Strugurasi de Sept-Oct 2011 (88)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Lali.. ca si tine zic.. Fetelor puteti sa ma sunati oricand aveti chef de vb sau pt binedispunere..eu nu sun pe nimeni cand sunt trista din mai multe considerente: nu sunt o companie placuta, nu vreau sa intristez pe nimeni si cred cs de mine depinde daca "ma vindec" sau nu... vindecarea mea vine cu somn, gatit dulciuri sau curatenie..

Lali.. si eu cred ca nu e neaparat ca un lucru ieftin sa se strice repede asa cum lucrurile scumpe nu sunt neaparat de calitate.. insa citesc mereu daca au recomandari bune/rele.. de ex atat am citit despre avent pana mi-am dat seama ca pro/contra sunt cam in echilibru..iar alte produse similare ca pret dar mai putina reclama au mai multe pro..
Eu nu stiu ce sa fac... sa imi iau pompa sau nu? daca nu o sa am deloc nevoie si e mai util mulsul manual? am auzit si variante din astea... n
am luat pubra de talc, am baneocin in casa insa e veche de vre-un am.. o sa iau una noua..
eu in afara de chiloti, periunta dinti, piepteni etc ( astea le am in casa).. trebuie sa cumpar garmastan, ar trebui mameloane de silicon ( insa nu o sa iau pt ca sper si cred ca sanii/sfarcurile imi sun f ok) , always de noapte, fasa sterila pt bebe , baneocin si crema petrini ( desi inca nu inteleg de ce trebuie si bepanthen si petrini)

cu suprapurtarea se pare ca nu sunt singura ciudata ma simteam vinovata

34+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nane spune:

Salutare fetele!

Iar n-am mai apucat sa-mi bag nasul pe aici si cand colo ce sa vezi? Ati crescut toate! Imediat incepe livrarea. Numa' maine nu-i poimaine. :)) Wow! Si parca mai ieri eram toate cu 6-7 s la activ... pfuuu ce trece timpul...

Raportez si eu la kg +10 la 27s. Cam mult... De azi sunt la regim - fara paine si fara dulciuri.

Dar stiu ca unele dintre voi sunteti tare ambitioase de mai mergeti inca la munca la "varste" asa de inaintate. Pe mine ma doare spatele deja de-mi vine sa-mi iau campii. Mai am 3sapt si gata - bag prenatal.

Bujo tu unde nasti? La maternitate?

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Lali, aici iti zic din start de brau...la cezariana e musai. si te si simti altfel. parca nu mai ai senzatia ca iti curge burta pe picioare...

eu am gasit ceva in farmacie...unul singur, reglabil...da nu stiu cat e de potrivit...

mai intreb...

eu tot n am facut nicio cumparatura, nik..

Oana 31+ cu Maria Ecaterina

Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput

da pe unde umblati fetelor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Eu am si acum m+am trezit.

fetelor, pot sa va intreb cunm va pregatiti tampoanele(aduca fasa cu vata) de acasa?

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 33+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

Dbunny, ce pastile iei?

Lali, cum reusesti sa raspunzi tuturor? :D

www.zebraroz.ro/12-oferte-speciale" target="_blank">reduceri de sezon

30+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Rach .. eu am taiat tifon pt a-l pune in 2-3 (mi-am luat fasa de 20 cm)deci am taiat cam 50 cm, am indoit-o in 4- 2 pe lungime 2 pe latime , am umplut-o cu 2 randuri de vata si am tras o cusatura la masina.. insa poti sa o indoi numai si sa nu ai multa vata in afara..
Unii recomanda ca tronsoanele sa fie facute in spital ca ar fi mai igienic, insa cine stie cum va fi, daca va fi cazul de ceza... daca nu ma pot tine pe picioare... asa ca am produs 20 tronsoane si DOamne da-ne putere si sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Am inteles.Nu stiam ca trebuie cusute.Cred ca merg si doar asa indoite nu?Sau trebuie obligatoriu sa fie cususte?

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 33+ cu Anastasia-Maria

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui racheel

Am inteles.Nu stiam ca trebuie cusute.Cred ca merg si doar asa indoite nu?Sau trebuie obligatoriu sa fie cususte?

nu trebuie cusute.. asta ziceam sa le indoi frumos.... eu am facut exces de zel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria26 spune:

buna
eu n-am intrat de ceva timp pe forum... o sa am tot baietel.. am fost la control saptamana trecuta si la 32 de saptamani, placenta mea e praevia laterala... e la 3 cm de col.. mai este vreo gravidutza in situatia asta? mai am sanse sa se ridice? prima nastere a fost naturala si asa mi-as dori sa nasc si acum.. sangerari nu am avut deloc, dar nici in pat nu am putut sta avand in vedere ca am un copil mic..

32+ si mami de Andy 3 ani +

Mergi la inceput