Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (34)
Raspunsuri - Pagina 6
ralukab spune:
Acum am si eu o intrebare. Daca am inceput diversificarea, adica daca bebe mananca maxim 50-60ml de piure de fructe si la fel legume, deci in total vreo 100ml maxim pe zi, trebuie sa ii dau sa bea si apa? Am uitat sa intreb dr. dar acum alaptez la cerere deci nu mi se pare ca ar avea nevoie de apa. Mie chiar mi se pare ca Vladut si-a mai distantat mesele singur chiar daca a fost canicula.
catank spune:
Citat: |
citat din mesajul lui AllyLaur Buna ziua din nou de la noi!!! Am terminat de citit si fac probe sa vad ce si cum am retinut: Madutza_dragutza, sa va fie de bine mini-concediul...ce relaxatii erau copilasii tai .unul in apa altul tolanit in carut. DA, Eddy a ramas fara marea parte din par dar, i-a iesit altul mai es si ceva mai deschis la culoare...asteptam rezultatul final. Delia,sa va fie de bine crestinarea! Am vazut acolo 2 printese absolut superbe...Cea mica este tare dulce ,iar cea mare m-a dat pe spate cat este de minunata. Tu arati fff bine mami....super ideea cu acea floricica in par. Irinuk,nu te ingrijora cu rezultatul inca ne finalizat...Daca este intr.adevar asa asta se rezolva prin masaj si usore miscari din pingea...deci. TOTUL VA FII BINEEEEEEEEEE! Scrish,in primul rand la multe lunite pt micul print si felicitari pt trecerea peste partea dureroasa a vaccinului si binenteles pt rezlutatele lui bune de pana acum. Cum te-ai decis pana la urma cu vestimentatia de aseara de la restaurant?...ai gasit combinatia dorita? Antiguess, 1.- Eduard se intoarce de aproape 1 luna de pe spate pe burtica si mai nou si invers(mai rar). 2.- Are 6-7 mese pe zi dintre care 5 sunt de 180 ml si mai nou 1-2 de 210 ml. Pisuc,felicitari pt intoarcerile perfecte ! Viss, v-am admirat in poze... sunteti absolut superbi. Sunt de aceeasi parere cu Lavinia, parintii de gemeni sunt alesi...! Roxy, cu intarziere de 1 zi spun si eu...LA MULTE LUNITE pt Anastasia!!! Super pozele in care sta in fundulet... pt amandoua! Cami, nu am inteles exact ce are Anto la ochisor, pe pleoapa dar ii doresc din suflet multa sanatate. Ma bucur ca ai plecat cu rezultate bune de la controlul de ieri! Simonelu, am vazut 3 cavaleri asa minunati in poze su o mamica mai mult decat sexxy...Multumim pt aprecierile lasate...este o scumpa....Aaaaaaaaaa, felicitari pt canapele...sa le stapaniti sanatosi si in legatura cu acele covoare...nu prea ma pricep eu dar, din cate stiu de la ai mei...sa traiasca Mobesxpert-ul. Strumpitz, ma bucur ca ati inceput sa va reveniti cu somnul si cu papa....tineti-o tot asa ca nu-i rau! Te mai doare spatele? La inghetata ai mai fost?...Eu da...si binenteles ca m-am gandit si la tine cand am savurat ultima cupa de tiramisu. Sunt trei prietene aici care nu vor sa mai apara: Andreea, Catank si Deea...Unde sunteti mamici dragi??? Cu siguranta mai aveam de scris si altor fete dar, s-a trezit printul meu dupa aproape 4 ore de somn si plange de foame.....Fugggggggggggg ! Ally , Mami fericita de bebe Eduard Andrei !!! (02.04.2011) |
Citesc si ma minunez..de bebici frumosi, de mamici plimbarete, ...descurcarete...etc.
Va salut cu mare drag pe toate...
madutza_bra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ralukab Acum am si eu o intrebare. Daca am inceput diversificarea, adica daca bebe mananca maxim 50-60ml de piure de fructe si la fel legume, deci in total vreo 100ml maxim pe zi, trebuie sa ii dau sa bea si apa? Am uitat sa intreb dr. dar acum alaptez la cerere deci nu mi se pare ca ar avea nevoie de apa. Mie chiar mi se pare ca Vladut si-a mai distantat mesele singur chiar daca a fost canicula. Mami de Vlad, 21.02.2011 |
daca ii dai san la cerere nu cred ca e nevoie de apa
Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana
Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
madutza_bra spune:
scrish, din punctul meu de vedere e ok ce ti-a dat pediatra cu o singura pb: in supa se aduga treptat legumele, nu toate odata ca daca are alegie la vre-una din ele sa sti d ela care e pb.
Si nu inteleg de ce ti-a dat diversificarea doar pe 1 luna...te-a lasat asa in suspans...
La Cristi ordinea introducerii alimentelor a fost asa:
mar, morcov,albitura, cartof, ulei de masline, pui, branza de vaci, vita , iaurt, ardei gras, dovlecel, loboda, cereale, rosie, smantana, ficat de pui, galbenus de ou, peste alb.
