FIV Dr. ALBU DRAGOS 38
Raspunsuri - Pagina 7
anna_a spune:
Anastasia, nu inteleg care e problema cu RH-ul, si noi avem la fel ca voi; dar din cate stiu eu nu e nici o probl pt bebelusii de acum, problema apare in cazul unei saricini viitoare si numai dc dezvolti anticorpi. Mie mi-a zis Albu sa fac anticorpii Anti Rh cam la 1-2 luni; dc se dezvolta fac vaccinul dupa nastere, daca nu nu
iti faci prea multe griji
18+ cu
sunnyday30 spune:
Salut fete! N-am mai intrat fiindca m-am operat luni dimi...am scos trompa cu hidrosalpinx si pe cealalta am legat-o...mai aveam mici sperante pentru ea, dar nu era permeabila si avea si ea tendinta sa acumuleze lichid. Asa ca mi-am luat gandul definitiv de la a mai concepe copii natural Mi-a ciufulit serios bugetul operatia asta (vreo 33 de "buli") Surpriza mare este ca dr. White nu a vazut endometrioza, desi eu stiam c-ar exista de la laparo trecuta si ovarele sunt "nice and clean". Credk m-au si batut putin ca ma c-am doare gatul..nu prea pot sa-l intorc intr-o parte. Cum vine doctorele din concediu si scap de "bazdaganie", ne apucam de schema. Mi-a spus deja ca pentru mutatia homozigota o sa fac clexane.
Am primit si tratament pentru streptococ: tot ca tine aristica 7 zile augmentin si ovule gynophilus. Aristica, sa stii ca incerc si eu faza cu marea, saptamana viitoare merg sa-mi plimb gaurelele pe plaja
Angelica, multi si de incurajare! Esti o luptatoare!
Nasti, tot de dr. Avram stiam si eu c-ar fi un hematolog bun.
P.S.: Azi era garla de gravidute la MedLife. Si nu va spun ca din rezerva mea se auzeau bebicii urland
nicio sarcina, endometrioza, hipotitoidie autoimuna, MUTATIA -675 4G IN GENA PAI- HOMOZIGOTA.
Anastasia_7 spune:
Cert este urmatorul fapt: daca incepeam sa fac doza dubla de fragmin, faceam o tampenie. Si din ce mi-a scris Qiao si multumesc mult inca o data, dar si din dicituia cu dr Avram din seara asta, acelasi lucru mi s-a confirmat:
Sunt 2 metode de a afla nivelul corect de antifxa in organism: ori faci recoltarea de sange la maxim 8-9 ore dupa ultima injectie,ca sa mai prinzi ceva din subctanta in organism ( ea in 12 ore iese detot din corp), fie o faci fix la 4 ore dupa ultima injectie, ca sa prinzi nivelul inalt la care se absoarbe substanta in organism si asta explica cum absoarbe corpul nostru heparina....
Eu am facut recoltarea la 15 ore dupa ultima injectie!!!! Eu fac Fragminul la 18, am intrebat acolo dc e vreo problema, am spus si la ce ora fac heparina, dar nu pt ca stiam cele de mai sus, ca eu atunci oricum habar nu aveam ce e antifxa, eu am intrebat pt celelalte analize, ca era 9 ceasul, nu eram mancata, dar oricum am intrebat sa fiu sigura ca nu le fac tarziu.
Si uitati ca am aflat treaba asta...
Asadar mie dupa 15 ore, trebuia sa imi iasa 0 obligatoriu anti fxa, sub nici o forma peste o.... 0,18 e foarte mult la 15 ore de la ultima injectie, nu mai spun ca prelucrarea analizelor s-a facut nu la 9, ci la 11:30, deci am mai putea pune inca cateva ore in plus.
Sa fiu mai scurta, mie e mai mult ca posibil sa imi micsoreze doza de Fragmin, de heparina, nu sa mi-o dubleze!
Oricum, va trebui sa recoltez inca o data. Si sa fac si restul de analize pt incompatibilitate RH, ca si asta tine tot de hematologie, ca si mutatiile.
Nici nu stiu ce sa mai spun....e foarte enervanta situatia...
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
7+ cu
Anastasia_7 spune:
Anna, la noi au mai iesit niste incompatibilitati la primele analize pe care le-am facut pt dosar, ne-a spus dr Albu ca voi face vaccinul de la 28 saptamani de sarcina, iar apoi dupa nastere mai trebuie sa fac unul.
Probabil, cum ti-a spus si tie. Acum eu tot sper sa nu apara anticorpii. Dar nu asta e stresul meu cel mai mare, dc se rezolva cu vaccin si bebeii sunt bine, sanatosi, altceva nu ma intereseaza, nebunia mea de acum si nervii stau in prostia asta de analize cu mutatiile, ca nu te poti juca cu dublarea sau, invers, cu micsorarea dozelor de heparina , fara sa STII SIGUR ca asa trebuie...riscurile sunt mari si pt mama si pt sarcina.
