FIV Dr. ALBU DRAGOS 38
Raspunsuri - Pagina 13
angelica28 spune:
Fetelor iata rezultatul la analize:Nu s-au detectat aneuploidii ale cromozomilor 13, 18, 21 si X. Sexul genetic al produsului de conceptie este feminin.
Sunt fff contrariata si descumpanita ,nu stiu ce sa cred se pare ca tot trombofilia ar fi cauza ,aseara am vazut ca aveam si eu anti-fxa recoltata si era la 14 ore de la ultima injectie 0,38 ,desi am avut rezultatul asta din care se deducea ca deja doza era prea mare ,dr USCATESCU mi-a marit doza ,nu stiu nu am liniste ,poate asta a fost o cauza de sa oprit din evolutie ,doza prea mare ...........nu stiu incotro sa o iau DR ALBU mi-a recomandat-o pe AVRAM ca hematolog ,sa merg la ea ,am vb cu ea si mi-a zis sa ii pun pe mail toate analizele ,si sa ii povestesc istoricul meu si luni ne auzim la telefon.............imi vine sa imi iau cimpi ..............era fetita ...........dupa rezultat ........................nu pot sa cred ca sunt ca o minge de ping-pong ,pt dr astia,OFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF,o iau pe aratura sigurrrrrrrrrrrr!
Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Inseminare reusita in iunie 2011 dar pierduta la 8 saptamini.
angelica28 spune:
Maripet SCHEMA MEA A INCEPUT DIN A 3 ZI DE CM ,AM INCEPUT CU FEMERA SI MENOPUR ,primele zile am avut menopur o zi da una nu ,iar dua primul eco mi-a bagat menopur in fiecare zi ,pina in a 12 zi nu mai retin bine trebuie sa ma uit pe schema (eu sunt la serv acum),apoi pregnil si in ziua 14 inseminarea ,iar din ziua inseminari am inceput fragmin ,utrogestan .....si toate cele!
Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Inseminare reusita in iunie 2011 dar pierduta la 8 saptamini.
QiaoBing spune:
Angelica puiule, te inteleg perfect. si la mine tot fetita a fost si tot asa, analiza cromozomilor a iesit bine. si eu am innebunit vreo 2 luni nestiind in ce parte sa o iau, alergand de la Fundeni la altii si inapoi la Fundeni pt ca nu am gasit nici un hematolog care sa imi inspire min 80% incredere.
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt
corry_28 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ralu_mv In cateva ore o sa luam decizia, si clar in functie de ce va recomanda dnul doctor. E tare greu de luat decizia asta, din ideea ca patru prinsi inseamna foarte multe riscuri, si maia les ca nu as putea renunta la niciunul prin operatii. -------------- MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot, o sarcina obt. natural in 2008, soe 7 sapt.. |
Ralu (scuza-ma ca pe tine am uitat sa te pup, ieri), ce istoric ai in spate?Adica, ai mai facut FIV?Cati ti-a transferat?
La mine, in final, au ramas 4: 3 calitatea 1 si unul calitatea 1-2.
Dr mi-a recomandat sa-i punem pe toti, deoarece tot anul trecut am mai avut un FIV, dar nereusit, la Giulesti.Albu a ramas mirat de ce nu s-a prins nimic (la Giulesti), deoarece au fost 3 embrioni, calitatea 1.
Deci, depinde de varsta, de ce "antecedente"ai si un pic de tine
Slabe sanse sa se prinda 4, bine nici 3 nu este prea bine....
Vezi si tu, la fata locului
36+cu "Mugurel" si "Strugurel"
aristica spune:
angelica imi pare foarte rau pentru tot ce s-a intamplat
qiao aveam impresia ca azi e vineri...ma gandesc deja la weekend Cu anestezia asta pentru histero am avut si eu o discutie aseara cu Dr. White, i-am zis ca as prefera generala si de ce, dar raspunsul lui e, din pacate pentru mine, extrem de logic!!! Cica riscul anesteziei il depaseste pe cel al interventiei, ca el zice ca-i o interventie usoara. Si a completat cu o alta explicatie: uterul cica e foarte relaxat/moale la anestezia locala si ar avea mai multa libertate in manevrarea lui. l-am intrebat si eu, ca omul nestiutor, ce-ar fi daca ar gasi o sinechie uriasa, adica sa imi gaseasca uterul complet lipit? Si a zis ca in primul rand nu crede c-ar fi asa ceva, dar, chiar daca ar fi lipit in mici sinechii sau intr-una uriasa, tot ar fi mai bine pentru mine, ca ar putea sa lucreze mai usor. iar de polipi, dac-ar fi, cica n-as simti nimc cu anestezie locala. Si ca ma pot uita in monitor...aici, normal ca i-am zis ca-i sadic, auzi, sa ma uit in uterul meu...de fapt, cred ca-s multe persoane care vor sa vada ce-i p-acolo...nu stiu, oricum l-am rugat sa nu vorbeasca in timpul interventiei, asta daca ma decid la anestezia locala, ca a ramas sa-i spun la urmatorul ciclos...inca ma gandesc. Dar, cum ti-am zis, omul are niste explicatii incredibil de logice si-s greu de combatut.
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
maria81 spune:
aristica
inna pupici multi pt bebel
Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota, FVL pozitiv, 3 IA nereusite, 1 FIV nereusit
samira33 spune:
aristico,e logic si frumos ce spui tu acolo...adica ce spune Albisorul...dar eu tin la bubele din creierii mei si am neshte experiente naspa cu investigatii facute cu anestezie locala...asa ca zic pas.
si chiar am facut histero cu anestezie generala la Medlife in 2008 si a fost beton...acum de ce nu se mai poate???
las' ca ma duc si eu dupa 15 August la el si dezbat problema.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
bccami spune:
Qiao, la ce ora mergi la dna dr Albu?
Eu am programare la 16.40 pt prolactina mare. Poate ne vedem acolo. Mi-au zis sa merg la receptia MMF.
QiaoBing spune:
aristica si mie la chiuretaj in dec mi-a dat argumente logice pe care le-am acceptat si am facut cu locala. numai ca dupa 4-5 doze fara efect cand m-a intrebat ce facem i-am zis sa continue, era la mijlocul distractiei si doar nu era sa ratez finalul. asa ca acum teoretic nu as vrea totala, dar nu pot sa nu ma gandesc ce ma fac daca are ceva de taiat si la mine iar nu prinde anestezia ma consolez doar cu ideea ca mai rau decat la chiuretaj, cand ma durea si sufletul, nu are cum sa fie. si cum ce nu te ucide te intareste, ar trebui sa fiu super strong acum !
atunci am reusit sa fac si haz de necaz. cand a terminat cu chiuretele si a trecut la aspirator am simtit ca imi trage ovarul pe trompa. s-a cam ingrozit omul cand i-am spus ce simt, dar l-am "linistit" ca macar am impuscat 2 iepuri, am verificat si ca trompa e desfundata
parca vad ca o sa ies de acolo topaind intr-un picior si o sa rad de mine cat am tremurat aiurea inainte
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt
QiaoBing spune:
bccami la 17.20. cred ca mai este cineva intre noi.
eu am pantaloni albi si maieu alb cu rosu, par lung prins in coada care ma tot incurca