Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (34)
Raspunsuri - Pagina 15
madutza_bra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui AllyLaur Am uitat sa va zic ca maine se implinesc 2 anisori de casnicie !!! Fug la un film lang sot ...Somn usor foste burtici/proaspete mamici ! Ally , Mami fericita de bebe Eduard Andrei !!! (02.04.2011) |
La multi, multi ani fericiti impreuna !!!
Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana
Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
cami_antonia spune:
delia ati fost superbe la botezzzzzzzzzzz
toatye trei
cea mare e criminal de frumoasa
antguess ce buze superbe are eveline
viss chiar arati a pustoaica draga doamna doctor
nici nu zici ca ai avut burtica de doi gemeni
cami_antonia spune:
fug sa ma joc putin cu petra
mama e inca la mine
ma ajuta enorm
e mai mereu cu antonia
ma scuteste de multe
ma ajuta cu gatitul
offffffffffffff
daca era mai tanara era si mai bineeeeeeeeeeeee
o zi minunata
sunt pe aici
ne mai auzim
scrish spune:
hello fetelor!!
allyla multi ani fericiti, sa aveti parte doar de bucurii!
cami uite eu de obicei nu am rabdare cu absolut nimic din viata mea, sunt o repezita si nu imi place sa pierd timpul...dar de cand il am pe luca nu stiu de unde m-a pocnit o rabdare de zici k nu sunt eu...doar cu el! pentru el am toata rabdarea din lume...asa ca urmam schema asta si sper sa fie bine
simo, mada
sooooo....astazi la ora 11 am inceput diversificarea! i-am dat 5ml suc de mar. a fost foarte simpatic, eu eram emotionata de zici k era prima zi de scoala, tati a filmat tot procesul, ce sa mai vorbim, ne am distrat copios a mancat tot dar se stramba la mine de zici ca cine stie ce ii dadeam! dar desi se stramba, tot manca! deci nu am intampinat nici un fel de problema!
fug sa imi pun un ecler si revin
Happiness_4_us spune:
Strumph, m-am topit dupa Sophia. Este o dulceata de fetita! Si dolofanica, asa cum e si bombonica mea roz, parca si seamana. Sa va traiasca si sa fie sanatoasa, sa va bucurati de ea!
Madutza, si eu tot cu Capraru, pe care evident o aveam acasa in IS, dar pe care am adus-o inapoi cu mine in Ro. N-avea sens sa mai cumpar alta avand in vedere ca va fi ultima data cand o folosesc.
Cat despre dat supa, suc cu biberonul, si eu zic la fel, linguritza e sfanta. Nu am incercat nici la Andrei in biberon, desi el era si este dificil la mancare. Am dat totul, de la bun inceput, cu linguritza. Neaparat trebuie sa-mi caut si eu razatoare, ultima data am luat din Kaufland, dar de plastic, ca nu am gasit de sticla.
Felicitari ptr succesul cu supa. Eu ieri i-am dat cam 50ml supa, am pasat si morcovel, subtire e supa, insa cand nu mai vrea nu mai vrea, strange buzitzele si nu mai deschide guritza.
Ii dau completare lapte, ptr ca asa se da, pana ajungem sa diversificam toata masa.
Parca intreba ieri cineva, imi cer scuze ca nu mai retin, bb yasmi a raspuns la asta.
Si in Capraru scrie ca se da supa, suc, dupa care se completeaza cu lapte pana la cantitatea pe care o bea de lapte la masa respectiva.
Adica, 50ml supa + 100-130ml lapte la noi, ca M mai mult de 180ml lapte nu bea la o masa.
Scrish, te si bafta la diversificare!
Simo, bafta cu supica!
Roxy, grasunica scumpa si frumoasa!
Acum despre noi, Mariuc are 7 kg, nu mai vrea tzatzoanca decat dim si seara, in rest ii dau completare. Noaptea doarme foarte bine, mai nou adoarme singurica, de la 22 pana dimineata la 6-7 cand papa si adoarme la loc pana la 9-10. Asta de vreo 2 saptamani. Stiu ca tare ma mai minunam cand citeam de puii vostri ca fac asa. Am inteles abia acum ca a mea avea nevoie sa mai creasca. Trebuie insa rabdare si perseverenta.
In rest este vioaie si ranjita, toata ziua sta numai la jughineala, plange numai daca-i este foame sau somn iar de cateva zile a inceput sa se rostogoleasca de pe spate pe burtica si sa-si scoata si manutza de sub ea, ca ramanea acolo. In funduletz sta numai cu ajutor, daca o las singura sta doar cateva secunde dupa care cade intr-o parte. Am un scaunel pentru invatzat sa stea in funduletz, si am mai pus-o in el, www.bumboseats.org/tag/scaun/" target="_blank">Bumbo se numeste, poate ati auzit de el, si e ptr bb intre 3-14 luni.
Cam atat!
Va pe toate cu mare drag!
Mamica de Andrei si Maria
roxy_s spune:
madutza tu zici ca n-ar fi nevoie de razatoarea de sticla?
eu nu inteleg o chestie: de ce trebuie razatoare de sticla? dar asta de inox care o am ce are? nu pot da pe asta?
fetelor stiti ce am citit eu acum? capitolul in care am nascut ce frumosss, ce povesteam noi acolo, ce emotii pe noi, ce majorete, incurajari...tare frumos a fost
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
madutza_bra spune:
citat din mesajul lui cami_antonia eu am avut-o bolnavioara pe petra a avut febra 38 cu 8 de i-am dat supozitor cu paracetamol si 5 picaturi de algolcamin si i-a scazut imediat doamne ce greu e cand e unul bolnaviorrrrrrrrrrrr asa de micutttttttttt offfffffffff fara alte simptome cred ca de la aerul conditionat de la masina de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si PETRA ADRIANA(05.04.2011) |
Sanatate multa! sa sa faca bine de tot
Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011
Poze
roxy_s spune:
happiness in timpul zilei nu-i mai dai deloc titi portie intreaga? ce repede v-ati miscat.
fetelor, dar daca intre mese , sa zicem, cere papica, ce-i dati? san?
roxy_s spune:
scrish hai ca a mers bine prima data. poate n-o sa aveti treaba cu papica.
madutza_bra spune:
citat din mesajul lui strumphitza Am sa va las linkurile pe pozele promise , sa vedeti piscoata in sedinta foto ca o bagasem la fotografiat ca nu prea ii facusem poze de vreo luna ca tot imi cereati poze noi si eu nu aveam , deci a fost necesar si apoi pozele de sambata de la plimbarile la castel si malul marii sa o vedeti si pe mami , grasa si pufoasa de azi am intrat la regim, ca nu se mai poate, trebuie neaparat sa scap de 20 kile pe putin am pus in sarcina mult prea multe kilograme si acum nu stiu cum sa scap de ele.... cand am nascut nu prea am dat jos mai nimic, decta vreo 5-6 kile , cu restul am ramas Deci dupa cum spuneam, pozele mai jos in linkuri Sedinta foto La plimbare Ma duc sa vad ce vrea mofturici, e in patut si se maraie, cred ca vrea sa faca kk si nu poate ca vad ca se screme si nu a mai facut nici un kk de joi cred , daca imi aduc bine aminte Revin _ Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011) |
ce s-a bulanit micuta englezoaica
baga si tu caldura in casa si fa o sedinta foto si cu hainutele de vara
Poze