Strugurasi de Sept-Oct 2011 (88)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Io telecomul unde il gasesc? La ce ramura?

Oana 31+ cu Maria Ecaterina

Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanaiasi

Io telecomul unde il gasesc? La ce ramura?

se ocupa co comunicatii fibra optica?

34+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Anca... deci da.. firma nu a mai semnat in 2011...
Si cand ma gandesc ca in banca luat 10000 lei pt nastere, si asta in 2008..

Mergi la inceput

Nu sei, telecomunicatii mobile ,cum sunt orange, vodafone cosmote

mi a venit rezultatul de la toxo: negativ

Mergi la inceput

La noi in companie mediul pe unitate era de 3000 si putin peste..asta daca am fost informata corect...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaroro spune:

Nu este oana la nivel de ramura. Decat daca aveti la nivel de firma

29+

Bijuteriile mele

Mergi la inceput

Anca,pot sa ma impusc?

Mergi la inceput

Oana.. bravo pt toxo..

am cautat si eu, nu e in ramura... cum a zis anca... eu m-am consolat deja.. sper sa prenatalul la suma cum am calculat...ca de nu ce frumos minus imi trag in card.....

oana norocul nostru.. din 85 % s- a diminuat la 75... din 2 ani, avem optinuni 1 an normal sau 2 ani cu bani mai putini, ciu ciu compensare prenatal 100 %, ciu ciu salar la nastere

Mergi la inceput

Da ma...prost tare am iesit cu combinatia lui boc...doamne ajuta macar sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

'neatza la pranz burtici frumoase !!

Eu azi am hoinarit putin prin oras de dimineata. Mi-am luat inca un pachet mare de vata,si fasa de tifon,sa imi fac tampoane,si m-a apucat nostalgia.La Paul astea impreuna cu o sticluta de rivanol si pudra cu baneocin au fost ultimele lucruri de pe listuta pentru spital,cumparate cu 5-6 ore inainte sa imi inceapa travaliul( le-am cumparat pe 30 septembrie pe la 9 seara, si in jur de 12.30 noaptea a inceput sa se dilate colul meu)

Theea,Rallu si Didiana sper ca mai primiti si urari intarziate,La multi,multi ani fericiti alaturi de cei dragi!!

Marina la biberoane nu stiu sa te sfatuiesc,pentru ca eu nu am folosit nici una dintre marcile respective.

May eu te compatimeamm ca nu e sot langa tine, dar exact din motivul pe care l-ai spus si tu ,ca eu nu ma gandeam numai la placerea lui....

Andreea cand te mai simti in butoi,intra in listuta de la grup, si da un telefon uneia dintre noi, eu una nu m-as supara sa ma sune vre-una dintre voi si sa spuna " stii,ma simteam trista azi,si voiam sa vb cu cineva despre orice,numai sa imi treaca " .

Camady sa iti fie de bine plimbareala de la munte! La mine acelasi efect il are apa de mare, daca ma plimb prin apa vre-o 30 de minute se desumfla. Bine,ca mie nu mi se mai umfla ca la Paul,de aia zic ca nici nu se umfla...

Alayna sa stii ca uneori prea mult zel strica,de aia se plange May de soacra . La fel e si a mea,cand merge cineva la ea pur si simplu il indoapa cu mancare. Slava Domnului ca gateste pe gustul meu de cele mai multe ori , dar are si exceptii.Mi-a facut-o odata cu niste carnati,cand eram in greturi puternice. Eu nu suportam sa vad nici carne, nici mancare gatita,si ea im ida pe la nas carnati de oaie "ia uite ce biineee miroos de am inceput sa vars instantaneu . De atunci s-a potolit cu bagat sub nas cu forta,dar tot ma indoapa cand merg la ea.

Seidana la bagaj eu mai am de pus pudra pentru buricut, scutece de unica folosinta,pompa de muls si cam atat ce se poate pune de acum. Aproape e terminat bagajelul.

Oana dar iti dau voie dr-ii sa iti pui brau dupa cezariana? Aici nu iti dau voie nici dupa nastere normala ,decat cine stie cum. Sper sa nu raman nici de data asta cu burtica. La Paul cand s-a retras de tot uterul,s-a retras si burta, eram aproape plata,cum eram si inainte de sarcina.

