Disneyland Paris -5-
Raspunsuri - Pagina 11
Iris2002 spune:
Ella,
Nu stiu ce varsta are copilul tau, fetele mele de 2,5 anisori si 4,5 anisori (dar care deja frecventeaza de cativa ani Disneyland-ul) sunt innebunite dupa Walt Disney Studios. Si eu si sotul meu la fel. Spectacolele sunt frumoase pentru orice varsta, nu imi pot imagina ca sunt copii carora sa nu le placa. Noi vizionam toate spectacolele, Stitch Live! Animagique, Mickey Mouse Playhouse si Cinemagique(pentru adulti)..de asemenea in studiouri ai segmentul inspirat din Toy Story, care e foarte frumos pentru copilasi.
De obicei suntem dimineata in parc si dupa masa la studiouri. Tot in studiouri ne "mazgalim" fetisoarele... (adica ale fetelor)
claudia_a spune:
Citat: |
citat din mesajul lui claudia_a Buna, ne-am luat bilete de avion (Blueair) pentru perioada 9-13 aprilie 2012, deci 4 nopti in Disneyland! Bilete de cazare inca nu am gasit... nu sunt oferte in aprilie... mai cautam! Am insa niste intrebari pentru cele care ati mai fost: la plecare din Disney avionul este la ora 10:05 de pe Beauvais; cum ati ajuns la aeroport?? este transport asigurat de la Disney dimineata devreme? O alta intrebare: ati spus ca mesele cu personajele din poveste sunt foarte scumpe... si anume cat costa mai exact? sa stiu poate sa-mi aloc un buget! mersi |
Nimeni nu vrea sa imi raspunda si mie...
Poate la intrebarea asta gasesc si eu raspuns aici: daca ajungem la hotel pe la 13, primim macar biletele de intarre in parc (daca nu si camera), pentru a putea intra macar jumatea aia de zi???
Androix spune:
Au mai scris fetele, dar acum eu sunt zapacita ca am citit primele doua capitole, deci nu stiu unde dar s-a scris: poti lasa bagajele daca nu e gata camera, iar biletele de intrare in parc le primiti pe loc de la receptie si puteti merge direct in parc.
In ce priveste activitatile cu personaje ai preturile pe site-ul disneyland am vazut ca se plateste de persoana, eu ma gandeam sa intre doar sotul meu cu copiii ca sa-i si pozeze iar eu intre timp sa-mi fac de lucru prin alta parte ca sa nu dau 25 de euro ca sa mananc un biscuite si sa ma pup cu minnie ca sunt femeie serioasa...
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
dixie spune:
Claudia
am citit ca se pot lasa bagajele direct la statia de ROR, eu voi merge saptamana viitoare si voi vedea exact. In ce priveste plecarea dimineata, e cam complicat... mai ales cand esti cu copii.
Eu personal am ales ca prima zi sa o petrec in Paris, unde estimez ca voi ajunge la hotel in jur de 12-13, urmand ca dupa odihna sa vizitam cate ceva. A doua zi dimineata mergem la Disney cat mai devreme (max la 10 sa fim in parc).
La plecare, ultima zi de parc o petrec in parc pana dupa-amiaza, cand vom pleca sa innoptam la un hotel chiar in Beauvais. A doua zi avem avion la 9 dimineata si asta inseamna sa fim la aeroport la 7... mai complicat.
Daca poti schimba biletele sa mai iei o zi in plus sau ceva, poti incerca schema de mai sus.
Eu personal am vrut sa profit la maxim de cele 4 zile / 3 nopti in parc...
mirciulix spune:
La fel ca si Dixie, si noi am optat pentru ultima seara in Beauvais. Destul de dificil sa ajungi din Disneyland la Beauvais pentru an avion la ora 10 si ceva... trebuie sa va treziti tare devreme. Si pierdeti si avantajul intrarii in parc in ultima zi - daca luati hotel in interiorul resortului.
Cred ca daca nu ati facut inca rezervarile pt hotelul din Disney, o solutie ar fi sa rezervati cu o noapte mai putin, sa plecati cu shuttle din Disney spre Beauvais undeva dupa-amiaza (adica oricum beneficiati de parc cateva ore bune) si sa va cazati pe seara in Beauvais, de unde luati avionul. Eu asa as proceda, decat sa ma trambalez dis de dimineata cu RER apoi metrou apoi bus pana in Beauvais (dupa stiinta mea, cam asta ar fi alternativa). Shuttle-uri directe din Disneyland spre Beauvais nu cred ca sunt atat de devreme incat sa prinzi avion dimineata...
dixie spune:
Miciulix, ai mai fost vreodata?