De ASTA sunt eu bulversata, ca numai de asta nu mai aveam nevoie acum...dar , in fine, ma lamuresc eu maine si sper sa termin si cu nebunia asta. Sa stiu macar una si buna.
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
7+ cu
pestic spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anastasia_7 Pestic, ce mai face fata? Balaceala, distractie si voie buna? „Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.” Parintele Arsenie Boca 6+ cu |
Buna fetelor,
Anastasia, iubita mea, ce sa iti spun balaceala multaaaaaa. M-am intors, munca multaaaaaa. Iar in weekend am plecat din nou ... sa nu uit cum a fost. Ma bucur ca esti mai bine si s-a mai retras hiperstimularea ... dar vad a ai dat tu de altele ... sa nu cumva sa te plictisesti[:). Astept sa vad ce efect a avut concediul. In alta ordine de idei am inceput si sa slabesc de la produsele herbalife ... sper sa fiu "trasa prin inel" pana in toamna la urmatorul FIV.
Angelica, imi pare tare rau!!!
Va pup mult pe toate!
anna_a spune:
pai ei ar trebui sa vina, dar m-am uiatat in urma si pe 21 zicea corry ca o mai tine 2 sapt, deci ar mai fi o saptamana, asta dc nu s-au hotarat sa vina pana acum
poate raspunde corry mai traziu putin
18+ cu
bccami spune:
Buna dimineata gagici si mamici
N-am plecat inca in concediu #537;i tare m-as duce putin la . Oricum voi merge dar mai tarziu, la inceputul lui septembrie.
Eu voi incepe schema de tratament din 17 august iar de pe 05.09 incep diphelerine apoi menopur, clexane....
Vreau sa stiu de la fetele deja gravidute - Anna, Corry, Maruscha, Mirela...(de Anastasia stiu deja) voi ati facut inainte de FIV histeroscopie sau alte investigatii? (am avut o intrerupere de sarcina acum 3 ani).
Dupa care, eu in sept merg in concediu la un hotel din Sovata care are piscina si cu apa sarata si normala si altele....credeti ca am voie sa fac baie in piscina dat fiind ca sunt pe tratament si urmeaza ca la sfarsitul lui septemebrie sa fac punctia si embriotransferul?
Ca sa cumpar medicamentele din schema, ati avut reteta de la ALbu?
Deja am intrat in focuri... desi e cam devreme totusi dar am o mie si una de intrebari si nedumeriri care nu-mi dau pace
Va pup fete frumoase si deosebite
corry_28 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pestic Mai fetelor, dar "Mugurel" si "Strugurel" ce fac? MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, Endometrioza grad I |
Suntem aici, prezenti(tot in formula binecunoscuta)!!!
Am fost la medic, dar nu m-a programat INCA (ma tortureaza grav, doctora asta).
M-a trimis sa mai fac o eco cu masuratori(inca 430 lei cheltuiti cu folos)si maine, din nou la control.
Sper ca maine sa stabilim o data, ca nu mai am rabdare
Picii erau bine: 2800gr si 2600gr, cu marja de rigoare de +-400gr!
Culmea este ca parca nu mai ma doare nimic, cred ca este linistea dinaintea furtunii
Nu am mai scris, deoarece am vrut sa-i respect durererea Angelicai!
Nu am vrut s-o indurerez si mai mult
Va pup pe toate, si va citesc zilnic zilnic: Pestic,Anna, Anastasia,Cami,Maripet, Maruscha, Angelica, Qiao,Inna, Altesa, Sunny,Aristica, Mirela +motani
36+cu "Mugurel" si "Strugurel"
aristica spune:
ohooo sunny dadusi tot malaiul la Medlife? Ma bucur ca esti bine, ca ai tratament si ca te duci la mare. Aseara chiar ma uitam la burta mea: urmele de la laparo aproape ca nu se vad, dar se vede urma de la apendicita (ca dadusem in peritonita si e mare, de vreo 4 degete). insa la astea de la laparo, am stat la mare, imi mai dadeam si cu putin iod pe ele, e adevarat ca se holba lumea de pe plaja la mine, dar acum, sa fim seriosi, aia care stau unsi complet cu namol puturos, cum or fi? Si mi s-au inchis foarte frumos. Eu am si slabit dupa operatie. vreo 3 sau 4 kg.
Deci ne tinem de manuta la urmatorul fiv?
clar facem claca virtuala la usa grizonatului
maria ne vedem azi? Vin mai devreme?
printesa rusoaica eu am mai zis si la mutante: in capul meu ramasese o informatie de la fundeni: antixa-ul se recolteaza la MINIM 4 ore de la injectare si cum uscateasca spune sa se faca seara, pe la 22:00 si sa recoltezi pe la 6-7 dimineata, ar cam fi 8-9 ore de la injectare. Eu asa am de gand sa fac injectia si recoltare - cand o veni momentul, ca vad ca ma tot lungesc cu fiv-ul asta.
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite