Strugurasi de Sept-Oct 2011 (88)
Raspunsuri - Pagina 11
Kora_B spune:
si din partea mea urari de bine sarbatorilor, cu scuzele de rigoare ptr intarziere
la multi si frumosi ani! DIDIANA, THEEA, RALLU
29+ cu DPN 02.10.2011 si mamica de 2 ani +
Kora_B spune:
azi am schimbat si eu semnatura:) 30saptamani incheiate
va si revin maine de la serviciu cand am net ca lumea nu 'melcul' de pe tel mobil!
noapte buna si vise placute!!!
30+ cu DPN 02.10.2011 si mamica de 2 ani +
stefy13 spune:
Buna seara fetelor!
Revin si eu printre voi dupa un week-end aproape de cosmar. Mi-am facu vineri varza cu carne ca pofteam demult la ea ... si probabil ca am mancat cu prea multa pofta, ca toata noaptea mi-a fost rau si m-m zvarcolit ca in cele din urma pe la 3 sa vars si matele din mine. Sambata eram ca un zombi, cu cearcane pana la calcaie, stomacul ma ardea ingrozitor, nu puteam manca nimic iar in intestine simteam ca am niste gheare de pisica care ma zgarie de sus pana jos.
In cele din urma, pe seara am reusit sa manac 1 felie de paine prajita cu un ou fiert. Duminica a venit cu senzatia ca nu pot respira si bufeurile de caldura ... cu transpiratii de nu mai aveam schimburi .
Singurul lucru care nu m-a facut sa intru in panica a fost ca bebe a fost destul de activ si ca nu am facut temperatura.
Acum ma simt mai bine si sper sa nu mai trec prin astfel de experimente.Jos palaria in fata fetelor care inca mai au si acum probleme cu greata si varsatul.
+ 32
lai spune:
Didi, Theea, Rallu, LA MULTI ANI fericiti si luminosi, sa aveti parte de bucurii multe, multe alaturi de puiutii vostri!
Matza, sa-ti traiasca sotul!
Corina, felicitari pentru fetita!
Ma bucur pentru toate mamicile de strugurasi care ati avut iesiri faine si relaxante weekendul asta.
Eu stau cumintica la orizontala, ieri am avut o mica sangerare si m-am speriat. Am vorbit cu doctorul, mi-a zis si el sa stau linistita atata timp cat nu devine mai abundenta (s-a oprit intre timp), nu e asociata cu crampe, si bebe misca. Dar sa stau cat mai cuminte, si asta si fac. Oricum maine tre' sa ma duc la servici, dar asta e, o sa incerc sa reduc pe cat se poate efortul.
Ieri dimineata am fost la primul curs la spital, asta a fost despre "Viata cu bebe." Ne-au invatat niste lucruri f. simple, dar foarte folositoare pt. noi care avem experienta 0: cum sa-l tii pe bebe, cum sa-i faci baie, cum sa-i pui scutecul, cum sa-i scoti si sa-i pui o bluzita, cum sa-l infasezi intr-o paturica, si cinci pasi pt. a-l linisti daca plange cand e hranit, uscat, si odihnit, mimand experienta lui intrauterina (infasat, tinut pe o parte, spus shhhh tare si continuu la ureche, leganat, dat suzeta).
A fost interesant si ca erau tot felul de cupluri, inclusiv un cuplu din doua mamici, un cuplu care adopta din Etiopia, un cuplu care adopta local, cupluri de diferite varste, etnii, nationalitati etc. Si culmea eram patru cupluri care aveam DPN 5 septembrie! Asta e foarte amuzant pt. ca 5 septembrie anul asta aici e ziua muncii, care se numeste "Labor Day" si tot labor se zice si la travaliu.
Lai 33+ cu
marryan spune:
Buna dimineata!!!