Eu merg prima oara. Vroiam sa te intreb cat faci pe jos din Beauvais pana la aeroport. Eu am luat hotel fix langa intrarea in aeroport, insa intreb totusi...
Daca stie cineva sa-mi spuna cum e cu lasatul bagajelor in statia de tren, si de unde iau biletele pentru parc in prima zi... A procedat cineva asa pana acum?
Scrie in rezervare ca poti primi camera la ora 15:00, eu pana atunci nu o sa stau dupa ei...
lavi02 spune:
Eu nu stiu nimic de lasat bagajele in gara RER si primit biletele de unde? De la intrarea in parc. Noi ne-am dus la receptia hotelului unde am primit cheia, tichetele pt micul dejun si biletele pentru parc. Noi am ajuns seara, ne-am cazat direct. Dar daca nu, poti lasa bagajele in camera lor pentru bagaje si sa o zbughesti in parc.
Ca sa prinzi avionul de 10 trebuie sa fii la 7 fara un sfert la Porte Maillot, ca sa apuci sa iei autobuzul de Beauvais. Sunt autobuze pt fiecare zbor, noi am patit-o ca am intarziat si nu am mai prins autibuzul nostru, nici pt zborul urmator si a trebiut sa mai asteptam mai bine de jumatate de ora pana la autbuzul pt un cu totul alt zbor. Am ajuns cu emotii la Beauvais cu o ora inainte de plecarea avionului in conditiile in care check-in-ul se inchide cu 45 de minute inainte. Din fericire, cum banuia, aeroportul e mititel asa ca a fost OK.
Ca sa fii la 7 fara un sfert la Port Maillot trebuie sa pleci pe la 5:30 cel tarziu de la gara RER Disneyland, mai bine 5:15 si deci cam pe la 5 fix pe jos de la hotel pt ca autobuzul nu cred ca circula la ora respectiva. In concluzie, cam prost.
Dixie sugestie: uita-te pe google maps exact care e distanta intre hotel si aeroport.
dixie spune:
Poate ca schema cu bagajele e pentru EuroStar... ma mai interesez..
Eu personal recomand tuturor sa aiba grija in primul rand la ore. Eu personal am avut o experienta similara in Turcia... sculat la 5 ca sa fim la 6-7 la aeroport sa venim acasa... pe scurt... mi-a stricat tot concediul... copilul avea 4 ani, n-a prea mancat pe drum (aveam ce, dar nu a vrut, nu a putut...), am ajuns cu el in Bucuresti si mi-a vomitat in taxi... in fine... complicat, de aceea prima oara ma uit la ore.
Fomalhauti spune:
Indiferent la ce ora ajungi la hotel (presupun ca si la 7 dimineata) primesti un plic pregatit special pentru tine. Contine biletele de parc, cheia de la camera (cartela, adica) si vouchere pentru alte servicii, daca ai luat (Buffalo Bill sau mese cu personaje sau demipensiune).
In unele cazuri ti se spune ca e gata camera - in perioade mai putin aglomerate. Mie mi s-a intamplat sa primesc camera pe la 10, cred. In cele mai multe cazuri ti se spune ca va fi "activata" cartela la ora 15. Desi ai numarul camerei, nu poti intra in ea pana la ora respectiva.
Bagajele le duci in camera de bagaje de la hotel, care la Santa Fe e aproape de receptie (la alte hoteluri nu stiu). Si poti pleca in parc. Te poti intoarce la ora 15 sau spre ora 24 daca sunt focuri de artificii sau oricand vrei daca te duci la discoteca in Disney Village. Iti iei bagajele si mergi in camera - ca ai cheia.
In legatura cu avioanele: daca luati low-cost nu aveti niciun avantaj sa luati dus-intors. Puteti pleca dimineata din Bucuresti cu Blue Air si sa va intoarceti cu Wizz Air care e seara (sau invers?).
Gasiti orarul RER undeva, pe net. Eu mi-am calculat la un moment dat si nu ajungeam in timp util daca plecam cu primul RER de dimineata (pentru Blue Air; dar era acum o vreme asa ca e posibil sa se fi schimbat orarul).
mirciulix spune:
Dixie, nu am mai fost. Dar ma gandeam ca ajungem seara si avem tot timpul sa intrebam la receptia hotelului. Pe site sau in comentariile de pe booking (nu mai tin minte exact) scrie ca ar fi chiar o statie de bus catre aeroport chiar in fata hotelului (Kyriad ceva). Daca nu, vom lua un taxi. Nu poate fi foarte departe, iar stand acolo, marja de timp e oricum mult mai lejera.
Bafta la cautari!