FIV Dr. ALBU DRAGOS 38
Raspunsuri - Pagina 15
samira33 spune:
maria,asa sa fie...bem de SF.Maria!!!
aristico,"duamna" de fata o sa insiste pentru generala...sau nu neaparat generala...sa fie locala da pe mine sa ma adoarma...si apoi sa ma faca bucati...cata vreme nu stiu e perfect.
vezi tu...cu faza asta "las' sa vad ce face X si in fct. de asta ma decid si eu" poti sa te pacalesti...eu,una,m-am pacalit.
eram cu prietena lylymar la un salon si ne faceam diverse proceduri...ea imi spune sa fac linistita impachetare cu paprika...imi spunea ca ea abia daca a simtit usoare furnicaturi...zis si facut...m-a uns tanti aia cu ulei de paprika...m-am infasurat in folie,m-a pus la termocuverta si dupa 10 minute curgeau apele din creierii mei de ziceai ca-s sub dus...si ma rasteam la tanti saraca,sa ma scoata de acolo....ca io vreau sa plec....ca ma ustura,ca ma arde,topaiam pe loc cand m-a despachetat...si tanti imi zicea...pai ce sa va fac doamna???daca v-ati luat dupa prietena dvs!!!
am incheiat off-topicu
in rest...toate bune si frumoase
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
aristica spune:
samiruta ADEVAR GRAIESTI!
Stai sa-ti zic eu faza:
Imi cumpar crema anti-celulitica. D-aia rosie. Adica "cu piper". Imi ung dosul. Ma si incepe sa ma piste. Dar era suportabil. Si-i zic unei prietene de isprava mea. Ea, cum sa nu fie la fel de breaza? Isi cumpara aceeasi crema si-si unge dosul. Surpriza! Incepe sa-i arda dosul. Nu curgea apa. Ce sa faca? Si-a bagat dosul in wc si-a tras apa - ca bazinul wc-ului era singura chestie care continea apa!
Apoi m-a sunat si m-a blagoslovit!
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
Anastasia_7 spune:
Angelica, sa ii scrii detaliat in mail tot istoricul tau, asa a insistat si la mine dr Avram, ca sa isi dea seama in mare de context. Oricum, iti va spune si tie cum mi-a spus si mie ca nu era cazul de marire a dozei de heparina,cand tu ai avut antifxa practic dublu decat am avut-o eu, dar oricum, dupa 12 ore trebuia amandoua sa o avem 0 punct. Fara nika peste 0.Tie ti-a iesit 0,38 dupa 14 ore, mie 0,18 dupa 15 ore, deci....dozele trebuiau micsorate, nu marite, ca nu prea exista logica. Acum nu stiu cu homozigota cum sta treaba,dc ar face vreo diferenta sau nu in marirea dozei de heparina. Mi-a spus ieri ca cele mai concludenta analize de hemato pe sarcina sunt : d-dimeri, timpii de coagulare si mai sunt inca 3,cred ca ti i-am trimis pe mail sau pm, dar nu le am acum la mana...maine imi vin rezultatele de la recoltarile de dimineata si iti spun.
Ralu, te pup si tin pumnii la fata!
Fetelor, voi mai stiti ceva de Hopefull? Ca trebuia sa vina timpul pt beta, parca?
Si eu am incurcat zilele, Qiao, aveam senzatia ca tot vineri e azi..., de la zapaceala asta! Darin cazul asta, maine sustinerea va fi si mai puternica si armele cu atat mai mult mai pregatite!
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
7+ cu
samira33 spune:
aha...si daca te dai cu apa dupa ce te ungi cu crema termoactiva....arde mai tare.
ca i-o m-am dus glont la baie dupa ce m-a despachetat doamna de la salon si am inceput sa ma dau cu apa si dupa ce am facut baltau prin baie...aud vocea doamnei la usa-probabil ca stateam de ceva vreme in baie...cica:
-sa nu va dati cu apa, doamna...ca va ustura mai tare!!!!
si asa a fost...am iesit val-vartej din salon si am mers pe jos pana acasa ca doar in mers "trecea" aerul pe langa picioarele si fundul meu si ma mai racoream...cum ma opream sau incetineam pasu'...incepea arsura.
deh...d-ale fetelor!!!
3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
Anastasia_7 spune:
Fetelor, sa aveti, mama, mare grija cu cremele termoactive si mai ales cele pe baza de piper, paprika...etc...am folosit si eu un set intreg din gama Irina Shrotter, f bune produsele, dar m-am umplut de vase si capilare sparte pe picioare, pe pulpe, nu e de joaca...si asta din vina mea.