La multi ani cu sanatate Didiana, Rallu, Tea sa fiti sanatoase, si nasteri usoare la termene
lai imi pare fr rau ca ai avut singerare, dar te-a durit cumva burtica ca la CM? sa dea Dumnezeu sa fie bie si tu si bebe
weekendu asta a ft fr agitat pu mine, sa inceput de vineri cind am ft la nunta si am obosit de numai puteam, insa acolo sau gasit si moase in caz ca incepeam sa nasc
simbata am facut curat, spalat, mincare, sotul mia ft la servici pina seara tirziu
duminica mi-a sosit patutul comandat din germania am pus si poze cu el pe group, sunt tare fericita ca am reusit sa achizitionez totul pina acum, deja pot sta linistita si numara saptaminile
de vreo citeva zile dimineata si seara am niste dureri usoara ca la menstra, am mai intrebat si in capitolul trecut, dar nu mia raspuns nimeni, poate fi ceva grav ca sa ma adresezi la medic? mai are cinea asa dureri? adica ca sa ma intelegeti ele nu sunt intensificate, dar usoare totusi eu le simt
sotul meu azi mia zis ca se duce la biserica sa se roage pu mine si copilas sa fim bine pina la 38 de saptamini, sa ne pazeasca Dumnezeu de tot... nu mam asteptat de la el ca va fi atit de ingrijorat pentru noi...ma simt tare mindra de el.
eu azi am zi iarasi de spalat lengeria patucului si sa le calc sa le pregatesc sa fie curate.
va doresc o saptamina cit mai relaxanta, fara calduri si alte stresuri
Cea mai fericita mami 34 + cu
Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final
My angel says: "start moving, so I can start blessing"
ionelamaria spune:
Mneatza fetele
M-am intors din plimbare... sunt obosita...
Incerc sa recuperez cititul pe zilele astea...
Vrea cineva ? sau poate un laptic, o limonada??
Sa avem cu toatele o saptamana buna
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 26+ cu
nanna_mika spune:
Neatza dis de dimi
Revin dupa un we foarte frumos, dar care parca a trecut f repede!
Vineri seara, cum va spuneam, am iesit cu sotul la o intalnire romantica, o cina si un film foarte fain! Acasa......somn . So, a fost super, dar ....in fine! :)
Azi am programare la eco, nu mai aveam rabdare, deci dupa- amiaza vin cu noutati despre bebelina!
Acum ma apuc de citit din urma, despre voi, dragele mele colege de "suferinta" si fericire!
mamica de Indra Stefania si Eva Alexandra ( in burtica)
31 cu Eva Alexandra
seidana spune:
neatza si de la noi... m-am trezit f ok cu chef de munca...
Marryan .. si eu am durerica la menstra, de fapt am avut cam mereu pe per sarcinii insa in episoade, acu ma sperie insa ca uneori coincid cu contractiile si le urmaresc ca sa vad daca sunt ontractii dureroase sau doar contractii?
superb patutul....
Mie in weekend dr de fam mi-a zis ca DPN se ia dupa ultima menstruatie cu +- 10 zile.. dupa asta as avea deja 35 sapt implinite( nu 34 cu 2 zile)... vai de abia astept sa vad minunea...
34+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !
nanna_mika spune:
Am revenit dupa ce am reusit sa fiu loa zi cu cititul din urma!
Seidana, tu esti iar prima la capitolul cumparaturi! La cate cumparasei ma gandeam ca deja le=ai luat pe toate...Voiam sa iti spun, ref la pudra ca din cate stiu eu si am fost instruita la prima fetita, aceasta nu se mai foloseste deoarece usuca prea tare pielicica si asa uscata a bebelinei si posibil sa faca rani. Nu mi-o lua in nume de rau, doar sa stii ca idee, sa urmaresti sa nu ii faca mai mult rau. EU nu am folosit deloc pudr de talc la Indra, Bepanthen-ul este sfant! :)
Va pup!
mamica de Indra Stefania si Eva Alexandra ( in burtica)
31 cu Eva Alexandra
camady spune:
Buna fetelor.
Cum mai stati cu somnul?
Eu sufar rau de caldura.............am asa parca bufeuri(valuri de caldura)si nu ma pot odihni din cauza asta.
Vreau sa va intreb ceva.
Pe mine ma ustura zona de dedesubtul sanilor ( cam 2 degete in jos)pe abdomen ca si cand sunt oparita.Nu mai pot de usturime. A mai patit cineva asa ceva?
Marryan si eu mai am din cand in cand dureri ca la menstruatie.
33+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 8 anisori
camady's baby