FIV Dr. ALBU DRAGOS 38

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

corry dar ce mari sunt! Unde nasti si cu cine? de tripleti mai stiti ceva?

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bccami

Buna dimineata gagici si mamici

N-am plecat inca in concediu #537;i tare m-as duce putin la . Oricum voi merge dar mai tarziu, la inceputul lui septembrie.

Eu voi incepe schema de tratament din 17 august iar de pe 05.09 incep diphelerine apoi menopur, clexane....

Vreau sa stiu de la fetele deja gravidute - Anna, Corry, Maruscha, Mirela...(de Anastasia stiu deja) voi ati facut inainte de FIV histeroscopie sau alte investigatii? (am avut o intrerupere de sarcina acum 3 ani).
Dupa care, eu in sept merg in concediu la un hotel din Sovata care are piscina si cu apa sarata si normala si altele....credeti ca am voie sa fac baie in piscina dat fiind ca sunt pe tratament si urmeaza ca la sfarsitul lui septemebrie sa fac punctia si embriotransferul?
Ca sa cumpar medicamentele din schema, ati avut reteta de la ALbu?

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Doamne, Isuse Hristoase, milueste-ne

Mutatiile PAI-I 675 4G si 844G Heterozigote

Cami, te pup.
Uite, iti raspund cum am procedat eu:
1. eu am 2 FIVuri.Unul nereusit la Giulesti, dar nu am facut nicio investigatie inainte.Inaintea celui de la Medlife, am facut histero cu Albu si mi-a gasit 2-3 polipi.Mi i-a extras si.....FIV reusit!
(cica acesti polipi impiedica implantarea embrionului de peretele uterin)!Eu consider ca o histero, nu strica niciodata!
2. nu stiu ce sa-ti raspund cu Sovata, deoarece vei fi sub tratament...Nu ar fi rau sa-l intrebi pe ALBU.
3.injectiile le-am luat (in mare) de la farmacia din incinta lor, si cu si fara reteta.Deci, merge si fara! Aaa, si mi-a mai luat sotul doua fiole de Diph de la o alta farmacie, tot fara reteta.

Iti doresc concediu placut si sa vii cu bateriile incarcate pentru ce urmeaza!

36+cu "Mugurel" si "Strugurel"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aristica

corry dar ce mari sunt! Unde nasti si cu cine? de tripleti mai stiti ceva?

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

Da, sunt maricei!
Dar nu prea am increderea in cea care mi-a facut eco (un no name de la Medlife Grivita).Nu mi-a inspirat increder, ABSOLUT deloc!!!
Nu stiu nimic de Camemar.
Apropo: Camemarrrrrrrrrrr!
Iti urez mult succes, Aristica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inna08 spune:

Buna fetelor.

Altesa ramasese sa iti zic si tie daca aflu ceva in leg cu extractia nervului/maselelor in sarcina : am vb cu dr.A si a zis ca pot sa-mi extrag nervul cu anestezie locala atat in trim II cat si III.
Pup.

23+
Mutatia C677T heterozigot; A1298C-heterozigot
Orice zi este o mica viata - orice desteptare o mica nastere, orice dimineata o mica tinerete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bccami spune:

Corry

L-am intrebat pe Albu vineri cand am fost la el daca tb sa fac histeroscopie si a spus ce nu e necesar.
El are trecute toate datele mele pe fisa si cred ca ar sti...la ecograf endometrul e trilaminar, uterul e si el bine...dar nu mai stiu nici eu ce sa zic...am sa-l mai intreb odata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_a spune:

hmmm, dar la Filantropia nu putea sa-ti faca o eco repede, trebuia sa mai ia si ML niste bani; asta e

eu m-am hotarat cam asa, am sa nasc la Polizu cu Bogdan Calinescu, dar o sa merg la urmarire si la Albu, o sa-mi fac toate morfofetalele la el si probabil ca am sa mai merg si la consultatii.
Nu mi-a placut ca mi-a zis Calinescu ca copii obtinuti prin FIV sunt mai firavi/sensibili, nu cred, si ca sa ma interneze la 34 sapt parca a zis; asa ca am sa cer si parerea lui Albu la momentul respectiv, nu ma internez eu degeaba, dc nu e cazul, sa innebunesc in spital

ieri a nascut o prietena tot la Polizu cu acelasi dr si a trebuit sa-i faca cezariana, sa vad cum arata peste cateva sapt; aseara m-am si visat taiata :))

apropo, a calatorit cineva cu avionul pe la 5 luni, stiti dc pot sa iau adeverinta ca pot zbura de la ginecolog sau poate sa mi-o dea si dr de familie? ma duc si eu pana la Baia mare cateva zile in Aug, nu o sa am decat 5 luni, dar la ce burtoi am, iau adev sa nu ma opreasca aia la aeroport