Matza ai dormit azi noapte?Eu ieri am dormit vre-o 4,5 ore la pranz,sot nitel mai mult,si aseara la ora 24 dormeam dusi amandoi. Am facut azi nani iar,dar doar 2 ore.

Kora din pacate se poate avea aceeasi bafta si cu o pompa de muls mai scumpa . Am auzit si pro si contra pompei de muls de la primii pasi,si am auzit mai mult pro.

Lai ai grija mamicule cu sangerarea,daca se repeta incearca sa nu mai mergi la munca.
Foarte misto cursurile astea pe care le faceti voi pentru pregatirea venirii bebelusului. Sunt bune si pentru cele cu experienta,nu numai pentru cele fara. Ca nici alea nu stiu tot.

Marryan ai un sot tare dulce si emotionat pana peste urechi ca vine bebelusa.

Legat de dureri,si eu le am ,mai ales seara,cand ma intind in pat ,daca ma intind brusc,sau cand ma ridic sa merg la baie,tot brusc,in rest nu ma doare nimic.Cred ca cel mai bine ar fi sa suni totusi un dr,dar la cat te-au speriat ultima data nu stiu ce sa zic.

Sa folositi cu placere patutul,o sa intru sa il vad si eu .

Nanna te asteptam cu noutatile . Si mie mi se pare ca a trecut repede we. Noi sambata ne-am plimbat cu prieteni dragi prin Mamaia,l-am vazut si pe Mazarica cu carul lui alegoric,faceau foarte multa galagie. Ne-am plimbat paana catre ora 1-2 dimineata .

Eu nu mi-am schimbat deloc DPN-ul in functie de ecografii, pentru ca la fiecare eco mi s-a spus alta data, la diferenta de +- cateva zile fata de data de la UM,asa ca pe aia am luat-o ca reper,si atat.

Camady pe mine ma ustura tare zona aia de sub sani,prin casa stau cu maioul sau tricoul bagat sub sani ca sa nu ma mai usture,si noaptea stau cu ei la vedere,dorm mai despuiata,asa. Am momente cand ma ustura de imi dau lacrimile.

Maria

Nanna eu am folosit pudra doar la pliuri la picioruse,la gat,sau la subratul bebelusului,cat l-am infasat,pentru ca se inrosea. Pudra il mentinea uscat. La fundulet nu am folosit deloc,pentru ca stiam de la mama mea ca"sapa" mai rau la bubite decat sa le faca sa treaca .

Seidana ai luat pudra de talc sau pudra cu baneocin? Ca aia e pentru buricut(desi si aici sunt controverse).

May o sa ai surpriza sa reactioneze la melodie,sa stii. Si mie imi placea Amy, si am fost nitel socata cand am aparut ca era foarte tanara. Dar la ce viata avea,vorba mamei ei,era doar o chestiune de timp ...

Dbunny .

Seidana si pe mine ma sperie suprapurtarea sarcinii,de ce nu stiu sa explic,dar as prefera sa nasc la 37 de saptamani decat sa depasesc dpn-ul...

Bujo cine l-a scris cica vorbea serios,eu nu m-as lua dupa asa ceva nici sa ma bata cineva. Eu as fi curioasa sa vad ce spun si alte religii despre sexul in casatorie ,in timpul sarcinii si dupa ce se terminca perioada de "facut copii". La ortodocsi(cum sunt si eu) sunt nitel absurzi la capitolul asta,si se apeleaza la chestii de genul" daca faci sex cand esti insarcinata,copilul iese cu nu stiu ce pe el" ,ori eu cu de astea nu sunt de acord. Sau daca se face sex inainte de 40 de zile dupa nasterea copilului se spune ca ca il spurci si face bube. Eu nu am putut,la ce am avut la vagin numai sex nu visam eu,dar am prietene care la 3 saptamani dupa nastere nu mai avea lohii, si au avut liber la sex de la dr.

Kora bun rau frape-ul pe vremea asta .

Fetele ,eu mai recuperez si de la socrela,merg sa imi recuperez copilul,ca se invata numai acolo. Stau cateva zile,dar imi iau laptopul cu mine,asa ca nu scapati de stres!

Pentru Raisa
Lali de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si 34+ cu Ioana Teodora
AMR 6 saptamani

Mergi la inceput