Am inceput la 5 luni si alimentele tb introduse la o diferenta cam de 3-4 zile intre ele.
Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana
Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
moulineta spune:
mamici avem bebei maricei se discuta serios despre diversificare
Madutza multumesc pt raspuns
Scrish luuuuunga listuta!!
Mami de zana buna Maria (05.03.2011)
viss spune:
-azi am dat suc de mere. 4 lg-te la fiecare. fata era in extaz.imi tragea mana sa-i bag mai repede lingurita in gura, si apoi plescaia de placere, cu ochii mari..baiatul insa se cam stramba, si plangea mirat de ce nu-i dau laptele odata.eu le bagam cate 1/4, 1/2 lingurita de suc, de teama sa nu-mi dea peste mana, iar el saracul era tot mai mirat si suaprat, ca tot nu vine laptele lui?!ma pisam pe mine de ras.nu intelegea ce se intampla..maraia..iar cand ma pus biberonul de lapte, a fost feeria lui. dupa lapte, i-am mai dat un pic sa vad dc chiar nu-i place, sau era grabit de foame, altfel a savurat marul de, mancase ciorba, acum putea lua si desertul
Dupa 3 ani de asteptari - cu ajutorul lui D-zeu, al doctorilor, si al prietenilor care ne-au sustinut intens -
http://s1124.photobucket.com/albums/l570/viss2/
- mami de 2 frumuseti: - SONIA IOANA si SERGIU IONUT - 9 martie 2011 :)
pisucmic spune:
Uau dragelor ce emotii am cand citesc despre diversificare! Noroc ca eu mai am vreo 2 luni pana atunci, timp berechet sa invat de la voi , dar oricum!!!
Noi azi am dormit incredibil dimineata pana aproape de ora 8; apoi a mai dormit in parc vreo 2 ore jumate, acasa vreo ora jumate in doua bucati; seara ne-am dus cu el la Manastirea Radu Voda, dar numai la moaste (nu sa-l impartasim), si apoi la libraria Carturesti sa-s cumpere parintii carti si muzica pentru vacanta A dormit din nou in masina si a fost minunat de cuminte.
Si Petru a inceput sa-si spatieze mesele, vad ca are zile si cu 5 mese pe zi, desi regula e 6 mese pe zi. Va trebui sa vedem cu orele de masa, apropo de diversificare.
Maine mergem iar la un botez, am scos de la congelator laptic pentru 2 mese de cate 150 ml. Sper ca e suficient, asa i-am dat si sambata trecuta. Petru ramane cu bunica, mare fericire mare ca se va juca cu el, atat de mult il iubeste!!!
Cami, eu ma tot intreb, de fiecare data la impartasanie la bebei le da o lingurita de vin? nu e cam mult pentru un bebe, chiar daca e la o saptamana? Eu am o retinere cu asta... sa nu razi de mine
Scrish bafta multa cu inceperea diversificarii, abia astept povesti!
Strumphi la cat mai multe nopti legate!
Viss tu i-ai pus deja in scaun de masa, sau le dai in scoica?
Pupici - ma duc la somnic, pacat sa pierd trenul
Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011)
scrish spune:
mada sincera sa fiu si eu stiam la fel cu alergiile! acum nici nu stiu ce sa zic, pe noi ne a intrebat o gramada de chestii despre istoricul familiilor, inclusiv despre alergii, si la noi nimeni nu are nimic, poate de aici o fi zis sa nu punem raul inainte, habar n am. nici nu stiu cum sa fac acum, sincer as incepe la supa sa ii pun doar morcov, dupa 4 zile patrunjel si tot asa... cat despre schema doar pe o luna ma gandesc ca oricum nu avea sens sa mi o dea asa avansata pentru ca inca nu e cazul si evident, poate urmareste sa ii ramanem clienti sincera sa fiu, la cat de complicata mi se pare diversificarea nu ma deranjeaza... tu ai inceput la 5 luni tot cu cantitatile care mi le a dat mie sau cu ceva mai mult?
moulineta daaaa, e lunga bine, mie mi-a scris o pe juma de pagina cu scris de doctor am incercat eu sa ii dau o forma aici cand am postat o pentru ca m am gandit ca poate mai sunt mamici in situatia mea care se simt debusolate si le ajuta sa isi faca o imagine asupra unei zile diversificate
in concluzie, cred ca incepem de duminica. inainte trebuie sa procur razatoarea de sticla, mere bune si cereale.
mai foloseste cineva milupa bio?
am uitat sa intreb ce fel de mere sunt mai potrivite. in principiu merg toate mai putin cele verzi nu?
e nevoie de tetine noi pentru cereale?
razatoare de sticla pe unde se gaseste? oare am noroc in carrefour?
va multumesc anticipat pentru raspunsuri
pisucmic spune:
Scrish, nu stiu cu razatoarea de sticla, am auzit ca nu se mai prea gasesc, mai degraba de plastic... Mama mi-a adus-o pe cea din copilaria mea Oricum, cred ca mai degraba prin piete decat Carrefour, dar e de incercat. Si strecurat prin tifon apoi?
Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011)