Strugurasi de Sept-Oct 2011 (88)
Raspunsuri - Pagina 12
ionelamaria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui camady Buna fetelor. Pe mine ma ustura zona de dedesubtul sanilor ( cam 2 degete in jos)pe abdomen ca si cand sunt oparita.Nu mai pot de usturime. A mai patit cineva asa ceva? 33+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 8 anisori camady's baby |
Eu... de la caldura patesc asa... e ca o iritatie ceva dar imi da senzatie de arsura/usturime/prurit si e rosie si inflamata zona. Am dat cu putin alcool mentolat sa pot sa ma suport si incerc sa pot sutient din bumbac bun care sa nu lase sa se suprapuna deloc pielea....
Nu stiu daca e ce patesti tu...
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 26+ cu
maria_scu spune:
'neata.Apropo de dureri ca la menstruatie si eu le am dar in special noaptea.Maine am programare la gine si am sa-l intreb.
Ieri a fost zi de relax,dar aseara eram atat de obosita ca am adormit pe la zece pe coltar ,m-a trezit sotul sa mergem in pat si am dormit pana dimi la 5 cand am mers la baie .Insa dupa nu am mai reusit sa adorm.
Bebele meu e foarte miscator acum il simt in stomac si nu e chiar placut am impresia ca am mereu un nod in gat.Dar trecem noi si peste asta important e sa fie el bine si sa stea la camdurica inca vreo 10 saptamani.
28+ Luca Antoniu
camady spune:
Ionela eu nu am nicio urma, nimic iritat.Nu ma ustura in santul de sub sani ci pielea de pe burta.Dar asa de tare ca zici ca am rani.
33+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 8 anisori
camady's baby
racheel spune:
Buna dimineata fetele gravidutele
La Multi Ani DIDIANA, THEEA, RALLU cu multa sanatate si multe bucurii.
Camady, nu stiu ce ar putea fi la tine
May, nu te mai supara soacra ta.Nu mamanci ce-ti gateste si gata
Raportez aceleasi Kg 18,5.Saptamana asta se pare ca nu am pus nimic pe mine.
Ma speriasem ca nu o mai simteam pe bebelina misca dar am inceput sa vorbesc cu ea si i-a dat un semn.
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 33+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!
seidana spune:
citat din mesajul lui nanna_mika Am revenit dupa ce am reusit sa fiu loa zi cu cititul din urma! Seidana, tu esti iar prima la capitolul cumparaturi! La cate cumparasei ma gandeam ca deja le=ai luat pe toate...Voiam sa iti spun, ref la pudra ca din cate stiu eu si am fost instruita la prima fetita, aceasta nu se mai foloseste deoarece usuca prea tare pielicica si asa uscata a bebelinei si posibil sa faca rani. Nu mi-o lua in nume de rau, doar sa stii ca idee, sa urmaresti sa nu ii faca mai mult rau. EU nu am folosit deloc pudr de talc la Indra, Bepanthen-ul este sfant! :) Va pup! mamica de Indra Stefania si Eva Alexandra ( in burtica) 31 cu Eva Alexandra |
Nanna si eu am luat bepanthen pt fundulet, asta il utilizez.. pudra am luat-o ca era pe listuta , nici nu stiam la ce se foloseste
34+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !
zubi spune:
Neatza burtici dragi
ati baut calfelutza? eu acuma..e o vreme de ploaie, si ma trage tare la somn,dar ma bucur c anu mai ecald
a fost un weekend frumos,relaxant..il astept pe bebe..ce sa va mai spun...deocamdata mi-e lene tare
Zubi, mami34+ cu
minunea mea
May3 spune:
neatza.
hayat, a iesit buna ciulamaua, numai ca un pic cam fada fiindca n-am pus sare deloc. am zis sa nu mai mananc sarat ca mi se umfla picioarele.
alayna, te cred ca tie ti-ar trebui soacra-mea, dar crede-ma ca si atentia in exces dauneaza :D
merci tuturor care ma inteleg cu soacra :D
eu nu ma plang, doar ma descarc :D
lai, ai grija. o eco ai facut?
bravo, rach. si eu tot 0
iar am uitat ce mai era de zis
eu azi merg sa ma tund si la manichiura si pedichiura.
nu mi-am facut programare. sper sa nu fie prea ocupate.
30+ cu Beatrice Ana
zebraroz.ro
oanaiasi spune:
Buna dimi, burtici,
ce mai faceti azi? Eu de dimineata ma lupt cu caldura...e groaznic afara. au fost cateva zile cu racoare...doamne ce bine a mai fost...si ac iar canicula.
ma intreb ce or face lore si jade...fetele, mai dati ne un semn...
eu am pus la spalat si acum stau cu burtoiu la bec.
va pup, sa aveti pofta la cafeluta:)
Oana 31+ cu Maria Ecaterina
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!
May3 spune:
nana, bafta la eco.
stefy, imi pare rau ca ai experimentat starile astea. accept palaria :P
oana, la bec? :))
la mine inca mai e racoare.
eu am innebunit cu melodia asta:
cred ca si pitica o sa o stie pe de rost la cat o ascult.
imi placea si Amy Winehouse...
30+ cu Beatrice Ana
zebraroz.ro
marryan spune:
citat din mesajul lui seidana neatza si de la noi... m-am trezit f ok cu chef de munca... Marryan .. si eu am durerica la menstra, de fapt am avut cam mereu pe per sarcinii insa in episoade, acu ma sperie insa ca uneori coincid cu contractiile si le urmaresc ca sa vad daca sunt ontractii dureroase sau doar contractii? superb patutul.... Mie in weekend dr de fam mi-a zis ca DPN se ia dupa ultima menstruatie cu +- 10 zile.. dupa asta as avea deja 35 sapt implinite( nu 34 cu 2 zile)... vai de abia astept sa vad minunea... 34+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa ! |
seida eu nu am avut dureri cam de prin luna a 3 si acum au aparut cam de la 34 sapt implinite adica de vineri, ma doare mai mult dimineata si nu am contractii insa ma sperie mult.... iai spus medicului ca ai dureri ca la menstra insotite de contractii?
schimba semnatura, nu o lasa 34 daca ai 35 de saptamini atunci ti a mai ramas fr putin
medicul mie imi zice sa ma iau dupa uzi ca copilul e mai mare cu o saptamina si eu am ovulat in ziua 7-10 3 zile ca am monitorizat atunci ecografic, de asta si pun 34-35 saptamini ca asa este copilul, si DNP sa schimbat in august...acum sa vedem cum o vrea cel de sus.
Cea mai fericita mami 34 + cu
Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final
My angel says: "start moving, so I can start blessing"