Disneyland Paris -5-

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Dixie, ce preturi ai gasit si in ce perioada?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_a spune:

Buna,
ne-am luat bilete de avion (Blueair) pentru perioada 9-13 aprilie 2012, deci 4 nopti in Disneyland! Bilete de cazare inca nu am gasit... nu sunt oferte in aprilie... mai cautam!
Am insa niste intrebari pentru cele care ati mai fost: la plecare din Disney avionul este la ora 10:05 de pe Beauvais; cum ati ajuns la aeroport?? este transport asigurat de la Disney dimineata devreme?
O alta intrebare: ati spus ca mesele cu personajele din poveste sunt foarte scumpe... si anume cat costa mai exact? sa stiu poate sa-mi aloc un buget!
mersi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

stiti ce mi se pare foarte curios? ca daca intru pe site-ul oficial disneyland si vreau sa rezerv hotel pentru aprilie 2012 imi arata zilele din calendar taiate, aadica inca nu se poate comanda; in schimb, sor-mea a intrat pe acelasi site, dar din UK, iar ea a putut sa vada tarife si pachete pentru aprilie 2012. Cum e posibil?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Ei cum sa fie? Tot din acelasi motiv pentru care noi avem si tarife mai mari. Mai intai au prioritate altii, noi luam ce mai ramane si la niste preturi mai mari. Asta e...
Inca mai astept sa apara si la noi ofertele pentru aprilie. Dar tot nu m-am lamurit inca de ce nu pot alege de pe site-ul romanesc oferta de care vreau sa beneficiez, 25% reducere sau o noapte in plus. Dixie, tu cum ai rezervat?

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Intrebare:

este cineva care a ales varianta sa stea intr-un hotel langa Disney care e clar mai ieftin si sa cumpere bilet de intrare in parc de pe www.fnac.com sau www.billetfrancilien.com ? aici bilete sunt cam la jumatate de pret, de ex acum e o oferta pe francilien cu 40 eur intrarea pe ambele parcuri dar parca pe site-ul disney intrarea in ambele parcuri costa cel putin dublu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

ella_74, asa vrem si noi sa procedam. Ce pot sa-ti spun e ca anul trecut am luat bilet pentru Disneyland, de pe francilien cu 29 euro in parc 1 zi si 40euro ambele parcuri, dar nu in weekend. Mai ales ca in prima zi nu poti face doua parcuri odata, e avantajos. Data trecuta am stat in Paris, acum insa vreau sa caut un hotel de pe langa Disney, cu mic dejun inclus.
Te-ai orientat catre vreun anume hotel?

Mergi la inceput

Diciu,

inca nu stiu pe care varianta sa mergem, adica sa stam in parc si deci avem biletele de intrare incluse sau sa stam aproape de Disney si sa luam biletele de pe fnac sau francilian.

Noi am rezervat sa fim acolo in timpul saptamanii, deci speram sa fie putin mai liber decat in weekend.
Ref la faptul ca poti lua bilet separat pe parcuri, din ce-am citit cred ca doar in Disney parc o sa cam stam , ca la studiouri nu e pentru copilul nostru, asa ca poate ar fi mai avantajos sa stam in afara parcului, sa luam bilet doar pentru unul din parcuri pentru primele 2 zile si doar pentru a 3-a zi sa luam bilet pe ambele parcuri.

ref la hotel, daca stam in Disney, incercam SantaFe; daca stam in afara parcului, sunt atatea variante incat deocamdata nici nu m-am apucat sa frunzaresc :)

Mai e inca timp sa ne hotaram...

Mergi la inceput

http://www.aholiday.co.uk/disney/offers/early-booking-offers.htm

aici oferta de early booking 15% pentru primavara 2012, de fapt pana in iunie 2012.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dixie spune:

Eu am luat 4 nopti Santa Fe cu 910 euro, dar le-am luat din scurt (acum 1 saptamana pentru sapt. viitoare), deci nu cred ca am facut o super afacere, dar asta e, pe urma copilul incepe scoala si nu pot merge. Iar planuri peste 6 luni nu sunt in stare sa imi fac.

Dar chiar asa, cam care ar fi minimul sperat pentru 1 noapte in Disney la care puteti face voi rezervari? Poate cine stie...

Pentru amatori am vazut preturi mai bune daca mergeti incepand cu 14-15 sep (imi tot dadea variante)... deci pentru cei cu copii de gradinita, e prima chestie la care va uitati - adica in mijlocul saptamanii, in timpul scolii, etc..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

Citat:
citat din mesajul lui ella_74

Diciu,

inca nu stiu pe care varianta sa mergem, adica sa stam in parc si deci avem biletele de intrare incluse sau sa stam aproape de Disney si sa luam biletele de pe fnac sau francilian.

Noi am rezervat sa fim acolo in timpul saptamanii, deci speram sa fie putin mai liber decat in weekend.
Ref la faptul ca poti lua bilet separat pe parcuri, din ce-am citit cred ca doar in Disney parc o sa cam stam , ca la studiouri nu e pentru copilul nostru, asa ca poate ar fi mai avantajos sa stam in afara parcului, sa luam bilet doar pentru unul din parcuri pentru primele 2 zile si doar pentru a 3-a zi sa luam bilet pe ambele parcuri.

ref la hotel, daca stam in Disney, incercam SantaFe; daca stam in afara parcului, sunt atatea variante incat deocamdata nici nu m-am apucat sa frunzaresc :)

Mai e inca timp sa ne hotaram...

Ella

Merci pentru raspuns.
Fetita noastra, anul trecut de fix 3 ani, a "gustat" f bine Studiurile Disney. Chiar mai bine ca Disneyland. Pentru ca in studiouri vin multe personaje si mai pe'ndelete, pot copiii face poze cu ei si cere autografe, pentru ca sunt cateva atractii si pentru cei mici, parade foarte faine si spectacole cu personajele in aer liber si mai ales, mici spectacole de teatru "live" cu "Clubul lui Mickey" si personajele. Noi am fost la vreo 2 de cate jumatate de ora fiecare, minunat. Toate sunt dupa un orar bine stabilit.
Depinde ce-i place copilului.
Noi am luat anul trecut in prima zi bilete doar pt un parc, Disney, si a doua zi pentru amandoua, mergand la Studiouri cam jumatate de zi si a fost ok asa.

Mergi la inceput