Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (34)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui scrish

hello fetelor!!

allyla multi ani fericiti, sa aveti parte doar de bucurii!

cami uite eu de obicei nu am rabdare cu absolut nimic din viata mea, sunt o repezita si nu imi place sa pierd timpul...dar de cand il am pe luca nu stiu de unde m-a pocnit o rabdare de zici k nu sunt eu...doar cu el! pentru el am toata rabdarea din lume...asa ca urmam schema asta si sper sa fie bine

simo, mada

sooooo....astazi la ora 11 am inceput diversificarea! i-am dat 5ml suc de mar. a fost foarte simpatic, eu eram emotionata de zici k era prima zi de scoala, tati a filmat tot procesul, ce sa mai vorbim, ne am distrat copios a mancat tot dar se stramba la mine de zici ca cine stie ce ii dadeam! dar desi se stramba, tot manca! deci nu am intampinat nici un fel de problema!

fug sa imi pun un ecler si revin

Mami fericita de Luca Andrei 22.03.2011

scrishh, eu am citit ca ei nu se stramba pt ca nu le plce, asa isi exprima mirarea fata de un gust nou

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

happiness in timpul zilei nu-i mai dai deloc titi portie intreaga? ce repede v-ati miscat.

fetelor, dar daca intre mese , sa zicem, cere papica, ce-i dati? san?

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Ba da, ii dau, dar numai daca nu sunt acasa si o apuca foamea, instant se linisteste. Daca i se face foame intre mese, te referi la cele diversificate pe urma poate, da, poti sa-i dai san oricand si oricat, asta e avantajul alaptatului la san.
Daca-i dai lp, e mai satios si nu mai tzantzoseste toata ziua.

Mamica de Andrei si Maria

Mergi la inceput

Citat:

madutza tu zici ca n-ar fi nevoie de razatoarea de sticla?
eu nu inteleg o chestie: de ce trebuie razatoare de sticla? dar asta de inox care o am ce are? nu pot da pe asta?

fetelor stiti ce am citit eu acum? capitolul in care am nascut ce frumosss, ce povesteam noi acolo, ce emotii pe noi, ce majorete, incurajari...tare frumos a fost

n=am zis ca nu trebuie, am zis ca nu o folosesc la morcovi

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

Mergi la inceput

Citat:

happiness in timpul zilei nu-i mai dai deloc titi portie intreaga? ce repede v-ati miscat.

fetelor, dar daca intre mese , sa zicem, cere papica, ce-i dati? san?

da, in primul an de viata laptele tb sa fie alimentul principal

Poze

Mergi la inceput

azi dimineata am fost si am depus actele pt pasaport, cu tot cu statul la coada a durat doar 20 de min, am fost impreuna cu stul, nu ne-a lasat cu bentita la poze :( si in 2 sapt e gata. Se duce doar sotul sa-l ridice nu mai tb sa merg si eu.

Maine avem vaccin, Rotarix si abia am gasit vaccinul

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

roxydaaaa sa speram
happy multumim! foarte tare scaunelul, nu stiam de el, pare foarte tare!
mada ce bine ca mi ai zis intr adevar era asa de mirat sa mai vedem maine cum e, ca eu am aliniat frumos merele in bucatarie

roxy merele nu merg date pe razatoare de inox pentru ca se oxideaza foarte repede! am inteles k e ok razatoarea de plastic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

am revenit ca intre timp m-am jucat putin cu piscotel, am mancat cateva cereale cat sa nu imi cante stomacul a foame baut multaaaaaa apa si strans putin prin casa, pus la loc si aranjat... a venit si tanti la curatenie, si eu acum am adormit piscoata ca e tare maraita , nu stiu ce are in ultimele 2-3 zile doarme de rupe pe zi ieri dupa amiaza a dormit de la 4 la 7 , cred ca au obosit-o tare bunicii pai la cat au sucit-o si invartit-o, saraca la un momement dat a inceput a urla si am luat-o hatz, fuga sus si i-am dat tziti si a adormit la san si nu s-au mai jucat cu ea pana au plecat, dar oricum nu au stat mult, au venit la 2 si au plecat la 5, deci ei bat atata drum numai pentru 3 ore de stat cu nepoata

