Disneyland Paris -5-

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Elyante

Eu am luat printr-o agentie de turism romaneasca exact, dar exact la acelasi pret pe care l-as fi obtinut daca faceam rezervarea pe site-ul disneyland. Evident cel romanesc. De curiozitate am facut si o simulare pe disneyland.fr si pretul pentru acelasi hotel, cu acelasi numar de persoane si aceeasi perioada era cu 440 EUR mai mic.

Agentia romaneasca cica face rezervarile prin Detour Germania dar pretul la care imi vinde mie aici este cel pe care mi-l ofera si disneyland.ro.

Diferenta asta mi se pare strigatoare la cer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elyante spune:

Agentia probabil se gindesste ca eu nu stiu ca-mi pot face rezervarile singura pe disneyland.ro. Eu am luat de la ei pentru ca exista si o oferta Air France pentru biletele de avion: copilul plateste "doar" taxele de aeroport chit ca o taxa pentru un copil este de 135 EUR. Oferta o gaseam si daca mergeam eu direct la Air France dar trebuia sa produc dovada platii rezervarii la Disneyland si lucrurile se complicau. Daca ma costa la fel si daca ma agit eu si daca se agita ei, mai bine o fac ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elyante spune:

Iris 2002, diferenta ti se pare strigatoare la cer? Ce zici de diferenta asta: Hotel New York - tarif pentru rezervare facuta de pe site-ul romanesc: 1925 EUR; - tarif pentru rezervare facuta de pe site-ul frantuzesc: 1155 EUR. Inutil sa mentionez ca este vorba de aceeasi perioada, numar de persoane si nopti.

Sotul meu este avocat si l-am rugat sa rasfoiasca un pic legislatia europeana. Eu vreau sa fac plingere la Comisia Europeana pentru preturi discriminatorii dar nu stiu daca am legislatie care sa sustina plingerea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Sunt pentru! Daca e nevoie sa ne adunam mai multi ca sa facem aceasta plangere contati pe mine! Sau daca reusesti sa faci ceva, lasa aici coordonatele unde ne putem plange si noi.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Elyante

Iris 2002, diferenta ti se pare strigatoare la cer? Ce zici de diferenta asta: Hotel New York - tarif pentru rezervare facuta de pe site-ul romanesc: 1925 EUR; - tarif pentru rezervare facuta de pe site-ul frantuzesc: 1155 EUR. Inutil sa mentionez ca este vorba de aceeasi perioada, numar de persoane si nopti.

Sotul meu este avocat si l-am rugat sa rasfoiasca un pic legislatia europeana. Eu vreau sa fac plingere la Comisia Europeana pentru preturi discriminatorii dar nu stiu daca am legislatie care sa sustina plingerea.

Succes cu plangerea, e ridicol de-a dreptul. Nu exista nici un mod de a contacta pe cei care intretin site-ul in limba romana? Poate sunt dispusi ei sa ofere o explicatie. Sau agentiile de voiaj.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

mai fetelor, eu aseara am facut rezervarea de aici din Franta, si am luat doar o noapte de hotel, si totusi am reducere de 40 la suta.

cat despre difernta asa mare de pret intre agentii este normala, asa este si aici,Fiecare agentie are un comision care variaza intre 30 si 200 la suta, si asta in deplina legalitate.Acum fiecare e liber sa isi aleaga agentia cu care pleaca.
E ca la magazine, acelasi produs la preturi diferite in functie de magazin.Deci nu cred ca o plangere rezolva mare lucru din pacate.

Mergi la inceput

de obicei s eintampla si invers, sa fie mai ieftin un servici cumparat din Roamnia decat de aici.Noi in vara am vrut sa mergem in Turcia, la 5 stele super all compris, si aici costa 2400 de euro si in Romania doar 1200, acelasi sejur, si fara transport.Deci si invers se poate.
Sa nu va spun ca mi=am luat o masina noua din Romania cu 6000 de euro mai ieftina decat aici, si asta dupa ce am platit celebra taxa de drum si tiketele.Deci se poate.

Androix, nu ai pe cineva care are o adresa de franta sau sa iti faci tu o adresa email pe .fr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdiS spune:

hehe:) si eu am incercat sa ii aburesc pe cei de la Disney.ro
Am vrut sa fac rezervarea de la serviciu si ma ducea pe varianta franceza. Din pacate la final te intreaba adresa iar tara este deja fixata si read-only FRANCE.

Nu imi dau seama cum ar putea face rezervare cineva din Franta pentru mine. Acolo la hotel nu completez cu datele personale, aflate in pasaport/CI? Mai mult, pentru copil completez inclusiv data nasterii, ceea ce inseamna ca se ajunge la compararea a ceea ce scrie in rezervare cu pasaportul.

Pana la urma eu m-am hotarat sa rezerv prin agentie din Romania (Marshall) cu taxa de anulare. (Intrebam mai sus cum e cu ea.) Despre agentia asta nu stiu nimik sper sa fie seriosi iar la taxa de anulare, macar am contractul in romana si in caz de ceva ma discut cu cineva de aici din oras cu mine.

Mergi la inceput

mie nu mi-au cerut decat numele si prenumele,varsta copilului, dar nu mi=au cerut date din buletin, sau pasapoarte, si am rezervat ieri pe disney.fr
iar plata am fact-o cu carul, si azi am primit un email cu plata rezervarii, deci nimic de date personale, mai mult decat atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Mai acum cateva pagini scria cineva ca s-ar putea sa fie nevoie de card emis in tara respectiva de unde se face rezervarea. Tu unde ai cardul emis?

Cu redirectionarea m-am lamurit: cookiurile sunt de vina. Eu am intrat pe disneylandparis.com si am tot ales limba engleza asa ca acum ma directioneaza automat catre site-ul co.uk deci tind sa cred ca nu are nici o legatura cu IP-ul sau cu alta metoda de a depista de unde anume intram.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput