Disneyland Paris -5-

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AdiS spune:

Revin cu intrebari:

Incerc sa fac rezervarea pe site-ul de la Disney.
Ma intereseaza o taxa pentru anularea rezervarii, dat fiind ca excursia va fi la anul prin martie si nu se stie ce poate apare.

Ati rezervat cu o asemenea taxa? Exista o taxa de cancellation dar citind contractul, pe cuvant ca nu imi convine. In sensul ca eu as dori sa pot anula rezervarea fara sa aduc tot felul de justificari, sa pot anula ca asa vreau eu. In schimb in acel contract sunt stipulate tot felul de conditii si desigur justificari.

Cum vi se pare? Cum vi s-a parut?

Multumesc inca odata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Am lipsit 1 saptamana de pe aici, sa mai prindem cateva zile de plaja...

Diciu, Iris, m-ati convins, o sa luam bilete ei pentru studiouri pentru toate zilele; cred ca n-am aprofundat bine problema si am tras concluzia, pripita, ca ar fi ok sa ne miscam numai prin celalalt parc.

Si cu ultima noapte in Beauvais cred ca e o idee buna.
Aveti si o recomandare de hotel?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Ela, nu iti va parea rau!

Fetelor, de pe site-ul olandez Disney sunt oferte de 40% reducere pentru cine rezerva inainte de 26 septembrie. Poate sunt si de unde rezervati voi oferte acum, preturile sunt bune:

http://aanbiedingen.disneylandparis.nl/speciale-aanbiedingen/aanbieding-disneyland.xhtml?ecmp=y&cliczone=VISUEL1&camid=Emailing&mauid=1203OUWINO40NLHIDEM01

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare tuturor
hotel la Beauvais,iti recomand Hotel Premier, destul de aproape de aeroport, noi la 3 adulti si un un copil am platit ieri seara 40 de euro.

Cat despre oferte, au reducere de 40 la suta daca mergeti pana la sfarsitul lunii septembrie, plus copii sub 7 ani sunt gratis.
Eu am facut rezervare pentru 2 zile de parcuri, o noapte hotel, mic dejun inclus , pentru 3 adulti si un copil de 4 ani la 340 de euro in oferta.
Noi ne-am cazat la Santa fe, sper sa fie ok.
Sora mea vine la noi si vreau s aii faco surpriza inainte sa plece acasa, asa ca vom petrece 2 zile de Disney,plus ca Alex la aproape 4 ani e inca mic sa realizeze chiar tot,iar eu cu burtica mea de 18 saptamani o sa ma misc si mai greu.
Ma duc sa citesc ce ati scris sa imi notez niste idei.
va doresc o zi excelenta si profitati de reducere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iris2002

Ela, nu iti va parea rau!

Fetelor, de pe site-ul olandez Disney sunt oferte de 40% reducere pentru cine rezerva inainte de 26 septembrie. Poate sunt si de unde rezervati voi oferte acum, preturile sunt bune:

http://aanbiedingen.disneylandparis.nl/speciale-aanbiedingen/aanbieding-disneyland.xhtml?ecmp=y&cliczone=VISUEL1&camid=Emailing&mauid=1203OUWINO40NLHIDEM01

25% pentru pachete cumparate pana la sfarsitul lui octombire pentru sosiri intre 1 ianuarie si 28 martie.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Si asta doar scrie pe site, pentru ca in realitate in pagina de rezervari in continuare nu pot sa aleg nicio oferta decat gratis pentru copii sub 7 ani care intre automat. Deci inca nu m-am lamurit cum pot beneficia nici macar de astia 25%...

Androix Bijoux

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Androix, pe care site te uiti tu? Eu am gasit 40 procente reducere pentru sederea de minimum 3 nopti/patru zile si pana la 7 ani gratis.
Din pacate nu pot sa vad ofertele pentru alte tari, cand ajung la www.disneylandparis.com ma redirectioneaza la www.disneyland.nl

Mergi la inceput

pe disneyland.ro ca de pe alelalte nu pot rezerva ca la ultimul pas imi cere o adresa din tara respectiva.

Eu inclin sa merg si sa iau de la o agentie, ei or putea sa-mi dea ofertele astea care sunt pe site-ul principal. Oricum mai astept inca, poate putem lua pentru aprilie totusi.

Androix Bijoux

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elyante spune:

Eu am luat printr-o agentie de turism romaneasca exact, dar exact la acelasi pret pe care l-as fi obtinut daca faceam rezervarea pe site-ul disneyland. Evident cel romanesc. De curiozitate am facut si o simulare pe disneyland.fr si pretul pentru acelasi hotel, cu acelasi numar de persoane si aceeasi perioada era cu 440 EUR mai mic.

Agentia romaneasca cica face rezervarile prin Detour Germania dar pretul la care imi vinde mie aici este cel pe care mi-l ofera si disneyland.ro.

Mergi la inceput

Pai atunci ei cu ce te-au ajutat? Ca pe disneland.ro puteai sa rezervi si singura.

Androix Bijoux

Mergi la inceput