roxy, iti place de coafura piscoatei ? zici ca ii fac parul special dar asa sta el sculat , eu numai i-l spal si usuc ca in rest e naturala frizura

miki, multumim de cumplimente da eu eram aia cu fisura in dos dar mi-a dat reteta sa iau o crema, amluat-o de la farmacie ca tot e gratis , dar cand am vazut ce scrie pe prospect ca nu stiu ce efecte adverse ar fi daca alaptez nu m-am mai dat cu ea si am baut zilnic de 2 ori, cate un pic de lactuloza sa nu ma mai chinui cand ma duc la si a fost ok, m-am reglat super bine si nu mai beau de mult tare lactuloza, acum mananc fructe si legume si ma ajuta si astea.... nu mai am nici o problema slava domnului si nici crema nu am inceput-o cand am fost la doctor cu piscoata acum vreo 2 sapt in urma ne-a vazut aceeasi doctorita de mi-a dat mie reteta pentru si m-a intrebat daca a fost buna crema si daca mai am probleme, i-am spus ca-s super ok si nu mai am nevoie de crema deci cred ca s-a vindecat si fara tratament , numai cu ajutorul lactulozei cat sa nu fie tare kk si sa ma deranjeze acolo sa nu mai iasa cu sange fetele scuze de detalii

scrish, ma bucur ca a mers bine prima papa, parca ii si vad ochii curiosi cum se uita el lung la lingurita poate ne pui pozici sa ii vedem mutrita scumpa

Happiness, multumim la fel s-a dolofanit tare piscoata mea ca deja a trecut de 6 kile am cantarit-o sapt trecuta intr-o zi nu mai tin minte exact cand dar avea 66 cm si 6200 gr a pus 500 gr in 2 sapt daca imi aduc bine aminte cat avea penultima data cand am cantarit-o s-a grasunit de ii spun mereu: grasuna, bolovanel, fatty si cate multe altele, ce imi vine in cap atunci , asa o strig ar trebui sa incetez ca sa nu se prinda ce ii spun ca stiu ca eu am suferit cand eram mica, 4-5-6 anisori, eram mica de statura, pe la 12-14 ani m-am inaltat si eram grasuta bine de ma striga taica miu "durdul" sau "durdulica" si muream de oftica sper ca piscoata sa nu ma mosteneasca la marimea fundului

madutza, daca vrei tu special sa ii admiri toaletele de vara am sa o imbrac intr-o zi sa ii fac parada modei , mi-a placut ideea , macar cu atat sa raman , cu pozele , daca soare nu e sa o imbrac si pe afara sa le poarte chiar ieri ii spuneam lui Nick , hai sa mergem undeva intr-o tara unde e cald si soare sa pot sa ii port si eu piscoatei hainutele de vara

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

strumph, nu asta vroiam sa zic..adica sa intreb..ma refeream la firicele de sange in scaunul lui bebe..
oi fi fost tu sau altcineva cu problema asta nu mai stiu, dar parca povestea cineva pe aici de asa ceva..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

si eu vreau strumphule sa iti admir piscoata in hainute de vara
eu asa am facut si cu antonia
cand vedeam ca ii raman mici hainutele superbe
o imbracam in ele in casa
si bagam o sedinta foto
in curand voi face una si cu petra

roxy cand vei vedea razatoarea de sticla iti vei da seama de ce nu merge cea de inox
una la mana ca se oxideaza repede
si a;ltfel e textura marului dat pe razatoarea de sticla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

mada de care pasapoarte ati facut?
cu valabilitate 1 an sau cu cip si valabilitate 3 ani?
cat este taxa?

Mergi la inceput