Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (34)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui cami_antonia

mada de care pasapoarte ati facut?
cu valabilitate 1 an sau cu cip si valabilitate 3 ani?
cat este taxa?

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si PETRA ADRIANA(05.04.2011)

electronic cu valabilitate 3 ani, taxele sunt aproape 3 mil , dar totul a mers f repede. Se merge doar cu chitanta de la CEC, buletine si certif de nastere. Nu am completat nici o cerere, nu a tb sa aducem nici o copie. Au scanat actele si au facut poza copilului si gata

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

mada daaaaaaaaa
la cel electronic asa e
da noi nu vrem
noi vrem clasic
cu valabilitate 1 an
asta dureaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moulineta spune:

La multi ani fericiti si sanatosi

Ailed si Anaxena

Ally multi ani fericiti impreuna!!!

Scrish multa bafta cu diversificarea! sa ai un bebe papacios!!!

Strumphitza tare dragalasa piscotica ta ce ghidusa e cu degetelul in gurita! Nu te stresa cu Kg in plus... sanatate si fericire sa fie (rochie sigur iti gasesti)

Cami sa treaca repede raceala Petrei

Happiness pare ca ii place tare Mariucai in Bumbo; fain scaunelul

Catank sa fie sanatosi finutii!

S-a trezit gazulina... isi baga toata manuta in gurita.. ma duc sa ii dau si revin

Mami de zana buna Maria (05.03.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Ma pregatesc sa ma duc la doctor, piscoata mea are nu stiu ce pe piele, am mai fost odata si mi-a spus o dr tanara si fara experienta cred , ca e uscata pielea si de aia arata asa, cand clar eu cred ca era de tratament si/sau investigat mai mult i-am dat cu crema pe punctisoarele ce le avea , asa micute cat un buricel de deget de-al ei si in 3 sapt de atunci s-au extins si de vreo 2 zile alea de pe piept s-au inrosit si mai tare si ea saraca se scaprina si azi am vazut ca i-a dat sangele eu credeam ca ea se trage de pijama in joaca dar ea se scarpina saraca ce doctorita idioata si eu mama denaturata , am crezut atunci in ea si nu am mai insistat, desi de la inceput am stiut ca e mai mult decta piele uscata asa cum a spus ea i-am dat cu crema de galbenele si nu a trecut ... vai saraca, acum am inbarcata-o sa iesim si asa se scarpina , desi mare lucru nu ajunge sa faca acum ca i-am dat o salopetica de blugi si body pe dedesubt dar ea saraca sufera si o mananca locul ala, acum e asa de mare si rosu ... am sters-o cu apa termala pe un tampon de cotton si asa parea ca o racoreste si ii placea, apoi i-am dat iar cu crema de galbenele si dupa imediat a inceput a se scarpina cred ca o mananca tare pielea pe locul ala, loc care acum 3 sapt in urma erau ca 2-3 punctulete , acum e ditamai nu stiu ce-a fost in capul meu sa nu ma duc cu ea pana acum la doctor iar sper sa o rezolvam azi si sa imi dea ceva ca sarcuta sufera si tot incearca sa se scarpine

Gata, trebuie sa plec sa ma schimb si eu si apoi incet incet sa iesim spre doctor ... va spun ce ne-a spus la dr cand ma intorc.

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

bafta strumph
offfffffffff
draga de ea
pe coppii sa-i crezi mereu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

moulinet, roxy, simonacip, madutza_bra, miki, cami_antoniamultumesc fetelor ptr felicitari!!! (sper ca nu am omis pe nimeni)

strumphy sper sa nu fie nimic grav la piscoata. Doamne ajuta!
Am admirat pozisoarele...sunteti tare frumosi, piscoata si mai si..dulce tare. Asai ca i-a mai disparut pata rosie de pe ochisor? in foto cel putin nu se observa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Am venit de l adoctor acum vreo 2 ore dar a stat mandra la san vreo juma de ora si de juma de ora ma holbez pe net dupa info despre unguentul ce mi l-a dat sa o dau , care contine hidrocortizon si dupa cate stiu eu tot ceea ce contine cortizon nu este bun pentru un bebe asa mic

Sa va mai spun ca prima intrebare dupa ce i-am aratat ce are fata pe piele a fost daca am pisica acasa ? cica e nu stiu ce fung , care este purtat si transmis numai de pisici sau caini imi vine sa fac bucati motanu ala si lui nick sa ii dau vreo doua dupa cap sa se trezeasca , ca in fiecare zi ii spun sa se spele pe maini dupa ce pupa matza sub coada si el nu se spala mereu dupa ce alinta matza

Offf cine stie sa imi spuan si mie, ce sa fac ? sa o dau asa cu crema asta cu cortizon sau ce as putea incerca pana sa incerc crema asta? eu de la farmacie am luat reteta cu unguentul ca nu ma costa nimic, e gratis pentru copilasi aici, totul pana la 16 ani parca... dar nu stiu ce sa fac, sa o dau sau nu ?

Parca am mai auzit mamici pe aici confruntandu-se cu chestii de genul, dermatite, eczeme... voi ce ati incercat ? Ma batea gandul sa ii iau Avene Trixera parca imi aduc aminte cineva spunea, dar nu i-am luat , am numai apa termala de la Avene si o sterg cu un tamponel de bumbac...

Doctoritele noastre dragi va rog lamuriti-am si pe mine cat e de periculos cortizonul asta ?

Va multumesc tuturor anticipat pentru sfaturi si pareri

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

heelllooo

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

heelllooo

Heelllooo! Pe unde umblii?Ti-am sismtit lipsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui catank

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

heelllooo

Heelllooo! Pe unde umblii?Ti-am sismtit lipsa

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA
“Dumnezeu nu ne cere minuni. Acelea le face El.” – Arsenie Boca

ehee cu treburi.....

dau de beut....azi am semnat precontractul pt casa...
deci....

Mergi la inceput