FIV Dr. ALBU DRAGOS 38
Raspunsuri - Pagina 14
bccami spune:
Citat: |
citat din mesajul lui QiaoBing bccami la 17.20. cred ca mai este cineva intre noi. eu am pantaloni albi si maieu alb cu rosu, par lung prins in coada care ma tot incurca |
Daca tine cam 20 de min consultatia, cam asa e...mai e cineva intre noi
In cazul in care esti acolo in jur de 5- 5.10 ne vedem cu siguranta.
Eu am o rochitica alba cu dungi negre. parul tot asa, niciodata nu sta cum vreau eu
Qiao - care e numele tau...parca Nicoleta?
QiaoBing spune:
Adriana
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt
maria81 spune:
samira33 ai fost o nasa f frumoasa
Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota, FVL pozitiv, 3 IA nereusite, 1 FIV nereusit
samira33 spune:
multumesc maria
ai un nick foarte frumos...asa imi imaginez eu ca o s-o cheme pe fetita mea.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
maria81 spune:
samiradin fericire este si prenumele meu, iar pe fetita mea o va chema Alesia Maria, deci de Sf. Maria bem impreuna
Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota, FVL pozitiv, 3 IA nereusite, 1 FIV nereusit
bccami spune:
Citat: |
citat din mesajul lui QiaoBing Adriana |
Te-am botezat....tb sa-ti dau un miel .
Ne vedem dupa-masa
aristica spune:
samiruta ba se poate si cu anestezie generala. Doar daca doamna in cauza insista. Nu mi-a zis ca nu-mi face generala, mi-a zis doar de ce prefera sa faca locala. A ramas sa-i zic luna viitoare, inaintea interventiei. Zau daca stiu ce-o sa aleg. Sa vad ce simte maine qiao, ca-i cobai saracuta acum
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
maria81 spune:
aristica toamna asta se lasa cu multi bebei presimt eu
aristica spune:
maria stii ca exact la chestia asta ma gandeam si eu aseara? Ma gandeam sa-ti dau un sms in care sa-ti scriu ceva de genul: "La toamna ne intalnim in acelasi loc, eu cautandu-mi verigheta prin gunoaiele de la buda, si varsand de la sarcina, tu razand de mine si tinandu-te de spate, de la durerile din sarcina"
ii spuneam aseara doctorului ca daca mai pleaca, aman fiv-ul, ca sa nu patesc, ca anul trecut, cand prima parte din monitorizari am facut-o cu "o doamna blonda". Si-a zis ca pana pleaca el "nustiu-unde" prin octombire, terminam. Deci ramane stabilit ceea ce-am zis prin primavara asta: ...in toamna
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
maria81 spune:
aristica esti o mare figura, m-ai distrat copios