Strugurasi de Sept-Oct 2011 (88)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Gata fetelor m-am intors de la munte...............ce bine a fost.Mi s-au desumflat asa bine picioarele.
Dar ce e cu voi? Au fost zilele astea ziua de nastere la 3 fete si voi le-ati ratat.

Didianana . Sa fii sanatoasa, nastere usoara si bebe bun, mancacios si somnoros.

33+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 8 anisori

camady's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Azi implinim si noi 30 sapt si emotiile sunt cat casa

May , eu plang zilnic ca nu am pe cineva care sa ma ajute la gatit sau macar la cumparaturi. De multe ori mi-e rau ,sunt obosita sau pur si simplu nu am chef sa stau in bucatarie si imi doresc cu disperare ca mama sau soacra macar 2 zile / saptamana sa-mi gateasca ,sa ma trezesc si eu cao printesa si sa vad mancarea pe masa .
Ar trebui sa-i multumesti soacrei ca te rasfata si are grija de tine ,pe bune .
Iti dai seama ca iti vrea binele si sa papi bine ,sa creasca bebelina mare si sanatoasa. Inteleg ca ti-e rau ,dar ar trebui sa vorbesti cu ea ,sa vorbiti de anumite limite .

Eu sunt happy ca am invins insomnia care m-a bantuit in ultima luna ,nopti in care m-am chinuit groaznic.
Acum dorm ca un bebelus,azi m-am trezit la 1 pm

Am racit,ploua de 2 saptamani zi si noapte ,ziua temperatura nu depaseste 18 C , sotul a facut si febra,l-am culcat aseara in sufragerie sa nu mai iau ceva de la el .
Daca e asa frig acum ,cum va fi in octombrie???????

Legat de biberoane,nu stiu ,NU am cumparat NIMIC inca pentru bebe ,daca s-ar naste maine ,nu am macar un pampers in casa.
Ma apuc din august sa iau cate ceva,mai am timp pana se naste .

30+

Se pare ca va fi

:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

hellou fete dragi..

ce liniste pe aici,...

DIIANA
THEEA
RALLU

SA AVETI PARTE DE MULTAAA SANATATE SU IUBIRE, BEBELUSI LA TERMEN SI FARA COLICI, SI LAPTIC DIN PLIN...
va astepam cu suculet...

au am fost la ai nei de vineri.. a fot ff bine, relaxare maxina ieri, am cules mere stat in padure, pe balansoar, grataree..a stat vreo 4 h cu prietena din copilarie...cea mai buna priet cu care ma vad de 3 ori pe an...

Marina .. am citit ca din astea 2 tommee e mai bun, insa dr brown ar fi premium, desi si pretul....

Oana imi pare rau pt mur...si patania ta...oricum inca e mic si nu pricepe el multe, mie mi-au furat pisicu de la ai mei de acasa si asa ma doare sufletul

Cu libididoul si eu stau mai prost asa ca eu nu sufar prea tare.. insa a meu saracu.. imi mai dau si eu cate o mana de ajutor cateodata , insa na nu e tot una pt el...

May.. uneori si multa binevointa strica, si socrii traiesc pt mancare si de nu te ridici puscand de la masa nu te lasa.. insa la soacra nu e asta singurul defect

Camady sa va fie de bine iesirea..

Andreea si tu ai pb cu soacra? da ce au mai toate de se autoinvita cand nu-i cazu?

azi am cumparat : suzeta la bebe, iegari, reductor cadita, tampoane sani, gel dus bubchen 28 lei, pudra talc nivea, 2 prosopele...

Cum stati cu bagajul?

33+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

aaa... La COra .. era oferta la pompa avent manuala era 160 lei de la 270.. si primii pasi electrica sub 90 lei...

eu cred ca nu o sa iau pana nu vad de am nevoie sau nu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hayat_Kh spune:

Buna burtici!

Am prins si eu un moment liber sa intru sa va salut si sa le felicit pe sarbatoritele noastre.

Un zambet are puterea de a indrepta totul si de a umple totul de lumina. Sper sa ai parte de cat mai multe zambete in viata…si un bebe frumos, sanatos si mancaciosLa multi ani Didi!

Theea si Rallu ....La multi anniii!!!!!

Noi am avut musafiri si ieri si azi. Am facut un chec, o placinta (din foietaj) cu cartofi(picanta) si un tort cu nuca si frisca....Fructe la discretie. Toata lumea s-a simtit bine(speram noi). Eu, acum ma simt tare obosita si dupa ce va pup pe toate , o sa ma intind un pic in pat.

Oana imi pare rau pentru pantalonii tai. Cainele a reactionat si el cum a stiut. saracuta de tine, cat ai plans..

