Strugurasi de Sept-Oct 2011 (88)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

Citat:
citat din mesajul lui camady

Buna fetelor.
Cum mai stati cu somnul?
Eu sufar rau de caldura.............am asa parca bufeuri(valuri de caldura)si nu ma pot odihni din cauza asta.
Vreau sa va intreb ceva.
Pe mine ma ustura zona de dedesubtul sanilor ( cam 2 degete in jos)pe abdomen ca si cand sunt oparita.Nu mai pot de usturime. A mai patit cineva asa ceva?
Marryan si eu mai am din cand in cand dureri ca la menstruatie.

33+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 8 anisori

camady's baby

camady debufeuri de caldura sufar si eu, si beau fr multa apa rece nustiu daca e bine dar si dusul rece ma ajuta cind se incep valuri, spre ex eu noaptea imi vine sa pling c anu pot nici pe o parte sa stau si mor de caldura sunt traspirata rau, merg la baie ma racoresc si ma culc inapoi.....nu mai zic de picioare ce umflate imi sunt am si dureri de degete de la mini mi se umfla si ma dor atit de tare de parca cineva mia dat cu ciocanul peste ele

am si eu usturime si mincarimi sub sini dar si pe sini, spre ex. acum, au inceput sa ma doara sinii si parca am cite un junghi pe laterale la ambii sinii, ce ma ajuta pe mine de usturime si mincarime e uleiul de argan dupa ce fac dus mereu ma dau cu el....eu nu mai port sutien de mult ca nul suport la sini

Cea mai fericita mami 34 + cu

Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final

My angel says: "start moving, so I can start blessing"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Camady, daca nu e de la caldura/transpiratie mai mult ca sigur e de la intinderea tesuturilor.eu asa simt sub burta uneori la nivel superficial - piele sau la nivelel muschoului abdominal. probabil acolo voi face si vergeturi.deasupra birtii nu ma ustura pt ca eu am burta jos deocamdata...cand o sa urce cred ca o sa fie la fel. incearca cu o crema emolienta+ galbenele poate trece senzatia.

Oana 31+ cu Maria Ecaterina

Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Neatza si de la noi

Dupa o sambata simpatica cu prieteni la piscina, inotat si cinat la prieteni mancare romaneasca, declar o duminica nasoala...am vomat ca la carte! Nu razbeam sa trag apa la wc, pe cum vomam...asta fiindca m-am lasat de pastilele antivoma...deci o sa le iau toata sarcina!

Acu ma repun cu Aquarius!

Marryan o singura data(dupa 15 s, ca pana atunci sunt normale) am avut dureri de ciclu care m-au cam speriat. Am inceput sa ma plimb si s-au atenuat considerabil...ca de nu o luam spre urgente)

oanaiasi saracii nadragi, dar si saracul caine, a luat-o peste botic

pup..ma duc sa stau cu fundu-n sus ca n-am chef de nika...

27+

Dbunny si Daniel (23.11.2006)
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

May, as scoate- o la soare dar e prea cald. ma rezum la bec.

si mie imi placea amy...tare fraiera fata asta...putea sa aiba lumea la picioare..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Camady..si eu sufar rau de calduri, deja sunt innebunita de starea asta, azi noaptea picioarele imi erau inghetate( dorm cu pantaloni scurti), insa cum puneam patura pe mine cum eram la punctul de fierbere...

Marryan, mie la inceput dr mi-a zis ca am avut ovulatie tarzie , si de la inceput pitik era mai mica decat calculele dupa UM, insa pe parcurs am avut modificata DPN de nush cate ori de la 26 aug la 10 sept... tocmai de asta dr mi-a zis ca se calc dupa UM +-10 zile, insa eu m-am tot uitat dupa tibie, si tot asa am mers...mai mult prefer sa zic ca nasc mai repede decat la 42 sapt, ma sperie rau suprapurtarea

34+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Ancaaaaa.... mai stii ceva de salariul ala bonus care se dadea la nastere? Ma roaga colega mea sa ma interesez.

Mergi la inceput

May si mie imi place piesa aia de numa insa ma enerveaza grasul... imi e ciuda ca isi face rau singur si are asa o voceeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Saluti fetele.
Lali m-am amuzat copios cu mesajul despre intimitatea conjugala. Chiar ma gandeam daca e scris pe bune sau cu sarcasm.

Hayat park tu ziceai de protectie de mameloane. Sa stii ca eu am avut la Filip. Nu sunt foarte comode dar ajuta. Daca ai ragade trebuie neaparat sa le folosesti ca sa nu faci infectie de la bacteriile din gurita bebelului. Eu am un mamelon ombilicat si mi-a fost foarte greu sa-l formez. Nu putea nicicum sa suga si de bine de rau, ca aparatorile alea reusea sa traga. Dupa ce-am scapat de rani si s-a format cat de cat mamelonul am renuntat la ele dar m-au ajutat.

Natalia nu te ingrijora cu analizele sotului. Al meu a avut colesterol 260 si trigliceride 320. A trecut la regim alimentar hipolipidic si in 2 luni a dat 10 kile jos. In timpul asta a facut si tratament si dupa cateva luni au ajuns valorile intre limite normale. Sotul meu nu e un gurmand, mancam cat de cat sanatos, adik fara grasimi si prajeli si cu toate astea avea valori mari. Dupa ce-a scos complet grasimile (adik pana si lactatele erau aproape complet degresate) au inceput sa scada.

Marryan si eu am contractii insotite de dureri ca la menstra. Astea sunt contractii dureroase, cam asa o sa fie si in travaliu. Daca ai cate una razleata sunt cam normale la sarcina mare. Insa nu trebuie sa se repete la intervale mici ca intri in travaliu. E si din cauza ca bebe creste, are forta si preseaza tot mai mult. De asta se recomanda mai multa odihna spre sfarsitul sarcinii. Se recomanda, ca io nu reusesc sa urmez sfatul asta. Inca mai merg la servici si mai am o gramada de lucru, dar intentionez ca asta sa fie ultima saptamana.

bujo mami de Filip si 34+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oanaiasi

Ancaaaaa.... mai stii ceva de salariul ala bonus care se dadea la nastere? Ma roaga colega mea sa ma interesez.

se da numai daca aveti prevazut in ctr colectiv de munca la nivel de unitate sau ramura, sau ctr individual...
si eu incerc sa ma interesez la bucuresti la firmamama....
bine ar fi sa se dea.. in aug eu iau numai jumate de salar, pt ca lichidarea o primim in 15 a lunii urmatoare.. deci august un minus frumos , tocmai cand avem atatea cheltuieli..
a primit cineva pana acu prenatalul?

Mergi la inceput

Sei nu ti face griji cu depasirea termenului. in general in situatiile astea se fac monitorizari pentru depistarea stresului fetal. daca placenta e ok si bebelusa nestresata puteti depasi termenul linistite.

Mergi la inceput