bine decat ofertele disponibile la agentii din Romania, mi-ar conveni varianta asta. Multumesc mult.
dianap1 spune:
Site-ul oficial al Disneyland-ului in Romania este : http://www.disneylandparis.ro/ Noi aici am facut rezervarea si nu am avut nici o problema
mirciulix spune:
Multumesc, acolo am facut si eu simularea, dar cand ajung sa introduc datele persoanelor, selecteaza automat Franta ca tara de rezidenta si nu pot modifica. Nu stiu de ce...
Multumesc oricum