Seidana, ma bucur ca esti bine si ca te-ai relaxat in week-end. BTW: I sent you the sms.

May....sa-mi spui cum ti-a iesit ciulamaua.... Foarte bine ca te mai descarci si tu. Doar de aia suntem pe aici....prin zona....De soacra, nu mai zic nimic.

Lali, multumim de cafeluta. Cu drag o accept , ca mi se inchid ochii...

Andreea

Camady , bine ai revenit din vacanta...

Alayna , multa sanatate tie si sotului. Ceaiuri calde cu lamaie , cat incape...Sa treceti repede peste. Brr, dar e frig rau la voi, mai trimite si la noi un pic de racoare...
Nu-mi spui si mie cum ai scapat de insomnie?

Atat deocamdata. Va pup pe fiecare in parte si va urez o duminica placuta in continuare...Purtati-va de grija.

29+ cu minune de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

La multi ani fericiti le urez si eu fetelor, didiana, rallu si theea!!

Fetele, bine ati reaparut in peisaj...incepeam sa imi fac griji. sei, ma bucur ca ai stat la aer curat cu ai tai...si mie mi e dor de ai mei.

hayat, boceam si coseam ...pantalonii...se vede cusatura. nu f tare pt ca e in interiorul coapsei dar totusi se vede. voiam sa imi iau altii dar m am razgandit.

la noi e urat tare afara...ploua mocaneste.azi m am uitat in oras dupa brau
am gasit doar reglabil...dar oricum nu stiu care ar fi mai bun.sa mai intreb prin stanga, dreapta la mamicile cu ceza de care au luat. azi cand am fost la rox la spital am uitat cu desavarsire sa o rog sa mi l arate pe al ei..

Oana 31+ cu Maria Ecaterina

Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MatzaRebela spune:

Buna seara burtici;)) tort ceva de baut ce va doreste inima si gratarel(observati ca am inceput in ordine inversa nu?:)))) asa mi-au venit pe moment ..) de la sotul meu e tare fericit ca a trecut si de 27 ani heheheh azi are 27 ani si o zi:))))

La multi ani sarbatoritelor multa sanatate fericire bani si tot ce va doriti rau...

May daca ar fii dupa mine probabil odata pe luna as face cv:)))) dar ma gandesc si la el si al cum il cunosc stiu cat ii lipseste in fiecare zi.. asa ca nu mor mai ales ca nu e cu probleme...

Noi am avut musafiri ieri au plecat azi dimineatza, ne-am distrat un pic am stat la iarba verde la racoare hehehe frumos a fost dar am obosit asa tare incat azi dupa amaiza am mai bagat 4 ore de somn(soper sa ami dorm si la noapte)

pupici si revin :D

34+cu Kate Rina

Mergi la inceput

Hayat , da stiu de sms... insa telu mi-i s-a desc ieri dimi si pana acu 2 h nu l-am pus la incarcat... ce bine a fost

Oana.. si la noi e urat dar prefer ploaia decat caldura...

Eu sunt in calduri, mereu am impresia ca am febra si ard insa a meu ii zice ca nici vorba.. ma trezesc noaptea sa ma plimb pe gresia rece.., pe langa ca merg de 5 ori la baie...

noapte buna .... maine planuri mari.. spal patutul bine bine, si curat la bebe ca am adus covorul curattt...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Buna! Ma scuzati de deranj.
Vroiam doar sa va intreb daca intereseaza pe cineva sa cumpere PATUT NOU HAUCK (150 lei).
http://www.okazii.ro/catalog/56514981/patut-hauck-voiaj-dream-n-play-nou.html
Daca da, cauta-ti-ma pe PM, daca nu eu oricum va doresc din suflet NASTERE USOARA cu bb sanatoasi!
O seara placuta.

Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010}

www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kora_B spune:

Sei, am avut eu pompa electrica de la primii pasi si dupa 2saptamani s-a stricat, asa ca mi-am cumparat din aia de la avent, cam scumputa, dar si-a meritat banii.

Eu am folosit ca nu mi s-a format mamelonul cum tb si in plus, in felul asta, nu faceam act de prezenta la o masa - ca ii dadea sotul celui mic din ce colectasem anterior si asa puteam si eu sa fac

Citat:
citat din mesajul lui seidana

aaa... La COra .. era oferta la pompa avent manuala era 160 lei de la 270.. si primii pasi electrica sub 90 lei...

eu cred ca nu o sa iau pana nu vad de am nevoie sau nu...

29+ cu DPN 02.10.2011 si mamica de 2 ani +

Mergi la inceput