FIV Dr. ALBU DRAGOS 38

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

angelica am sa-l intreb eu deseara pe Albu daca pot profita cumva de rezervarea ta de la ora 3 sa lipesc histeroscopia de care ziceam...daca nu, nu!
te imbratisez inca odata cu mult drag si sunt alaturi de tine in momentele astea grele!

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

SUNT OK ,ATIT CIT SE POATE FIZIC MI-A FOST FFF BINE ,NU MA DURUT NIMIC ,NU AM SIMTIT NIMIC ,MI-AM FACUT ANESTEZIE GENERALA,PSIHIC INCA LUCREZ CU MINE INSUMI ,AM ACCEPTAT IDEEA NU AM INCOTRO ,DAR INCA IMI ESTE GREU...........DAR NU MA LAS 1
Am dus si produsul (ce urit suna-produsul.........)la analizat cariotip nu se face ca avea 9 saptamini ,imi face analiza :Detectia aneuploidiilor cromozomilor 13, 18, 21, X si Y
prin metoda QF-PCR din celulele lichidului amniotic/ vilozitati coriale/produs concetie,iar rezultatul il voi avea in 24-48h !
Anastasia pup fetita si te imbratisez tare si iti multumesc pt tot ce ai facut pt mine zilele astea ,conteaza ff mult!
OIAO SI RESTUL FETELOR VA MULTUMESC SI VOUA !

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Inseminare reusita in iunie 2011 dar pierduta la 8 saptamini.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

angelica pai cum avea 9 sapt ? el nu mai crescuse, dinainte de 8 parca. 9 sapt erau cu totul, dar embrionul era mai mic.
astept si eu alaturi de tine un raspuns la marea intrebare DE CE ?

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt

Mergi la inceput

DA AVEAM 9 SAPTAMINI DE SARCINA SI AU ZIS CA SE FACE CARIOTIPUL DE LA 12 SAPTAMINI IN SUS ,LA 9 SAPTAMINI NU SE POATE FACE CARIOTIP DECIT QF-PCR ,DAR A ZIS CA MA VOI LAMURI SI CU ANALIZA ASTA !

2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maripet spune:

Anastasia, eu stiu ca se face un vaccin cand ai RH negativ ca sa nu aiba probleme bebeii. Nu stiu cum e la tine.
Ai grija ca este ceva foarte important.
Trebuia s-o ai si pe asta????????? Nu te lasi!!

Mergi la inceput

Angelica, sunt alaturi de tine cu tot sufletul meu. Nu pot sa nu ma gandewsc ca tu ai fost in acceasi zi cu mine si daca Dumnezeu ar fi vrut poate am fi avut copii nascuti in aceeasi zi.
Nu dispera.
Noi ne-am hotarat si in septembrie facem FET. Ar trebui cam pe 3-4 septembrie sa facem embriotransferul. Poate va hotarati si voi.

Mergi la inceput

Angelica, sunt alaturi de tine cu tot sufletul meu. Nu pot sa nu ma gandewsc ca tu ai fost in acceasi zi cu mine si daca Dumnezeu ar fi vrut poate am fi avut copii nascuti in aceeasi zi.
Nu dispera.
Noi ne-am hotarat si in septembrie facem FET. Ar trebui cam pe 3-4 septembrie sa facem embriotransferul. Poate va hotarati si voi.

Mergi la inceput

Da iubita ne tinem de minuta iar,se pare ca ne sincronizam iar ...............pt ca cum imi vine cm incep si eu schema iar de inseminare !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Angelica, te mananc cu ochisorii aceia frumosi cu tot daca mai multumesti mult, ma faci sa ma simt prost. Nu am facut si nu fac nimic, e prea putin chiar...ti-am spus si te-am avertizat, ca raia ma tin de tine!
Mariped, de Rh negativ stiam dinainte, nu a fost o surpriza, sa vedem acum incompatibilitatea si de grupa, ca dr U spunea ca nu se rezuma analizele doar la diferenta de Rh si Grupa, se mai face inca un set de analize in acest caz.. eu am 01, sotul A2, eu -RH negativ, sotul -RH pozitiv. Dar....vom vedea cum ies si din asta. Acum ma bucur ca astazi am putut dormi pe partea dreapta si cu fata in sus, 2 saptamani jumatate am dormit numai in fund, intre perne. Si s-a retras hiperstimularea in abdomen, am ramas insa cu ovarul drept marit ca o grefa, dar dr Albu mi-a spus ca e normal dupa eliminarea chistului acela..
Qiao, multumesc mult pentru toata biblioteca de info trimisa si azi noapte si azi cu analiza anti -fxa. M-ai luminat cu totul, acum macar stiu unde s-a gresit si ca trebuie orbligatoriu repetate analizele.

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

7+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

nasti daca ai aflat ce-i cu analiza asta spune-mi si mie ca dr. asta nu explica nimic ce inseamna si daca e buna ca valoare am 0,22si randul trecut am avut 0,32.

Ma mai eneveaza o analiza facuta acum ii zice plasminagee sau ceva de genul ca scrie de mana si valoarea maxima e 150% si eu am 149% si uscateasca s-a exprimat ceva de genul ca nu scade de loc indicile de nu stiu ce aDICA ASTA CRED si ca trebuie sa fac clexane de 0,6 2 zile pe sap.

16+ cu

Mergi la inceput