19+ cu

Mergi la inceput

cami, eu am facut numai HSG cam cu 1 an innainte de FIV si Albu mi-a acceptat-o pe aia
nu am facut histeroscopie, probabil nu a fost cazul

in leg cu piscina nu stiu dc o sa-ti dea voie. Eu am mergs pe la 6 sapt la bulgari si nu m-a lasat la piscina, dar in cada aveam voie sa fac baie; si cand l-am interbat a zis ca de teama sa nu iau ceva ciuperci

acum, tu mergi innainte de a ramane, deci poate te lasa, desi s-ar putea sa-i fie frica sa nu iei si tu ceva ciuperci; desi in apa aia sarata nu cred ca sunt, mai bine sa-l intrebi

19+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bccami spune:

Anna si eu am facut HSG in aprilie.
Si tu ai infertilitate secundara?
I-am trimis mail dnei Lucia Vaduva si am rugat-o sa vb cu dl dr inca o data, daca e sau nu necesara histeroscopia, data fiind avortul.

Anna activeaza PM

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anna_a

hmmm, dar la Filantropia nu putea sa-ti faca o eco repede, trebuia sa mai ia si ML niste bani; asta e

eu m-am hotarat cam asa, am sa nasc la Polizu cu Bogdan Calinescu, dar o sa merg la urmarire si la Albu, o sa-mi fac toate morfofetalele la el si probabil ca am sa mai merg si la consultatii.
Nu mi-a placut ca mi-a zis Calinescu ca copii obtinuti prin FIV sunt mai firavi/sensibili, nu cred, si ca sa ma interneze la 34 sapt parca a zis; asa ca am sa cer si parerea lui Albu la momentul respectiv, nu ma internez eu degeaba, dc nu e cazul, sa innebunesc in spital

ieri a nascut o prietena tot la Polizu cu acelasi dr si a trebuit sa-i faca cezariana, sa vad cum arata peste cateva sapt; aseara m-am si visat taiata :))

apropo, a calatorit cineva cu avionul pe la 5 luni, stiti dc pot sa iau adeverinta ca pot zbura de la ginecolog sau poate sa mi-o dea si dr de familie? ma duc si eu pana la Baia mare cateva zile in Aug, nu o sa am decat 5 luni, dar la ce burtoi am, iau adev sa nu ma opreasca aia la aeroport

19+ cu

Anna, pai ea este mai mult pe partea asta de obstetrica, nu face eco biometrice sau morfologice.Si d-asta m-a trimis la alt dr.
Si la Filantropia, am fost o singura data la control (unde am ramas socata de nesimtirea oamenilor fata de gravide) si tot acolo am ajuns cu banii.
Daca la Medlife ma costa 150 lei/consultatia, la Filantropia am platit (cu bon)40 lei/ecografia si 100 lei/spaga.Deci...tot acolo ies.
Este bun planul tau, mergi la Albu la morfologice si tine-i piept dr de la Polizu cu internarea lui
Nu am calatorit cu avionul, pe parcursul sarcinii.
In rest, cum te simti?Dureri, greturi, hormoni?

Mergi la inceput

mda, ai dreptate, eu am mers la Polizu, am vorbit numai cu dr 10 min max, s-a uitat pe analize si i-am dat 100, fara sa-mi faca nimic
data viitoate nu-i mai dau nimic, ca o sa merge dupa morfo din 22-Aug si iar nu o sa-mi faca nimic

in rest sunt bine, greturi dimineata nu am avut deloc as putea spune, numai asa ca nu-mi placeau mirosurile; am avut si mai am ceva greturi/arsuri seara dupa ce mananc, dar nu mereu, cred ca atunci cand mananc o idee mai mult decat trebuie

cami, e activ PM
la mine cauza a fost spermograma cu anticorpi; eu nu am avut probleme, decat mici de tot de ovulatie, uneori mai lipsea, si un ciclu cam scurt 3 zile asa, deci endometru cam mic probabil; nu am avut sarcini anterioare sau avorturi

19+ cu

Mergi la inceput