Disneyland Paris -5-

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olim spune:

cardul meu este de Franta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdiS spune:

La inceputul aplicatiei te pune sa alegi tara si limba in care sa prezinte aplicatia. De aici vine tara in Read-only format.

Dar mai departe cum sa ocolim sau cum sa rezervam pe o adresa valida a tarii respective mi se pare complicat. Plus ca ma gandesc sa nu am probleme chiar acolo la cazare. Probleme adica sa platesc vreo diferenta, ceea ce ne-ar destabiliza bugetul alocat excursiei.

Pana la urma am luat asa: 485euro 3nopti/3zile de intrare in parcuri/2adulti+1copil/hotel Santa Fe.

Mergi la inceput

adis, in ce perioada mergeti?

Mergi la inceput

eu vreau sa mergem anul acesata, ca domnul nostru Sarkozi vrea sa urce pretul la biletel de intrare in parcuri de anul viitor, plus ca tva de la 5 la 18 la suta!
nu stiu daca pana la urma va fii adoptata legea, dar este o tampenie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Exista discriminare si intre locuitorii Frantei, nu numai fata de cei din strainatate. De exemplu, cei din Ile de France (regiunea pariziana) au preturi mai avantajoase decit noi, din restul Frantei. Ata ete! Ei platesc taxe locale pe care eu sau voi nu le platim, deci e normal sa aiba un avantaj.

Mai tineti minte, acu' vreo 20 ani, cind in Romānia turistii straini plateau aceleasi servicii (camere de hotel, intrari la muzee, etc) de citeva ori mai scump decit turistii romāni?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Citat:
citat din mesajul lui Marox

Exista discriminare si intre locuitorii Frantei, nu numai fata de cei din strainatate. De exemplu, cei din Ile de France (regiunea pariziana) au preturi mai avantajoase decit noi, din restul Frantei. Ata ete! Ei platesc taxe locale pe care eu sau voi nu le platim, deci e normal sa aiba un avantaj.

Mai tineti minte, acu' vreo 20 ani, cind in Romānia turistii straini plateau aceleasi servicii (camere de hotel, intrari la muzee, etc) de citeva ori mai scump decit turistii romāni?

Marox, mama lui Alex (n. 14.06.03) si a Juliei (n. 29.03.05)

Deci ciocu mic, am inteles...

Olim, tva de 5%? La ce? la intrarea in parc sau asa in general?

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdiS spune:

Citat:
citat din mesajul lui olim

adis, in ce perioada mergeti?

In martie anul viitor.

... ma pune pe ganduri ce spune olim...

Mergi la inceput

la intrarea in parc si vor sa il ridice sa adune mai multi bani la bugetul de stat!
inca nu se stie daca vor aplica legea din 1 ianuarie, dar o au in plan!
oricum odata cumparate tiketele nu mai pot modifica preturile, doar ca la anul vor costa mai mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fomalhauti spune:

Am zis acum cateva pagini. Incercati pe dertour.ro si veti avea fix preturile din Germania. Adica aceleasi cu dertour.de si reducerile pentru REZERVARI pana la sfarsitul lui septembrie, respectiv sfarsitul lui octombrie (pentru anul asta, respectiv inceputul lui 2012). Am scris mare "rezervari" fiindca nici macar nu trebuie sa platiti acum toti banii.

Repet, cu anularea insa e jale mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fomalhauti spune:

Si, repet, fiindca vad ca nimeni nu baga in seama avantajul: pe dertour se pot rezerva si nopti cu mai putine zile de intrare in parc. Si eu am inteles ca pot oferi si avantajul "copiii calatoresc gratis" la AirFrance (gratis fiind 100 euro)

Mergi la inceput