Mai ales dc sunt probleme de circulatie deficitara, senzatie de picioare reci.. etc..Scapam noi de celulita si netezeste pielea frumos, dar ne capatuim cu altele...
Mi-a spus dr dermatologul cand am fost cu sotul pt HPV, inainte de ET, cand l-am intrebat ce produse ar trebui sa folosesc inainte si in timpul schemei,(i-am enumerat cam ce am mai folosit in ultima perioada ca si produse corporale de intretinere), ne-a subliniat ca in timpul schemei FIV si dupa, mai ales dc fac si heparina, sa nu mai folosesc produse care sa contina agenti termoactivi, doar pe cele la rece, efect rece( asta pana in sarcina, nu in timpul sarcinii), pt ca heparina si, mai ales stimularea hormonala, favorizeaza si ele spargerea vaselor de sange. Iar produsele pe care le foloseam eu, cele pe baza de paprika sau piper, chiar dc lasau pielea f misto, m-au lasat si cu multe vase sparte care s-au accentuat si s-au inmultit intr-adevar si dupa inceperea stimularii, dupa stimularea hormonala...etc
Sa aveti grija!
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
7+ cu
aristica spune:
samiruto lesin pe tastatura colegu-miu e cracanat de mirare ca nu intelege cum mama ma-sii muncesc eu cu sughituri de la rasete.
printesa rusoaica sar'mana de atentionari, stiu de partea asta, dar tot am trecut prin grozavii femeiesti
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
Ralu_mv spune:
Multumesc pentru incurajari, gata am venit acasa cu doi pitici la purtator, despre care e musai sa se prinda, asa de siguri erau cei doi responsabili (Albu si Sandu) si evident si eu. Chestia e ca le-a fost prea teama sa nu se prinda 3, ca in fond e pprima incercare si eu n-am trecut de 30, si productia a fost de calitate/numar f buna (raman si omuleti de zapada)(si ca istoric med. eu nu am nimic), si oricum eu vroiam doi. (ca ne-a mai explicat una cu sarcini de 3 care au esuat complet si apoi femeile nu au mai reusit la niciun fiv, asa mari complicatiile).
--------------
MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot, o sarcina obt. natural in 2008, soe 7 sapt..
bccami spune:
Fetele am fost la dna dr Albu (o draguta) si prolactina a iesit iar mare dar macroprolactina a iesit in limite normale...deci nu e rau.
Totusi pt sindromul ovarelor micropolichistice si cica preventiv pt a evita hiperstimularea mi-a dat sa iau SIOFOR de 1000 mg cate 2 pe zi pana la confirmarea sarcinii.
Siofor-ul este un medicament care se da diabeticilor.
Ati mai auzit de asemenea cazuri?
Daca face bine nu-i nici o problema numai sa nu faca ceva rau.
Chiar sunt curioasa daca ati mai auzit de asa ceva?
Va pupacesc
samira33 spune:
cami,eu iau Siofor.
e adevarat ca este un antidiabetic oral destinat persoanelor cu diabet de tip 2 insa se foloseste si pentru tratarea ovarelor polichistice-cine are SOPC are si o rezistenta la insulina mare si cu ajutorul Sioforului si neaparat cu regim lowcarb... se pot ameliora simptomele SOPC-in speta rezistenta la insulina care influenteaza in mod direct implantarea embrionilor.
presuspun ca iei 2 jumatati si incepi administrarea treptat...cu o jumatate in prima saptamana si 2 jumatati din a2a saptamana.
sunt persoane care se obisnuiesc greu cu Sioforul si de asta se face treptat administrarea.
eu m-am obisnuit foarte greu cu el.
ralu,sa fie de bun augur transferul si sa iasa asa cum iti doresti.
3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
bccami spune:
Samira, mi-a dat sa iau la inceput, 3 zile cate 1/2 de pastiluta dupa masa de seara si apoi sa incerc sa maresc doza treptat pana la 2 pastilute pe zi.
Aha, deci si tu iei... si tu vei face FIV in toamna, am inteles bine nu?
Cand incepi schema?
Ti-a zis sa-l intrerupi la punctie sau ceva?
M-am uitat la prospect si scrie ca daca urmeaza sa ai o operatie cu anestezie generala sa-l intrerupi cu 2 zile inainte. Bine, scrie operatie...dar si noi la punctie facem anestezie generala